hits

Vi har hode over vannet

flytte fles som en ekstremsport i koordinering og planlegging. (i den grad jeg vet hva ekstremsport er). Hvis alt gr etter min plan flytter vi ut av den nye leiligheten p onsdag, slik at Husbonden fr fred og ro til legge nye gulv- rive gammelt kjkken og sette opp nytt. Jeg gleder meg. Det nye kjkkenet ankommer Narvik i uke 38 (det er en uke til), s da m  br vi han vre klar med endel grunnarbeider. Denne helgen skulle vi egenlig reist og koblet av p hytta, men akkurat da vi skulle sette oss i bilen fikk Celine akutt vondt i ret- tante/dr mimmi ble tilkalt og rebetennelse ble bekreftet. S da ble det hjemmehelg med malearbeid for de som kan drive med det.

Vi han har jobbet litt med soverommene i de siste dagene. Tapeten p vrt rom var det struktur i, s her har vi valgt veggfornyer. Jeg har aldri jobbet med det fr- men jeg m si jeg er blst av banen s langt. Jeg er spent p se det ferdigmalte rommet. Til vrt rom som er ganske lite har vi valgt rive endel store skap som var plassert rundt i rommet og inn er det kommet en lang garderobe fra pax/ikea. Superfornyd med den nye(iallefall ny for meg) smale varianten fra Pax.

Her under er bilde fra Celines rom.Det begynner ta litt form, selv om det ikke er ferdig. Hun har ftt en ny lampe og ny storjente seng. P rommet har husbonden malt etter mine opptapeinger. Celine har ftt tre turkise felt p veggene sine.

 Rett fr helga kom rets vinterdresser i hus- og jeg ELSKER rets farge og det gjr Celine ogs. Knsj rosa! Polarn O Pyret!

Kan nok virke litt absurd for sringer at man er begynt med vinterdresskjret allerede n, men her i nord er vinteren (forhpentligvis) rett rundt hjrne.

Ogs har jeg satt i gang med et helgeprosjekt. Har skafet meg Den Store Guttestrikkeboka- og n strikker jeg en genser til Celine- jeg tilpasser selflgelig- for jeg har ingen gutt- men oppskriftene er s ste. 
Jeg gr for hvit/neon!!!!

Ok- da skal kvelden brukes til prve selge et Arthur Bonnet kjkken snn at det blir plass til vrt nye HTH kjkken. 

Ha en nydelig sndag

Christine

25 kommentarer

Flytting er definitivt en utfordring. Så fint rommet blir, friske og fine farger. Og rosa dresser, skikkelig sprek farge :-)

Du er heilt rå til å organisere!Eg sit akkurat og skal bestille ein polarn o. pyret-dress. Eg har ikkje brukt desse før - er dei små eller store i str?LYKKE TIL vidare!Klem frå Janne

Jeg synes kanskje de er normal til litt stor. Jeg har kjøpt 122 til Celine og 92 til bella. Gikk opp en str fra forrige dress- så om bellas er bittelitt stor akkurat nå kan hun bruke fjorårets frem til jul :)

Nydelig delikat rom til Celine, jeg elsker lampen i taket!Hvor har du kjøpt de små fargerike hyllene, malt selv kanskje?Ha en glad ny uke! ACklem

Hvor har du kjøpt lampa på celine sitt rom??

AC: tusen takk Hyllene er fra Sebra Interiør og finnes i flere kombinasjoner/nyanser av en farge og helt hvite. Anonym: lampa har jeg kjøpt på HTH i Narvik.

Så nydelige og spreke farger du har brukt på rommet. Har du fargekoden eller navnet til det turkise fargen på veggen? Har ei jente i huset som veldig gjerne ønsker seg turkis vegg på rommet. Det var kult med bare noen felter også. Kanskje vi skal gå for det?

Tusen takk for det. Jeg må undersøke om jeg kan finne tilbake til den- boksen er tom og kastet :-/

Jepp- husbonden har orden i sysakene og seg arkivert koden s1040-b10g

Soverommet ble nydelig, og delikat :) Det med interiør kan du virkelig :)

Anonym: tuuuusen takk- utrolig hyggelig sagt :) (skrevet)

Såå flott det blir :-) Holder på å pusse opp selv, ikke mer enn to leiligheter på en gang. Og i dag forguder jeg deg! Veggfornyer har jeg aldri hørt om, så i dag skal du takkes ekstra som inspirasjon og tips. DU har muligens spart oss flere tusen kroner i arbeid.Lykke til videre, gleder meg til å se slutt resultatet hos dere!

Oj, oj, oj, for et fint rom Celine har! Spreke farger gjør meg glad! Ha en fin dag og uke :-)

Hei.Jeg ble veldig nysgjerrig på veggfornyeren.Ha kjøpt en leil hvor det er fiskebens strie overalt:(Er det tapet?ingen fare for at den "river " med seg både fiskeben og murpuss,om det blir "tungt?Mvh Merete W

Hei Merete jeg kan ikke så mye om veggfornyeren, så du burde bare spørre på butikken. Jeg kjøpte på byggmakker. Vi har et strøk igjen så skal jeg legge ut bilder fra her :)

Fint!! Lurer på hvordan dere har hengt opp de veggkubene?

Festene er sånn at du har to skruer i veggen også hektet du hylla på og presser den ned på et spor. Da sitter den bom fast :)

Hei, Superfint med litt knæsj farge på veggene på barnerommene! Skal selv kjøpe PAX garderobe til helgen og lurer på om du gjorde deg noen tanker om dyp vs. smal dybde i forkant? Har ikke plassbegrensning men lurer på om det skaper mer rot å legge gensere etc dobbelt i dybden??Gleder meg til å se kjøkkenet!M

Herlige farger, og lekre interiørvalg :)) Takk for at vi får følge med - og lykke til videre. Ps: digger lampa! Mvh.Tanja K

Jeg må si at jeg blir veldig imponert over alle prosjektene dere har gående! Må også spørre hvor de hvite hyllene på Celine sitt rom er fra? De så kjempe praktiske ut!

De hvite hyllene er fra sebra interiør (dansk) i Narvik selges de på lampehuset. :)

Hei - jeg må bare spørre - ser du har gått fra Isbjørn til Polarn & Pyret - synes du P&P er bedre enn Isbjørn? Bor ikke nordpå, men i Asker, men barnehagen ligger i et kuldehull...Hilsen Hanne

Flytting er absolutt ekstremsport ja, særlig når oppussing er med i bildet! Virker som dere greier det fint, dog. Det pikerommet var bare helt herlig! Hvor kommer den oppbevaringssaken på den blå stripa fra? Så utrolig lur ut, den der. :)

Så fint det blir! Den rosa lampen ligner på Collage fra Louis Poulsen. Er det den, eller en som ligner? Kjempe lekker!! Veldig glad i dressene fra PoP her også. Spreke farger og god kvalitet.Ha en fin kveld :-)Mvh Anette

Skriv en ny kommentar