hits

Det beste av det beste denne uka

Jeg ligger strak ut med ett eller annet som jeg ikke helt vet hva er. Formen er skrall og det samme for Isabella. Kjedelig vre pjuskete, men regner med at det kommer seg fort. Jeg ligger her og tenker over uka som gikk s fort, og prver tenke over de ting som gjorde meg glad, og jeg kommer p flgende:

1- Desverre fikk jeg og Isabella ikke deltatt p julegranstenninga i r, men men jeg er s glad for det fine bilde Husbonden min hadde tatt av Celine og hadde med hjem til meg. Fine jenta mi i pesken sin.

2- Hverdagslyx p Karisma.
Gode Gud s deilig det er med nyfarget hr, nyklipt og en hodebunnsmassasje bokstavelig talt p toppen. Det unner jeg alle! Anbefaler alle sjekke ut Karisma Frisr sin blogg her.  begynne dagen p Karisma er bare: <3 p="p">3. Se gleden til Celine da vi beskte Grottebadet i Harstad etter jobb fredag. (det skal sies at Celine ikke brydde seg om detaljer som hvordan det s ut i dusjer og garderober der (usj), men hun storkoste seg i terapibassenget)

4. begynne pynte til jul med jentene. Vi har laget masse pepperkakedeig som vi skal lage hus med nr vi blir frisk og rask igjen.

5. Sist, men absolutt ikke minst: Det blir bryllup til neste r. Lillebror har gtt p kne og fridd til sin Lani. Jeg er s glad for dem.  Det var virkelig en hyggelig telefon f i forrige uke og det skal sies at jeg ropte og hojet s veldig at jeg vekket begge barna.......men hvem kan styre seg i en sdan stund.Christine
4 kommentarer

Dette var hyggelig å lese, Christine!Ha en fin dag, og god bedring!

God advent.Nydelig Celine. Håper du klager til grottebadet, jeg har sluttet å gå dit p.g.a ekkle garderober og dusjer. God bedring. :)

Jeg visste ikke at du var Stig sin storesøster. Så hyggelig. Hurra for Stig og Lani! :)

Viktig og av og til summere opp små gleder i hverdagen! Det er så koselig å lese bloggen din! Har vært fast leser i flere år, men er dårlig på å kommentere :) ønsker dere en super førjulstid! Hilsen fra Stavanger

Skriv en ny kommentar