hits

Ytre Slettjord

Vi har vrt p Ytre Slettjord i helga og jeg m si det har blitt gjort forberedelser til sommeren. Vi har fjernet ca 1 million gresstuer og laget gressplen  flatt omrde der det n kan bli gressplen.  En jobb som vi har utsatt i 2 r. N skal det sies at husbondens innsats har vrt sterkere enn min, men jeg har litt annet stri med. (mtte det snart g over)
Jentene sover ikke noe lengre p Slettjord enn hjemme, s dagen begynner klokken 6 for dem. Fr kl 8 i dag tidlig hadde vi vrt ute plukket blomster. Fine jentene i Polarn O Pyret. Jeg er blitt helt hektet p grnt. Synes det er en s fin farge- selv til jenter.


Isabella gr : n ogs p gress uten trer!

Sstre

Jenter med latterkrampe i gresse- den som kunne satte livet p pause akkurat her........


Nok en job vi har gruet oss til, men snart ferdig. Kun vinduer igjen. Noen som har tips til hvordan man kitter og skraper vindu? Gjerne video eller bilder........Christine
14 kommentarer

For en fantastisk flott plass dere har!

Så utrolige fine jenter du har, og POP klærne er skikkelig knall! :)Har selv jenter på 4,5år og 1,5 år:)Kan jeg spørre hvor du har kjøpt joggeskoene jentene har på seg? :)Mvh Hanne :)

Berit: takk!Hanne:Jeg har kjøpt de i USA, men da jeg kom hjem så jeg at de hadde fått den på sportscenteret i Narvik. Det er Nike free- så de har dem nok over hele linja :)

Fine barn og nydelig sted. Nord-Norge er fantastisk for tiden. Lurte på hva fargen dere har malt utvendig med her heter?Hilde B.

Så fint dere har det på gården. Og søstrene er kjempesøte. Jeg har dessverre ikke noe råd om skraping og fuging av eldre vinduer...men museer som har eldre bygningsmasse har ofte håndverkere som kjenner til hvordan man vedlikeholder slikt. Klem fra Kari

Hei!Jeg har funnet mye info her: http://www.jordanvethvordan.no/maletips/male-vindu og her: http://www.viivilla.no/Innendors/Dor-og-vindu1/Kitt-vinduer---spar-penger-43371Lykke til!Stine

Kjempefine bilder av jentene i naturomgivelser. Det er jo bare helt fantastisk flott på landstedet deres, og dere har virkelig lagt ned masse jobb både ute og inne. Flinke er dere begge to.

Celine og Isabella er til å spise opp!! Drømmer om færske fiskekake på Ytre Slettjord - får bli til neste år! Klem fra Oslo!

Ville bare si at jeg elsker bloggen din og synes du skriver så bra! Flotte barn du har all grunn til å være stolt av!

Idyll!mvh,Andreas

Eldstemann ligner på mor og yngstemann på pappa? Herlige jenter!

Så fine bilder av barna, gleder meg.Huset var det fineste hvite jeg har sett noen gang, blankt og hvitt-hvitt. Maling er bestilt alle mine hus skal males. Mats jeg henter i morgen.Mor i Nordv - mamma

For noen flotte, nydelige jenter du har. Ingen tvil om at dere koser dere på Slettjord. Lykke til med gravititeten, -håper plagene gir seg- :) Hilsen "Hønemor-76"

Takket meget mulig, kan du besøke min ydmyke bloggشبكة انت والعالمشبكة انت والعالمشبكة انت والعالمشبكة انت والعالمشبكة انت والعالم

Skriv en ny kommentar