hits

Endringene

En leser spurte hvilke endringer jeg har gjort (til n) i min livstilsendring. Siden jeg elsker lister s lager jeg en  her:

Jeg har:
*sluttet med Freia Helntt -jeg var flink p kose meg med Freia- hper ikke de gr konk n nr de ikke fr inn min sttte ;)
*sluttet med brus
*spiser frokost
*byttet ut brd med ryvita
*droppet poteter og pasta
*spiser litt mindre enn tidligere
steiker alt i teflonpanne framfor meierismr (hvorfor har jeg ikke gjort det fr??)
*begynt s smtt trene/ gr i fjellet bak huset vrt
*generelt spiser mye grnnsaker og velger sunnere alternativ
*meldt meg inn i vg-vektklubb for de har ei fin ordning p notere kalorier. Det er ikke noe jeg skal gjre varig, men jeg vil lre meg litt mere hva maten inneholder.

Dagens middag: lapskaus av elgkalv, uten potet med maaaaaasse persille <3 br="br">


Ei leser tipset meg om appen endomondo og jeg er takknemmelig herifra og til evigheten. Plutselig var det litt gy komme seg ut. Ta en titt.

Christine
12 kommentarer

Flinka:) Endomondo er helt topp. Bruker den mye. Lykke til videre.

Høres ut som fornuftige endringer som er langsiktige:) Jeg tror du kommer til å merke store endringer både i humør og på kroppen ellers:) lykke til videre!

Jeg anbefaler at du begynner å lese bloggen frajordtilbord.no, hilsen perleglitter

Så flott! Ryvita er sikkert kjempegodt, jeg har ikke smakt de så jeg kan ikke uttale meg. Men jeg vil også anbefale deg å prøve de herlige knekkebrødene de lager på steinovnbakeriet her i Narvik. De selger de også på utsalget til Myklevold på Amfi. De er presis som hjemmelagde, og jeg er helt hekta på dem. Anbefales! Ha en fin dag. :-)

Så flott! Ryvita er sikkert kjempegodt, jeg har ikke smakt de så jeg kan ikke uttale meg. Men jeg vil også anbefale deg å prøve de herlige knekkebrødene de lager på steinovnbakeriet her i Narvik. De selger de også på utsalget til Myklevold på Amfi. De er presis som hjemmelagde, og jeg er helt hekta på dem. Anbefales! Ha en fin dag. :-)

Så flink du er. VG's vektklubb er super i forhold til å lære seg hva maten faktisk inneholder. Se på egg!! Jeg husker jeg fikk sjokk, jeg som er... var.. så glad i kokte egg og kaviar... nå spiser jeg maks 2 i uken.. uten kaviar men med aromat-krydder. Supergodt!En annen ting, du trenger ikke kutte potet helt. Vi som er glad i typisk norsk mat (jeg vet dere liker får-i-kål hjemme hos dere), vi er vant til potet. Jeg veier poteten og spiser aldri mer enn 100gram pr middag. Det tilsvarer en normalt stor potet. Dersom du kutter ting du er glad i, kan det bli vanskeligere å gjennomføre en slik livsstilendring. Jeg spiser ikke potet hver dag men er heller ikke totalt avvent...alt med måte.Lykke til Christine! Jeg heier på deg!!

Flink du er!Har vært flink før sommeren, håper jeg får tilbake motivasjonen igjen :D

Hei du :)Så flink du er :)Jeg har også lagt om livsstilen. Men det begynte jeg med for 1,5 år siden. Men hadde mye mer å ta av enn deg.Jeg har ikke spist godteri og kaker på 1,5 år. Prøvd å holde meg unna alt med sukker. Også sukkerbrus. Går veldig bra. Ingen søtsug.Hvis jeg får lyst på noe til kvelden lager jeg gulrøtter og dip eller mager vaniljekesam med bær. Mmmm...0% yoghurt med bær er også godt. Nå er alle i familien og omgangskretsen klar over hva jeg spiser/ikke spiser. Så de fleste kjøper frukt/bær ti jeg kommer :) Trener så ofte jeg kan. I førsten gikk jeg turer. Nå går jeg på Fresh treningsstudio. Spiser pasta og poteter, men det er fordi jeg ikke er så glad i kjøtt. Jeg prøver å spise mindre, men siden vi har en sønn er jeg opptatt av å spise det familien spiser. Vil ikke at han ska bli opptatt av dette så tidlig. Masse lykke til!Marianne

Ta også en titt på app'en Myfitnesspal, gratis og "alltid" med :o) Den har i hvert fall hjulpet med med å telle kalorier i en overgangsperiode til et lettere liv.MvhÅshild

Hei! Jeg er stor fan av Anna Bergenstrøm og hennes kokebøker. Vil spesielt anbefale boka "Kjærlighet, oliven og timian". Mange deilige oppskrifter på grønnsaksretter og bilder som gjør deg sulten og gir deg lyst til å prøve mange retter. Mat er spennende! Ønsker deg masse lykke til med livstilsendring! Ha en fin dag. Hilsen Alexandra

Jeg har gjort veldig mange av de samme endringene selv, og jeg kjenner at jeg får mye mer energi og er mye mindre kranglelysten. Hehe. Å spise sunt hjelper faktisk på humøret. :-)

Du har vært veldig flink altså - inspirerende! :-)Er disse endringene for evig, eller kommer du til å innføre noen av tingene igjen etterhvert? (tenker spesielt på sjokolade og brus, selv om jeg vet at det absolutt IKKE er noe man behøver for å leve... ha ha)

Skriv en ny kommentar