hits

Hvor er traktoren?

Bde husbonden og jeg vkner om morgenen med en flelse av at vi er blitt overkjrt gang p gang av en traktor. Vi gjennkjenner flelsen og det er den flelsen man fr nr man flytter. Samtidig som alt man eier og har (det er mye greier) skal eskes ned i gammelt hus, skal det pakkes ut i nytt hjem. Et hjem som er myyyyye mindre og derfor m enhver eiendel som skal inn i nyhjemmet gjennom en nye vurderingsprosess: *nr brukte vi denne sist? *kommer vi til f bruk for den? *kommer vi til savne den *Har vi plass? *kaste? *selge? *gi bort.

Jeg skulle nske jeg haddet et samla bilde over alt som er solgt/gitt bort og kastet. Vanvittige mengder. Og jeg anbefaler det. Vi har brukt en lokal kjpe/selge/gibort side p facebook- da slipper vi bruke tid vi ikke har p sende. Kjperren kommer hjem til oss og henter. Og vet dere hva?? Vi har solgt greier for flere mnedslnninger! (skal nevnes at store ting ogs er solgt- men likevel) Ting som har ligget i boden/garasjen  har vi solgt for femtilapper- og det har ikke manglet p kjpere.
Jeg anbefaler det virkelig- vinn/vinn situasjon for bde oss og kjperen.

I tillegg har jeg vrt en liten svipptur i Oslo og overvrt Ikeas kataloglansering. Noen bilder fra det:

ikea #ta stunden tilbake
Minken Fossheim og jeg tar stunden tilbake, mens minken leser bok til meg

Andrea og Line fra Hele Norge baker tar stunden tilbake og Andrea viser line hvordan man snurrer igang kjkkenmaskinen. Andrea og jeg bode p The Thief! Love it. Hjemmerrt syltety, egensyltede agurker og hjemmelaget levepostei var noe av det den deilige frokosten hadde by p!!

 Og vi klarte ikke styre oss for Polarn heller :) Har du sett noe s fint?


N er det 4 dager til den nye eieren av huset vrt skal overta nkkelen, og det er fortsatt myange lass igjen som skal hentes. Det blir nok noen traktorer til som skal kjre over oss fr vi er ferdige med det verste. Jeg er ogs igang med male barnas rom- jeg synes det er viktig at de skal fle seg hjemme asap.

Bilder fra leiligheten: rett om hjrne!

Christine

4 kommentarer

Endelig kom den en liten oppdatering:) Følger deg på instagram, og gleder meg til å se bilder og lese om hvordan dere trives i ny leilighet. Ikke dårlig med to små og en i magen og flytte!

Flinke dere er:) gleder meg til å se bilder:)

Det er en fin blogg du har. Likevel, det er litt provoserende og vite at du er 100 prosent sykemeldt og allikevel pusser opp, maler styrer og ordner. Hvordan får du overskudd til det? Kanskje litt vondt i " jobbviljen". Det er ikke frekt ment, men du burde forstå at lesere reagerer på det..

Hei Anonym. Jeg er IKKE sykemeldt, jeg har ferie til 26 august- jeg synes det er mer provoserene at du anonym gjør det du gjør her- antar noe du tydligvis ikke har peiling på!Hadde du spurt kunne jeg fortalt deg at vi har brukt nesten hele jævla ferien på å pakke ned huset, fordi da vi skulle gjøre det før ferien gikk det i vasken for oss fordi jeg var i dårlig form. Ikke frekt ment- men hele din kommenter finner jeg provoserende!

Skriv en ny kommentar