hits

Mandag morgen

Her er det 2 stk Lollo og Bearnie fans som er klar for ny uke. Vi spiller ving sin kjennings- miniland- lt hver morgen og det danses. Til og med Isabella har lrt seg ett og annet trinn.
Nr jeg ser dette bilde med mine jenter i POP fra topp til t  vil jeg tipse om at det er startet salg p Polarn O Pyret sine nettsider.


Jeg har trukket Solidox vinnerene. Random numbers sa nr 13 fikk 1 gave som var ett rs forbruk av solidox mot syre pluss gavekort p tannlege(2500 kroner)
De pflgene 2 gaver gav jeg til de pflgende 2 kommentarer p kommentarlisten. Maria og Ragnhild fr hver sitt rsforbruk av Solidox mot syre.

1Ailin
2 Maria
3 Ragnhild

Her er ukens damer. Mor i Nord blir 60 r i dag- HURRA, mens lillesster Tante Mimmi har Graduation p Onsdag!! Hipp hipp! (M nevnes at hun har ftt jobb p det lokale sykehuset vrt- og det betyr at hun flytter hjeeeeeeem!!!!!)


Christine

6 kommentarer

Gratulerer til vinnerne, og hurra for de andre to damene. Og for deg, som får lillesøster hjem. Er det noe jeg kan si jeg "mangler" så er det å ha lillesøster i nærheten :)

Sååå heldig jeg er som har vunnet!!!Tusen takk:))))Godt med en lillesøster i nærheten, det vet jeg mye om:))Er så heldig som har det.Ragnhild

Ju hu så artig. Tenk at jeg var så heldig, tusen takk:=)

Gratulerer til vinnerne! Så moro at dagen starter med Lolo og Bernie dansen. Den har vært en hit her tidligere, og jeg synes den er fin selv også. Så flott at lillesøster flytter hjem. Kjempekjekt med tante i nærheten. Ha en god sommerdag.

Marthe fru Lind

Marthe fru Lind

Fine Fine Bella om Celine! Ja og mor i nord og mimmi også da!Ha en deilig dag! KLEM!

Åååå så artig :-):-) Tusen takk :-):-):-)

Skriv en ny kommentar