hits

Feriemodus

Vi er p vr faste juleferie p Gran Canaria. Vi har kost oss i varmen med familie og venner. Innimellom strikket jeg p en gul pskefanagenser til Isabella. Late dager p stranden, god mat og lekende barn.
Det ene bildet viser forresten mitt hstprosjekt som jeg ikke har skrevet om p bloggen fordi det var en julegave til morinord. Jeg har strikket og strikket p en rosa Marius og forledendag var jeg p monteringskurs hos noen nabodamer her vi bor. fornyd er jeg med den gaven, det tror jeg mori nord ogs ble

3 kommentarer

Så flink du er blitt til å strikke også. Tar av meg hatten for alt du får til. Tenker mor i nord ble kjempeglad. Flotte bilder, og tenker barna liker Lollo og Bernie showet. Kos dere videre på ferie.

Så fine gensere! Hvor på Gran Canaria er dere? Tenker på å reise selv neste romjul og greit med tips fra folk med barn;)

Fine gensere du strikker artig å se at du bruker andre farver enn di tradisjonelle som alle strikker ::Lurer på hvor på Gran CANARIA du ferierer. Har kun vert på Playa del Ingles en gang,syns det var som en evig turistmaskin (8 år siden)Lurer på om du har tips på hvor det er fint å bo kunne tenkt meg et opphold på 2 mnd da jeg sliter med astma:)))

Skriv en ny kommentar