hits

Christines Gran CanariaJeg tenkte jeg skulle dele mine beste Gran Canaria tips.

Her kommer frst litt om babyer og Gran Canaria:
Bleier har jeg med ned hit. Jeg synes ikke de spanske bleiene er s god som de norske. Spanke bleier er ofte parfymerte.
Vtservietter finnes i tusen varianter, men dodot har noen fine som er sensitive.
Grtpulver har jeg med hjemmefra, det er vanskelig tyde hva som er i de spanske pakkene.
Glassmat har de massevis av, og trengs ikke ha med.
Solkrem kjper jeg hjemme i norge, men kan sikkert kjpes like bra her. Jeg ville dog unngtt kjpe det p standkioskene eller andre steder de kan ha sttt lenge i hyllene. I r fant jeg noen fine p Parapharmasia (slags apotek) som er p hrsprayflasker.
P hotellene er det ikke badekar til babyer, jeg kjpte ett oppblsbart lite basseng jeg satte i dusjen til Celine frste gang vi var p ferie, men senere fant jeg badebalje p Ikea
Jeg har ALLTID med matpakker til allesammen i flyet. Mine barn spiser ikke baguett med chillikylling, s der gjelder det vre frevar. Dessuten har jeg jobbet som flyvertinne og ofte gikk det tomt for mat, og da er det krise med en gang! 
Har med masse esker med minileverpostei. Til lunsj fr ungene brd med leverpostei, hvis vi spiser p cafe. De spiser mer og liker det bedre.
 
Klr:
Det er jo stort sett varmt og deilig p Gran Canaria, men morgenene og kveldene kan vre kalde. Denne julen brukte jeg ull-frote-joggedressene fra Polarn O Pyret hver eneste morgen og kveld. Iskaldt var det.
 

Med Barn:
Aqua Park Mas Palomas:
Rent og pent det er egentlig det beste jeg kan si om denne parken. Vannet var s kaldt at det beit i leggen. Skjnner godt at det ikke var ett eneste barn som plasket i bassenget. Voksene fr ikke lov sile med barna(forstelig), men det var umulig f Celine til prve barnesilene. Dette omrdet er kjent for sin vind og jeg hadde ett strev med flge med at vi ikke skulle bli spiddet av flygende spyd parasoller. Kunne sikkert vrt gy p en annen rstid med barn som er litt tffere enn Celine. Vi snudde og dro hjem igjen

Palmitos Park:
Ganske enkelt fantastisk! Delfinshow var fantastisk og bilde med delfin enda bedre. Utvalget i mat er ikke allverden for de sm, s jeg har med brd og leverpostei samt juicepakker. Eget piknikomrde og benker til raste p. Verdt ta med seg barna. Celine og Isabella var i hundre. fantastiske fotomuligheter :)

Amadores:
Favoritt stranden!
 
Sanddynene:
Perfekt for flotte bilder i solnedgang. Lyset for fotos er aller vakrest den siste halvtimen fr solen gr ned.
 

Mat:
Canarisk mat er fantastisk. Reker i hvitlk(gambas al ajo), poteter med mojosaus(papas arrugada), hvitlksmajones (alioli), stekte pepperfrukter(pimientos padron) er noen av mine favoritter
Steder jeg liker g:
Sunwing Arguineguin:
Ikke fordi maten er ok, men pga Lollo og Bernie! Alle dager uten onsdag og lrdag kan voksene og barn spise her og barn kan se show med disse sunwingmaskotene. Jeg lover: FANTASTISK for ungene! Voksene: spis p Grill Miguel- buffeten er ikke s veldig noe som helst.
Guantanamo:
Ligger ved Taurostranden. Ser skikkelig kjipt ut, men maten er fantastisk. Her har vi spist p samme bord siden 1985! Min faste rett her er Filet Provencal, med husets salat frst. Andre tips her er lammeskulder p spansk vis, blskjell, pepperstek.
Desseren er alltid flambert banan.

Los Canarios 1:
Ligger i arguineguin og har samme meny som Guantanamo.

Ciao ciao:
Ligger p midten av resturant rekka p Amadoresstranden. Serverer deilige tapasretter, men favorittene her er de to pastarettene med skalldyr. Mariscos eller vongole.

Pizza Magico:
Ligger i rundkjringen i Patalavaca. yas beste Pizza!!

Sakura:
Finnes tre stykker av denne kjeden p Gran Canaria, men denne ligger i Playa. Serverer japansk mat p teppaniaki vis. (gud vet hvordan jeg staver det) Her shower kokkene rundt stekeplaten, mens gjestene sitter rundt og ser p tilberedningen.

