hits

Trommevirvel......

Det er gtt to uker etter at vi la om vrt kosthold og jeg kan med stolthet si at jeg er n nede i  
-4 kg. Ikke et sekund har jeg vrt sulten (utover vanlig) og fint lite har jeg tenkt at jeg kunne gjre hva som helst for en helntt. Jeg merket at nr vi var p hytten i helgen og jeg ikke hadde min beste venn drikkekoppen med gikk det ikke like lett som nr jeg drikker masse. Fr jeg begynte med det nye kostholdet har jeg vrt ELENDIG til f i meg drikke og da spesielt vann. N er det andre boller.


Hvis jeg skal sette fingeren p noe jeg ikke er fornyd med s m det vre middagsmaten. Jeg er laget snn at jeg fort fr dilla p ting, og jeg skal lett innrmme at jeg har servert kylling 4 dager i uken som gikk. "m sette meg inn i oppskrifter asap" str p lista for denne ukens arbeid.


Hummer
Mens husbonden misket seg med loff, smr og majones til hummeren spiste jeg den naturell. Savnet ikke tilbehret et sekund. (fikk dere med dere at det var 40% i sjdisken p ica- i Narvik iallefall)

Mentor Berit lagde matt p slettjorda i helgen. Mmmm, mreste kylling ever.

Knekkis med ost og uanstendige mengder deilig paprika.

Bestevennen min fra Starbucks, noen vil sikkert klage p at jeg har saft i (1kcal) men selv er jeg fornyd med at den ikke inneholder cola.

Kunne vrt en deilig snack, hadde det ikke vrt for at YOPLAIT dobbel 0 smaker skjit. Tine neste gang- det er helt sikkert.
Prinsessene mine- ikke s klart bilde, men jeg likte det s godt.


Og for de som lurte p mitt kupp:
Spille nytt kjkken til Slettjorda- til minus 60 %!
Det har vrt i utstilling- men hvem bryr seg om det?? Ikke jeg!
(bilde kommer....selvsagt)

Christine

14 kommentarer

Flink du er:)Men jeg tror du har kjøpt feil 0% ;PBlåbær er helt nydelig :):)

kjøpte vanilje, jeg likte den ikke- skal prøve blåbær :)

Prøv tyrkisk yoghurt istedet og ha oppi friske bær, kjempegodt og uten sukker. Tine sin yoghurt er full av sukker dessverre. Keep ut the good work! :)

skal si du raser ned i vekt, misunnlig.. selv starter jeg et "nyttliv" ca hver mandag :P hehehe og er ennå ikke tilbake til min "førgraviditetsvekt".. treningslysten er nok det vanskeligste, eller det å komme seg på trening. og helgen er vanskelig, da er det liksom å kose seg med god mat, litt vin og annet snop.. håper jeg kommer inn i en go glid etterhvert, ikveld har jeg ihvartfall kun hatt meg en kopp te ;) -klem fra Ida-www.imittlillehus.blogspot.com

Så flink du er! Gleder meg til å følge med videre på livsstilsendringen din (er akkurat i gang med det samme selv). Venter spent på å få se kjøkkenet ditt! - tipper det er lekkert!

Så flink du er Christine. Jeg blir så inspirert. Har selv begynt livstilsendring, og gleder meg over å høre dine resultater. Her er det veiing på onsdag.. Tror ikke det har gått så himla bra forrige uke. Masse lykke til videre.Gleder meg til å se kjøkkenet. klem Stine, som har fulgt deg i flere år.

Hei Christine!Har selv hatt min hundre dagers krig mot kaker og søtsaker i våres. Eller som min søster sa; Det er vel mer en hundre års krig. Uansett, min regel var frokost ca 200 kcal, likedan lunch og kvelds. Middag var som tidligere, men magrere og superviktig; kun lov å forsyne seg en gang. Dette i tillegg til litt mosjon og du vil fortsette å se gode resultater. Lykke til videre!

Så flink du e!!! :D

Så flink du er Christine!Jeg sliter med søtsug, og da hjelper det bare med sjokolade, jeg er sjokoman ...ACklem

ACNå er ikke jeg npe ekspert, men jeg merker at om jeg drikker masse så føler jeg meg ikke sulten eller sugen....Jeg lover- jeg er sjokoman! Skikkelig!

Vaniljekesam er veldig godt med nøtter og bær.Og jeg pleier å blande oppi litt Chocorite proteinpulver (som er lavkarbovennlig). Nydelig!Kjøpes her: http://www.iherb.com/HealthSmart-Foods-Inc-ChocoRite-Protein-Shake-Mix-Chocolate-Fudge-Brownie-14-7-oz-418-g/29972?at=0Er ganske mye godis man kan lage uten sukker og hvetemel.Kjøp den nye boken søt uten sukker f.eks. :)

flinka :)4 kg merkes godt...!Trine

SÅ flink du er! Fortsett å del med oss:)

Skriv en ny kommentar