hits

Ukestart

03.09.2012 - 12:56 13 kommentarer
Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger. Det motiverer meg veldig. Jeg håper også at noen andre kan finne motivasjon i dette! Har akkurat kommet hjem fra en handletur, og det føles godt å fylle handlevogna med det som skal hjelpe meg på vei nedover
Jeg fant ut at etter å ha ryddet manskiten ut av skapet har jeg så god plass at jeg kan la alle grønnsaker ligge litt inbydende i skåler. Forrrige uke skrelte jeg en pose ful av gulrot og la dem spiseklar i en pose. De var gode å ha når "jeg fikk lyst på noe"

namme nam- veldig godt

Planen er nå å lage meg en ny ukemeny, men jeg må sette meg litt inn hva jeg skal lage først. Jeg skal bruke litt tid på nettet.

Dagens frokost:
havregrynsgrøt i mikro med kanel og litt sukkererstatning

Dagens middag: kyllingfile med spinat blomkål og persillepesto

Forresten var jeg innom venninnene mine som jobber på HTH og de viste meg de nye kjøkkenan. Milde moses(hvis det uttrykket fortsatt er lov å bruke i dette milleniumet). Jeg er forelsket i et kjøkken!

Mulig bildet ikke ble så stort, men sjekk de runde hjørnene på dette kjøkkenet. Hvis mine drømmer går i oppfyllelse så skal jeg lage mat på dette kjøkkenet (bortsett fra at mitt vårt ikke blir svart)


Christine

13 kommentarer

Anonymous

03.09.2012 kl.15:01

Godt med rosiner i grøten, da trenger du ikke sukker erstatning:)

Anonymous

03.09.2012 kl.16:41

Du er flink!! Hvis du vil satse på lavkarbo, finner du mange gode oppskrifter på www.lenabeatrice.net . En veldig fin blogg!Jeg har gått ned på lavkarbo, og jeg merker at kroppen trives med det kostholdet!Lager samme middag til hele familien, men jeg spiser mye grønnsaker i stedet for pasta, ris ol som resten av familien har som tilbehør.Hvis jeg vil ha knekkebrød til frokost, velger jeg Rug Sprø og tar på feks makrell i tomat.Lykke til!!

Anonymous

03.09.2012 kl.16:43

Hei christine :)Du inspirer stort med ditt valg. I helga rydda jeg ut av mat skapene, og nå er de fylt med grønnsaker, frukt oggodmatfor kropp og vekt :)Lykke til videre. Spennende å følge deg, både i livsstilsendring og interiør.

Havets Datter

03.09.2012 kl.17:30

Gratulerer med ny header :) Kjempefin!! Lykke til med livsstilendringen. Det er deilig når man kommer inn i det, og ting går så mye letter etterhvert! Du får nok mange tips og gode råd i disse dager, men vil slenge inn et jeg også. Les på lilalife.no.(om du ikke har besøkt henne allerede) Mange gode lettvinte oppskrifter og middagstips. Hun er tobarnsmor og har mange jern i ilden ;) Masse lykke til :))

Anonymous

03.09.2012 kl.18:00

Så flink du er, jeg heier på deg og håper jeg blir inspirert selv også, jeg trenger å kvitte meg med mange kilo ...Kjøkkenet var lekkert ...!Ha en fin sunn kveld!ACklem

Anonymous

03.09.2012 kl.18:01

Så glemte jeg jo det viktigsteså fin den nye headeren din er ... <3Stor klemAC

Åse-Lill

03.09.2012 kl.18:35

HeiSå flink du er:-) Kjente meg så igjen i det første innlegget ditt om "livsstilsendringen" din. Det er så man skvetter til i speilet...Jeg har fulgt Roede-metoden, og synest den funker veldig bra:-) Lykke til:-)

Ida

03.09.2012 kl.19:47

Der kom endelig din nye header!! Kjempeflott:-) Og det ER deilig med grønsaker. Nå har vi heligvis en tid foran oss med masse friske saker..mmm.. Lykke til videre med kilo-bekjempelsen! Flink er du!

Anonymous

04.09.2012 kl.07:48

Flinke du. Veldig inspirerende også. Skulle bare si at kunstig søtningsmiddel, sukker erstatning, fun light saft kan gjøre det sånn at du får "søthunger". Kjedelig, men sånn lurer den kroppen. Lykke til, og takk for inspirasjonen til ukesmiddager. Dagene blir mindre stresset når alt er godt planlagt i forkant.

Anonymous

04.09.2012 kl.07:52

Har du endomondo på telefonen din? Hvis ikke, last den ned og bruk den flittig. Den er veldig bra ved trening. Alt blir logget, både dato, fart, strekning og kcal. Den siste stoler jeg ikke på, men jeg ser iallefall om jeg har rørt meg denne uken.

Sassa

04.09.2012 kl.13:37

så flink du er! jeg er sikkert på at du klarer å nå målet ditt!Du kommer til å føle seg som et nytt menneske når du endrer kostholdet ditt. Masse lykke til:)klem fra meg

Ingrid

05.09.2012 kl.10:41

Så spennende at du er i gang med livsstilsendring! Blir moro å følge deg fremfor.Tips fra meg: Ha en halv boks cottage cheese i havregrøten, det mettet mye mer enn bare karbohydratene alene:) + Det er veldig godt!

Anonymous

07.09.2012 kl.16:06

Så flink du er. Jeg er også i vg sin vektklubb og har til nå gått ned 4 kilo de siste 4 ukene. Tar det rolig siden det er livsstilsendring jeg også tenker på og ikke direkte slanking.Når jeg koser meg så tar jeg litt mager vaniljekesam og har bær oppi eller ulike meloner. Alle melonene er jo omtrent uten kcal ; ) Lykke til videre.

Skriv en ny kommentar