Shopping:
Atlantico
Ligger i Vecindario, ikke langt fra flyplassen. Zara, Zara Barn og Zara Home. Cortefield og store lekebutikker. Og en deilig enorm matbutikk i 2. etasje

Trianagaten:
Ggate i Las Palmas med kjedebutikker. Paralellgatene over er hyggeligere med sm nisjebutikker og cafeer.

El Corte Ingles:
Stort stort kjpesenter (to bygg p hver side av Mesa y Lopes) med alle tenkelige merker. Ekstra artig handle her nr stor-salget begynner 7. januar. Jeg skal st frst i ken. Her har de alt. Kjkkengreier, klr, sengty. verste etasje har supertilbud.

Mesa y Lopes:
Gaten som gr mellom de to corte ingles byggene. Her finner du Babybutikken Prenatal og en Zara Home. Ligger ogs en Marks & Spencer. Der kjper jeg alt av truser og underskjorter til Celine, for det er fantastisk kvalitet og pent. Virkelig anbefale . Jeg har kjpt i alle strrelser til mine jenter som jeg har med hjem.

Las Arenas:
Her er ogs mye kjedebutikker, men jeg reiser ofte dit for se Disney Store, Toys r us, Babyes r us, imaginarium (superkul barneleker)

Boulevard Faro:
Ligger fra fyret p Maspalomas og srover langs havet. Shopping i sm butikker. masse gode merker og ofte tilbud. Macys frer Burberry for voksen og barn. Ralph Lauren, Lacoste osv. Skal du kjpe klokker av bedre merker eller smykker kan man trygt handle p Saphir.
 
Ancora Arguineguin:
Her er det 3 ting som gjelder. Obs: senteret er vrre en den vrste labyrint finne fram i!
     1: Den norske strikkebutikken. Valborg fra Troms selger det du skulle trenge av sisu, mnster   og pinner.
 
     2: Isbutikken p yttersiden. M takke min venninne Andrea for det tipset. Ferrero og Nutellais er ikke feil. Aldri feil!
     3:Den danske baker: deilig deilig rundstykke med kjttrull og nydelige wienerbrd i alle fasonger
 
Marked:
T
 
Celine-tidlig tidlig morgen p marked i Las Palmas-ikledd ull!
 
Etter min mening- styr unna det #%#%%#& markedet i Arguineguin. Hvis du har tilgang til bil: dra en tidlig tidlig morgen inn til markedet i Vegueta i Las Palmas og kjp fersk frukt og brd til dagens strandtur eller fersk fisk og kjtt hvis du har tilgang til grill e.l. Jeg synes det er s fint bare g rundt se p det spanske hverdagslivet.

Mange spr meg hvor de skal bo p Gran Canaria, men jeg vet ikke noe om Hoteller, fordi vi bor hos Mor I Nord nr vi er der. Jeg vet derimot at jeg ikke ville bodd lengre nord enn arguineguin p grunn av vr og vind. Helst ville jeg nok bodd rett ved amadores-stranden, for der er hotellene nyere enn i Puerto Rico. samtidig som det er kort vei til stranden, selv om det er litt bratte bakker.
22 kommentarer

Mange gode tips her! :) Men da jeg og familien var på ferie når junior var liten, så tok vi med glassmat fra Norge fordi det er så mye sukker i de spanske.

Mange gode shopping tips her :-)Vi ble kjempe skuffet da vi dro for å bade på Aqua Park Mas Palomas.. vannet var så kald at ungene ikkje orket mere enn å stikke tåen uti .. fysj . vi reiser heller til badelandet i taurito .. der er det flott badeområde for de minste og det er oppvarmet saltvannsbasseng . Noe jeg liker bedre enn klor :-)

Takk for gode tips:) vet du hvordan det er i området rundt bahia feliz området? Hvordan er tempen i slutten av februar? Mange takk:) hilsen det kalde Vestlandet ;)

Vi er på Anfi del Mar stortsett en gang i året og vi skal nedover nå i april, da tenker jeg å benytte meg av tipset om Palmitos Park. Vi pleier som regel kun å være på Anfi, men jeg tenker at denne gangen skal vi finne på litt også. Har lagret siden din fra sist du skrev tips om Gran Canaria og, veldig kjekt for noen som overhodet ikke er kjent utenfor Anfiområdet ;)

Dessverre er det ganske blåsig det borte, men du kan jo være heldig. Hvis ikke er det billig med taxi og da ville jeg taxet til amadores og tilbringt dagene det. Husk på at været er helt annerledes sørover på øya. Om det er overskyet på bahia kan det være fint på amadores

Det er så mye fint utenfor anfi område. Husk at anfi er ganske mye dyrere enn ellers på øya. Prøv restauranten lun (kinesisk) i arguineguin. Nydelig mat- billig billig. Takeaway koster kun 2 euro. Middag til familien under 20 euro.

