hits

Stue, kaffe og oppskriften p de deiligste frokostrundstykker.

Det gr fremover i Langrennsveien- og glad er jeg for det. Vi har pakket ut bker i bokhyllene og holder p med gi ting en fast plass. 

Stuekroken. 

Lampa(fra Mor i Nor millioner takk) var tenkt til soverommet, men i mangel p lys i stuen har den flyttet dit.  N hper jeg p strm s fort som bare det- s skal det bli fint.
Deilige helgefrokoster.
Vi driver bor oss inn i leiligheta og kjenner p hva vi trenger av bor og spisestoler. Jeg har falt for Stolab/Miss Holly- n gjelder det bare finne ut strrelse og antall stoler. Vi er fan av deilige lange helgefrokoster og det trenger endel plass

Jeg er s heldig at Dolce Gusto har bedt meg prve ut en kaffemaskin og kaffekapsler. De har s uendelig mange deilige og jeg prver dem alle sammen. Jeg har satt selve maskinen p frokostbordet snn at vi kan lage det hver munn vil ha gjennom frokosten. Jeg elsker at den er automatisk s jeg slipper skru vannet av/p. 


Bella den lille luringen venter p varm nesquik. De kapslene har ftt bein g p. Her i huset heter det bare LAAAAAADE- som p hennes sprk er sjokolade. Jeg er selv svak for Nesquik, men den grnne Zoega Sknerost er veldig god nr jeg tar en kaffe etter Laaaaden.

Celinehjerte mitt 
 Bella og sin LAAAAADE

Disse rundstykkene er blitt en superhit hos oss. Lett, kjapp og deilig.
Oppskriften fant jeg hos MANUELA som forvrig bare lager deilige greier.
Finn oppskriften hos Manuela her.


Rundstykkene bare m prves

Som sagt- strre spisebord blir ndvendig.


 Ha en deilig sndagskveld- her skal vi sortere flytteesker og gi ting fast plass.

Christine


Hvitstil.com sammarbeider med Dolce Gusto14 kommentarer

Nydelig fint hos dere:) Kan jeg spørre hva det flotte blåe service heter? :)

Så koselig dere har det :) Og lykken er virkelig disse lange frokostene i helgene! Så skjønner godt at du vil ha større spisebord ;)Rundstykkene må testes ut - jeg elsker å bake gjærbakst!Ønsker deg og dine en koselig søndagskveld, og flott uke som kommer.Klem fra Christine

Hei,så utrolig fint du har fått det til og kjempe koselig.Kan jeg spørre hvor bokhyllene din er fra?Ha en fantastisk fin kveld😄

Gratulerer som nyinnflyttede! Friskt og lekkert. Snø vil jeg ikke ha i sør ennå...

Herlig innleggNydelig barn du har og for noen gode rundstykker, glad du liker dem.klem fra Manuela

Antar at de bokhyllene er fra IKEA? Billy :)

Mmmmmm de så gode ut!! Skal definitivt prøve. Vet du om de kan lages kvelden før og så kaldheves? Blir lenge å vente på frokosten ellers ;)

HEI- det har skjedd en eller annen feil som gjør at jeg ikke kan kommentere mine egene innlegg fra telefonen- så selv om jeg har prøvd å svare på kommentarene så kommer det ikke gjennom. Det skal jeg finne ut av ;)Hyllene er Billy fra IKEA med glassdører.Servicet heter SPODEOg jammen har jeg fått en kommentar fra selveste MANULEA- bakedronningen. Det var gøy!Linda: jeg har laget deigen kvelden før flereganger og det gikk fint :)

Supert! Tusen takk for svar!

Nydelig blogg du har. Tenkte å spörre deg om gardiner. Jeg har brun sofa og litt eikemöbler i stuen, hvilken farge passer det på gardiner da? jeg har hvite nå men önsker å forandre nå som det går mot vinter... håper på svar :-)

Som vanlig veldig koselig hos dere :) Håper dere har hatt en fin helg!

Hei! Så flott dere har fått det. Gleder meg til å se bilder av resten :) La merke til den store veggklokken i stuen, hvor har du kjøpt den? Hilsen Sissel

Hørtes fantastisk gode ut de rundstykkene :) men hvordan gjør man når deigen skal lages kvelden før?

Hørtes fantastisk gode ut de rundstykkene :) men hvordan gjør man når deigen skal lages kvelden før?

Skriv en ny kommentar