hits

Oppfinnelse- trenger hjelp!

Jeg har funnet opp en mobilapp/nettide som jeg er sikker p at enhver vil ha p telefonen og dataen sin. Jeg ser uante muligheter for denne appen. jeg har sjekket og den finnes ikke noe sted. Jeg vil ikke fortelle s mye n, for jeg vil ikke at andre skal snappe ideen. S stopper det litt opp for meg her, for jeg vet ikke hvordan jeg skal g videre med dette. Hvordan lager man en App? Kan man selge en appide. Finnes det folk som investerer i apputvikling? Hvordan beskytter jeg ideen min?

Setter stor pris p all hjelp
Christine
14 kommentarer

Tror kanskje du kan snakke med en som heter Robin Grønvold, bosatt i Oslo, men opprinnelig fra skjomen. Han har siden Appsonite på facebook, og har lagd flere apper. Hvis du trenger et tlf nr så kan du få d av meg på fb i innboksen:-) Mia

Hei C!Så morro, gleder meg til å høre om ideen din, du overrasker hele veien ... I like it <3 ACklem

Anbefaler dette firmaet på Hamar http://www.vangenplotz.no/ Om du kontakter dem så kan de fortelle deg hvordan du bør gå videre. Ideen er din uansett, og du trenger ikke fortelle dem hva det er i starten ... Lykke til!

Hei, sjekk ut Whitefox i Bodø !!

Hei!Du kan sjekke med et firma i Haugesund som utvikler nettsider, apper etc som heter Appex. Nettsiden heter appex.no. Kanskje du kan selge ideen din til dem?Lykke til :)

Hei!Nå bør du være veldig forsiktig så ikke noen snapper ideen fra deg. Konkurransen er knallhard og enhver vil tjene noen kroner på supre ideer!Lykke til ;)

Tror disse kan hjelpe deg :)http://jimmyroyal.no/Mvh Wenche

Du må patentsikre ideen din. Ellers vil andre ta den. Det er en tøff virkelighet der ute i grunderverden.....men uansett lykke til!

Har hørt at å lage en application er såre "enkelt" for de som kan det! Jeg ville kontaktet studenter ved NTNU eller lignende som studerer noe i den tekniske retningen/data. De vil helt sikkert kunne hjelpe og det kan også fort bli billigere for:)

Kontakt apphuset, to hyggelige menn som er kjempe flinke:) Lykke til!

Dette høres veldig spennende ut, lykke til med ideen! :)

Hei Christine :-) Du også sjekke med FunnIT i Narvik, de har utviklet Apper! Hvis du vil holde deg til en lokal bedrift ;-) June:-)

Kontakt Entreprenørskolen på NTNU i Trondheim!

Ambefaler deg å kontakte et firma som heter Applaud i Stavanger. Karl Einar Martinsen er daglig leder der. applaud.no

Skriv en ny kommentar