hits

Det hstes

Dagene flyr ogs var det mandag og veiing igjen. I dag tidlig skulle hele familien opp og avsted fr fuglene, s jeg glemte hele veiingen og alle som driver med veiing snn som meg vet hvor viktig det er veie seg fr man har spist frokost osv..... Veiing  derfor i morgen.

Vi har vrt p Slettis i helgen og heisann s deilig det var. Vret kunne ikke vrt bedre og det hele ble en evig kosemoseoverdose helg. Desverre er det mest sannsynlig 6 mnd til neste gang :( Kaaaanskje vi klarer skvise inn en overnatting til.....

Kjkken p Slettjord. Planen var at vi ikke skulle bytte noe p kjkkenet fr om noen r, men nr vi kom over et megatilbud p HTH for noen uker siden flesket vi til og fikk bde kjkken og hvitevarer for en uslelig pris. Den gamle disken beholder vi, mens vask/komfyr rekka bortved veggen ryker ut.

 Hellige maskin- ingen over ingen ved siden. En assistent. Lysebl. Blir ikke bedre. S langt er erfaringen min med denne veldig god. Kjttkverna kan ikke engang mles med kenwooden.
Inarvik selges denne p tv-tormod ellers er den finne p feks komplett.no
Pinnestoler malt i pasteller. shipolin- say no more

foto: fra salgsprospektet
Er det rart vi forelsket oss i denne grden?


P kjkkenveggen:
ftter i gips
Lille Bussolifamilien ute i morgensolen

Lillehjerte


bilder til julekort antar jegChristine

9 kommentarer

Slettjord ser fantastisk ut. Må være ufattelig moro å ha fått seg et slikt sted, og å forme det til sitt! Julekortbilder ja, det tok familien min. Og mamma (ja, jeg er storesøsteren i tyveårene) passer på at alle har på farver som passer på julekort og at vi står strategisk plassert i landskapet. Her er alle 4 med på bildet nemlig. Så koselig atte =)

Nydelig fristed dere har.Skjønner at dere trives der veldig godt.Søte bilder av jentene dine.Ha en kjempefin kveld.Klem fra jeanette

HeiiiJeg har den samme maskinen(bare at min er fire år gammel). Hva slags utstyr har du? Veg du om det finnes visp til?Klem fra meg

Så kjempekoselig dere har det. Dere er jo kjempeheldige som har et slikt sted. Ser dere koser dere masse. Ha en flott førjulstid !!!

Kjenner jeg er litt "grønn" av misunnelse for både assistenten og slettjord ;)Nyyyydelig,-og 6 mnd går fort det :)

Dere er så heldige som har et landsed å reise til.Har du lyst på inspirasjon så har lovelylife.se mye fint å by på. Helt ny denne uka. Bjørg

Komplett har forresten kommet med en ny nettbutikk som heter KomplettHome.no nå! Der har de begynt å ta inn litt nye ting blant annet på interiør.

For et herlig sted.Nydelig jenter som ser ut som de stor koser seg.Ønsker meg den kjøkkenmaskinen,elsker fargen...Så flink du er med slankingen.Etter to barnefødsler sliter jeg også med vekten.Var oppe å halv seks i dag.Hjelpe mannen med å stelle barn og han tok de med seg i barnehagen.Før 07.30 hadde jeg både trent og dusjet,,,,,,Ikke alle dager som er slik,men stolt som en hane nå:)Ha en fin dag!!Klem Linda:)

Så utruleg vakkert det ser ut der...

Skriv en ny kommentar