hits

Mentor besk

I dag har jeg hatt mentoren min p besk. Berit har endret livsstil og klarer holde sin vekt nede og stabil. Det er virkelig inspirerende snakke med henne. N har hun startet blogg - link her.
Vi har utvekslet kunnskap om bde livsstilsendring og blogging. Utrolig lrerikt og ikke minst hyggelig.


Jeg viste Berit bkene som jeg har ftt laget av bloggen min. Hvert r er det en ny bok. De koster litt, men s glad for at jeg har dem. De er jo p mange mter vr dagbok. Her bestiller jeg mine bker- kanskje det finnes norske blog-bok-printere- noen som vet?

Det gr fortsatt fint nr det kommer til maten her i huset. I dag har vi hatt nydelige blskjell. Superdeilig mat- tror vi tar reprise n i helgen.I dag har jeg gjort en megadeal og frste ting jeg skal i morgen er ta bilder av vrt superkupp.
Gleeeeder meg til dele!

Christine

5 kommentarer

Alltid moro å få inspirasjon og påfyll :)Nydelig stol!! :D <3Spent på å se hva kuppet er :)

Synes du er veldig flink og du klarer det hvis du vil! :)Selv var jeg 90kg og nå er jeg 64kg (!) Og har holdt samme vekt over ett år uten problem. Lykke til videre!

Godt me litt drahjelp å ikke minst nån som kan støtte dæ :) satse på at æ kommer igang sjøl snart - førr e det nå som ikke e koselig om dagen, så e det å overhode ikke trives me sæ sjøl! kanskje vi e nån håtte leidis til jul... hihi :DMasse lykke til videre!klæm

Lykke til med livsstilsendringen! Tok ett oppgjør med meg selv i januar jeg også, har til nå gått ned 45 kilo, har vært mye tårer og slit! Men kom inn i den flotte kjolen i dag og da var plutselig alt verdt d!

Stolen var helt utrolig fin! =) Vet du hvor den er fra? :)

Skriv en ny kommentar