hits

Nycoplus- vinn en Mulberry Bayswater veske eller Ipad Mini med MarcJacobs cover og B&W hodetelefoner

S sitter jeg her mitt p gulvet mellom drblader, sagspon og karmer. Ikke lenge til vi kan si oss ferdig for n. Det skal bli s deilig. Nedtellingen til babyankomst er begynt- og det er n bare 10 uker til hun kommer. Skal si forberedelsene mellom baby 1 og baby 3 er forskjellige. Frste gang hadde jeg ferdig oppreid seng, pakket sykehusbagen og full babygarderobe p dette tidspunktet- denne gangen har jeg ikke kjpt en body engang. (enda)
Nr jeg frst er innep baby tenkte jeg dele med hva min jordmor fortalte meg da jeg tidlig i svangerskapet var inne til UL. Studier viste at om den gravide tar Omega3 kan det ha en positiv effekt p barnets intellektuelle utvikling. P nettsidene til Nycoplus kan man finne all slags informasjon om vitaminer. Selv har jeg spist folsyre tidligere i svangerskapet og Omega3 er det som gjelder n.


Folsyre- fr og 1.trimester /omega3 hele veien
Vil du vinne?
 G inn p denne linken her- og bli med i konkurransen. Premiene er fiiiine! I tillegg til ett rs forbruk av vitaminer fra Nycomed.
Mulberry Bayswater- Love it

I pad-mini
Christine

Innlegget er i sammarbeid med Nycoplus- Omega3 og folsyre tok jeg fr sammarbeidet kom til.
8 kommentarer

Den veska var fiiin :) klem line

HeiJeg krysser fingrene og håper å vinne veskeTrude, Oslo

Hei, kjempefin blogg! Til dere andre som leser bloggen: Er du over 20 år og har ønske om en dag å eie egen bolig? Eller har du allerede kjøpt hus til deg selv og familien?Du vil være til stor hjelp om du har mulighet til å ta 5 minutter til å svare på denne spørreundersøkelsen: https://www.surveymonkey.com/s/TQDZMDQTusen takk :)

Lene Andorsen

Lene Andorsen

Heia:) fin blogg du har! Artig å følge med på en Narvik-blogg:) håper veldig på å vinne IPad mini eller mulberryveske:))Hilsen Lene

Her var det koselig! Besøk meg også, vel! Se for eksempel det populære innlegget mitt om handling: http://camilla-camillasblogg.blogspot.no/2012/09/ok-er-du-klar.html

Håper vesken blir min :D Blir spennende å høre navnet til jenta i magen! :)

Hei:)Bra med dere? Savner blogginga di :)God søndag!Hilsen Øs(pøs)tlandet :)

Når trekker du vinner av acneskjerf?:D

Skriv en ny kommentar