Så koselig at du også har et så nært forhold til GC. Har bodd der selv og har også en mor som bor der nede.Det eneste tipset som jeg kan komme med er Balcon Canario på Puerto Rico senteret. Det er en kanarisk restaurant med kanarisk ansatte og nyyydelig mat. Må vel være enste plassen på senteret der de ikke har innkastere og alltid fullt av folk. Må prøves :)ellers i shoppingen liker vi best Las Arenas utenfor LP. Mye bra samlet på en plass :) herlig blogg du har! Hilsen Ingeborg fra Sandnes

Ja-enig Balcon Canario er nydelig! (men man må se bort fra det ekle senteret det ligger på) Jeg elsker Gran Canaria

hei igjen, takk for svar:) har du noe leie-bil firma å anbefale der nede?Hilsen E

Yes! Billigst gang på gang. Aldri noe tull ikke ekstra ekstra og ekstra når du kommer. Cicar er best har vi funnet ut etter å ha testet flere

Både min mor og mine svigerforeldre bor i Arguinegin, kanskje de til om med kjenner mor i nord, virker som om alle kjenner alle der nede! ;) Takk for tips, skal prøve flere av restaurantene du nevner, og dyreparken prøver vi nok neste gang vi drar ned (eldste er bare snart 3 år). Ciao Ciao er plassen jeg og sambo går og spiser på når vi har barnefri... Og ja, for ei herlig strand... *drømme*

Hei. Lurte på om du har kjøpt dn bugaboo donkey i spania? :)

Jepp. Den er kjøpt på el corte ingles. Penger å spare! Men jeg måtte bestille den, portalen depositum og hente den en mnd etter.

Takk for svar ;) ja har vært i kontakt med babybutikk dit vi skal allerede :) trengte ikke noe depositum, de hadde inne å kunne holde av. så må bare bestemme meg :) hvordan pakka du den inn når dere skulle hjem da. vurderer å ta med prampack, eller vet du hvordan den veska man kan få kjøpt til bugabooen er? :)

Mamma tok den med hjem, og jeg sendte med en prampack. Passer perfekt. Finnes der reisebag til donky? Jeg har camelion også og reiseveska til den er super hvis du ser bort fra størrelsen. Donkyen passer ikke i den. Anbefaler donky på det varmeste.

aaah ok. har bare sett til cameleon når jeg tenker meg om :) takk for svar ;)

Her var det mange gode tips! Familien har leilighet i Arguinegin og vi er der flere ganger i året, fantastisk! Siden vi ikke bor fast der nede, eller noen bor fast i leilgheten vår, er vi dessverre plaget av kakerlakker! Har du kanskje noe tips mot dette? Hilsen Hanne:)

Hei Hanne. Nei dessverre har jeg ingen tips, men i gamle dager var det et firma dom reiste rundt å sprayet hus, kanskje mor i nord husker. Jeg skal spørre henne.

Mange gode tips her. Kan dele mitt insidertips. Når du alikevel er på Guantanamo kan du også ta turen ned på stranden der. Helt på enden (mot Amadores) ligger det en liten pub/cafe som har nydelig og billig tapas. Det ser ganske lurvete ut på den stranden, men er helt trygt og man får være helt i fred for andre turister.M

Hei, vi stikker ned til Maspalomas 2-16 januar. Vi har med en gutt på 2,5 år og en jente på 8mnd. Rimelig usikre på hva vi skal pakke med av tøy mtp varme/kulde. Noen tips der? Langermet? Strømpebukser til minstemor?Lurer også på om du vet om El Cortes Ingles har åpnet i Faro2 på Maspalomas? VET jeg skal innom en plass, må bare finne den som er nærmest :-)

Hei. Jeg og kjæresten skal for første gang dra til Gran canaria den 21 februar. Vi begge like det varmt og gjerne få litt farge, lure derfor på om hvor det er varmest å reise til på Gran Canaria. Er dette kanskje en mnd der det er litt kaldt der og kanskje ikke så heldig med å få farge?

Skriv en ny kommentar