hits

Gruer meg litt...

I morgen er det mandag og jeg er klar for veie meg igjen. Jeg skal rlig innrmme at jeg gruer meg litt. Oslo-turen gjorde det vanskelig vre s nye som jeg er hjemme. Synes jo man skal smake p litt av det gode som venner har laget til babyshower, og nr alle bestiller samme mat p resturant, s skal jeg ikke vre vanskelig. Vin ble det da ogs....... Egentlig s er det vanskelig spise riktig nr man er p tur synes jeg. Noen som har gode tips? Veldig lite fastfood som har lite kcal....eller?

Ellers m jeg si at mine venner i Oslo tok meg med p noen fine steder. Nr jeg hrte vi skulle p en Thai-plass s jeg fr meg nudler i en haug med kjttbiter, men det var ikke det de serverte p SAWAN. (gamle Le Canard p Frogner) Deilige sm retter og masse av dem. Jeg kommer til drmme om den maten. Og lunsjen dagen etter p Hanami var ikke noe drligere. For noen steder!!!

24 timer i Oslo er egentlig ikke nok. Det skjer s mye der. S mye jeg vil se og oppleve. Jeg tok meg selv i tenke : hvorfor dro vi egentlig nordover??? Men s kom jeg hjem, og da var de tankene borte. Deilige deilige Narvik!  Oslo er bra (skikkelig bra), men hjemme er aller best!Christine
3 kommentarer

Eg veit det er vanskeleg når ein er på tur. I sommar var vi i Danmark og Legoland, der hadde dei prøvd å løyse det med å servere grønsaker til sandwich eller kyllingburger, vatn til alle menyar og der det stod kcal på alle varer. Så det gjekk ikkje så alt for gale.Så lenge ein er bevisst, velger vekk pasta, masse fint brød etc, ikkje for mange kaffe latte osv, så går det. Ha alltid ei flaske vatn, eit eple, sunne kjeks etc i veska, så går det betre enn ein trur. Ein skal kose seg og.Eg er klar for å møte realiteten i morgon, er redd eg har gått opp, men håpar iallefall "på stedet hvil"! Lykke te.Klem frå vektklubb-veninne

Synes det er flott at du har kost deg i Oslo!! Må være lov og unne seg god mat i godt selskap! Må skille på hverdag og kosetur!! Ellers holder man jo ikke ut i lengden :) Blir så glad av å lese bloggen din, og hvor glad du er i hjembyen din! Lykke til med veiinga i morra!!

Det viktigste er å hente seg inn igjen med en gang man kommer hjem;) man må ha lov å kose seg litt også;)

Skriv en ny kommentar