hits

Genialt p kjkken?

Flere enn meg som legger mobilen til lading p kjkkenet? I dag kom jjeg over en stikkare med USB port.Plugg iphone rett i veggen. Kommer p mitt kjkken- som ankommer Narvik i morgen tidlig!!!!
Christine9 kommentarer

og hva er en "stikkare" ?

Ja skikkelig kult , har sånn over nattborde og veldig kjekt og ha !!!

Stikkare : det jeg kaller en stikkontakt

ikke så dumt, her er et alternativ for å skjule dem:http://stikkontakten.no/stikkontakter-og-stopsler/984-popup-stikkontakt-med-usb.htmlVi har bestillt denne men uten usb´en da.

Hei!Dette er helt urelevant til innlegget ditt, men lurer på om du kan hjelpe meg likevel Jeg forsøker å male opp en gammel krakk som svogeren min laget en gang i tiden for å få den til å passe inn litt bedre hjemme, men malingen (oljemaling som er halvblank og tilpasset lister) trekker bare inn i treet hvor det er kuttet mot fiberne og ikke med om du skjønner? Som å male på enden av en treplanke hvor alt bare suges opp etter sekunder ... Har du noen tips til hvordan jeg kan få malingen til å holde seg på utsiden av treet slik at alt får en jevn farge? Synes forresten at bloggen din er så inspirerende! Og gratulerer så masse med den vellykkede livsstilsendringen! Du ser smashing ut! :D

Hvorfor velger ikke du I-phone dokking til å ha i veggen, med høytalere i taket?? :-)

Hege: jeg har bestilt akkurat den- bare hvitt lokk og ikke USB. Har bestilt den på lampebutikken her i Narvik og da var den faktisk ganske mye billigere.

NO WAY?? Heldig du :) vi satt en hel kveld å google etter en hvit en. Det var da som pokker. Vi som har hvit benkeplate...

Skriv en ny kommentar