hits

Hverdagslyx p Karisma

I gr var virkelig dagen for lyx i Casa Bussoli. Jeg har bestemt meg for at jeg skal f belnninger for kostholdsstrevet mitt, men ikke i form av sjokkis, men i form av velvre. I gr hadde jeg tre timer p Karisma i Narvik. Det hele inkluderte foliestriper (jeg er blitt vintermrk), klipp, ryggmasasje og hodebunnsmassasje med kur. Enhver kvinne br faktisk unne seg en hodebunnsmasasje- Gode Gud- det gjorde underverker. Ogs kjpte jeg meg et nytt produkt som ser ut som det gjr fine ting for mitt hr. Det m ogs nevnes at lillesster stilte som barnevakt, og det gjorde jo timene p Karisma enda bedre.
Trykk p linken her, s kommer du rett til karismabloggen som skriver om ansiktsformer og hr, fletting, ukas produkt og snart kommer video med oppsetting!!
nytt stuff til hret
Meeeeeen det stoppet ikke der, i gr var det klubb med de beste jentene hjemme hos meg. Sunn mat, tente lys, skravling og latter er godt for sjela det ogs.
mobilbilde tatt i det jeg setter meg i sofaen for kvelden- "denflelsen"
Mor I Nord kom med Missoni stasj til smjentene (og litt til storjenta)

Takk til alle som bidro til at grdagen ble s fin.

Christine

3 kommentarer

Gratulerer med at du er så flink med kostholdsendring, er inspirerende å følge med. Er det mulig at du kunne skrive litt om hva du spiser i løpet av en dag. Har lyst å prøve selv også å gå ned i vekt:)

Hørtes ut som en vidunderlig dag!

Herlig med slik tid for seg selv:))Skrifta på innlegget ble litt overskygget av reklame idag..? Side2 litt ivrig idag kanskje, hehe.Ha en fin dagKlem Benedicte

Skriv en ny kommentar