hits

Det beste av det beste denne uka

02.12.2012 - 22:25 4 kommentarer
Jeg ligger strak ut med ett eller annet som jeg ikke helt vet hva er. Formen er skrall og det samme for Isabella. Kjedelig å være pjuskete, men regner med at det kommer seg fort. Jeg ligger her og tenker over uka som gikk så fort, og prøver å tenke over de ting som gjorde meg glad, og jeg kommer på følgende:

1- Desverre fikk jeg og Isabella ikke deltatt på julegranstenninga i år, men men jeg er så glad for det fine bilde Husbonden min hadde tatt av Celine og hadde med hjem til meg. Fine jenta mi i pesken sin.

2- Hverdagslyx på Karisma.
Gode Gud så deilig det er med nyfarget hår, nyklipt og en hodebunnsmassasje bokstavelig talt på toppen. Det unner jeg alle! Anbefaler alle å sjekke ut Karisma Frisør sin blogg her. Å begynne dagen på Karisma er bare: <3 p="p">3. Se gleden til Celine da vi besøkte Grottebadet i Harstad etter jobb fredag. (det skal sies at Celine ikke brydde seg om detaljer som hvordan det så ut i dusjer og garderober der (usj), men hun storkoste seg i terapibassenget)

4. Å begynne å pynte til jul med jentene. Vi har laget masse pepperkakedeig som vi skal lage hus med når vi blir frisk og rask igjen.

5. Sist, men absolutt ikke minst: Det blir bryllup til neste år. Lillebror har gått på kne og fridd til sin Lani. Jeg er så glad for dem.  Det var virkelig en hyggelig telefon å få i forrige uke og det skal sies at jeg ropte og hojet så veldig at jeg vekket begge barna.......men hvem kan styre seg i en sådan stund.Christine

4 kommentarer

Anonymous

03.12.2012 kl.09:56

Dette var hyggelig å lese, Christine!Ha en fin dag, og god bedring!

Anonymous

03.12.2012 kl.21:58

God advent.Nydelig Celine. Håper du klager til grottebadet, jeg har sluttet å gå dit p.g.a ekkle garderober og dusjer. God bedring. :)

Anonymous

04.12.2012 kl.18:26

Jeg visste ikke at du var Stig sin storesøster. Så hyggelig. Hurra for Stig og Lani! :)

Anonymous

07.12.2012 kl.11:19

Viktig og av og til summere opp små gleder i hverdagen! Det er så koselig å lese bloggen din! Har vært fast leser i flere år, men er dårlig på å kommentere :) ønsker dere en super førjulstid! Hilsen fra Stavanger

Skriv en ny kommentar