hits

Stue, kaffe og oppskriften på de deiligste frokostrundstykker.

13.10.2013 - 19:16 14 kommentarer
Det går fremover i Langrennsveien- og glad er jeg for det. Vi har pakket ut bøker i bokhyllene og holder på med å gi ting en fast plass. 

Stuekroken. 

Lampa(fra Mor i Nor millioner takk) var tenkt til soverommet, men i mangel på lys i stuen har den flyttet dit.  Nå håper jeg på strøm så fort som bare det- så skal det bli fint.
Deilige helgefrokoster.
Vi driver å bor oss inn i leiligheta og kjenner på hva vi trenger av bor og spisestoler. Jeg har falt for Stolab/Miss Holly- nå gjelder det bare å finne ut størrelse og antall stoler. Vi er fan av deilige lange helgefrokoster og det trenger endel plass

Jeg er så heldig at Dolce Gusto har bedt meg prøve ut en kaffemaskin og kaffekapsler. De har så uendelig mange deilige og jeg prøver dem alle sammen. Jeg har satt selve maskinen på frokostbordet sånn at vi kan lage det hver munn vil ha gjennom frokosten. Jeg elsker at den er automatisk så jeg slipper å skru vannet av/på. 


Bella den lille luringen venter på varm nesquik. De kapslene har fått bein å gå på. Her i huset heter det bare LAAAAAADE- som på hennes språk er sjokolade. Jeg er selv svak for Nesquik, men den grønne Zoega Skånerost er veldig god når jeg tar en kaffe etter Laaaaden.

Celinehjerte mitt 
 Bella og sin LAAAAADE

Disse rundstykkene er blitt en superhit hos oss. Lett, kjapp og deilig.
Oppskriften fant jeg hos MANUELA som forøvrig bare lager deilige greier.
Finn oppskriften hos Manuela her.


Rundstykkene bare må prøves

Som sagt- større spisebord blir nødvendig.


 Ha en deilig søndagskveld- her skal vi sortere flytteesker og gi ting fast plass.

Christine


Hvitstil.com sammarbeider med Dolce Gusto



14 kommentarer

Anonymous

13.10.2013 kl.19:29

Nydelig fint hos dere:) Kan jeg spørre hva det flotte blåe service heter? :)

Christine Seljelid

13.10.2013 kl.20:30

Så koselig dere har det :) Og lykken er virkelig disse lange frokostene i helgene! Så skjønner godt at du vil ha større spisebord ;)Rundstykkene må testes ut - jeg elsker å bake gjærbakst!Ønsker deg og dine en koselig søndagskveld, og flott uke som kommer.Klem fra Christine

Anonymous

13.10.2013 kl.22:50

Hei,så utrolig fint du har fått det til og kjempe koselig.Kan jeg spørre hvor bokhyllene din er fra?Ha en fantastisk fin kveld😄

Juli

14.10.2013 kl.13:50

Gratulerer som nyinnflyttede! Friskt og lekkert. Snø vil jeg ikke ha i sør ennå...

Manuela Kjeilen

14.10.2013 kl.21:24

Herlig innleggNydelig barn du har og for noen gode rundstykker, glad du liker dem.klem fra Manuela

veronika

14.10.2013 kl.23:56

Antar at de bokhyllene er fra IKEA? Billy :)

Linda

15.10.2013 kl.07:22

Mmmmmm de så gode ut!! Skal definitivt prøve. Vet du om de kan lages kvelden før og så kaldheves? Blir lenge å vente på frokosten ellers ;)

hvitstil.com/Christine

16.10.2013 kl.07:10

HEI- det har skjedd en eller annen feil som gjør at jeg ikke kan kommentere mine egene innlegg fra telefonen- så selv om jeg har prøvd å svare på kommentarene så kommer det ikke gjennom. Det skal jeg finne ut av ;)Hyllene er Billy fra IKEA med glassdører.Servicet heter SPODEOg jammen har jeg fått en kommentar fra selveste MANULEA- bakedronningen. Det var gøy!Linda: jeg har laget deigen kvelden før flereganger og det gikk fint :)

Linda

17.10.2013 kl.06:58

Supert! Tusen takk for svar!

Anonymous

20.10.2013 kl.15:26

Nydelig blogg du har. Tenkte å spörre deg om gardiner. Jeg har brun sofa og litt eikemöbler i stuen, hvilken farge passer det på gardiner da? jeg har hvite nå men önsker å forandre nå som det går mot vinter... håper på svar :-)

Vibeke / Mammas Hus

20.10.2013 kl.23:48

Som vanlig veldig koselig hos dere :) Håper dere har hatt en fin helg!

Anonymous

29.10.2013 kl.12:35

Hei! Så flott dere har fått det. Gleder meg til å se bilder av resten :) La merke til den store veggklokken i stuen, hvor har du kjøpt den? Hilsen Sissel

Anonymous

02.01.2014 kl.01:08

Hørtes fantastisk gode ut de rundstykkene :) men hvordan gjør man når deigen skal lages kvelden før?

Anonymous

02.01.2014 kl.01:25

Hørtes fantastisk gode ut de rundstykkene :) men hvordan gjør man når deigen skal lages kvelden før?

Skriv en ny kommentar