hits

Nye drer

Joda- jeg er her. Jeg driver ed litt teknisk arbeid p hvitstil.com- ikke noe som skal ha betydning for leseren, men jeg skal bytte platform. Etter mange r p blogspot skal det byttes :)Leiligheten vr begynner bli ferdig n. Innerdr og ytterdr er byttet- og forskjellen er stor. Desverre har butikken bestilt feilhengslet ytterdr- s vi venter p en ny. Enn s lenge fr den vre hengslet feil vei.
Drvriderne er fra fixxer- og jeg elsker dem. Elsker glassdren til yttergangen som fr den ytterste gangen til virke bittelitt strre en den er.
Fr:
Selv om dette er et frbilde s har vi byttet gulv i innergangen og lagt fliser i yttergangen. Fr var det mrkere parkett begge steder.N: Celine og jeg skal til lege med hennes stygge hoste. Vi har hjemmedag i dag siden hun er pjusk og da lurte hun p om vi kunne vaske huset sammen? Hmmmm- Vil du vaske leiligheta- ja for det er s artig mamma. Kan jeg bruke moppen sier hun!!! 
Artig- hun skal f vaske s mye hun bare vil :)

Christine
9 kommentarer

Superlekkert!! :)Elsker gulvet, hvilket merke/leverandør?-Kari-

Hei, Kjempefint!Synes å huske at du nevnte en gang at dere har brukt veggfornyer i den nye leiligheten. Var det slette vegger under? Vanskelig å jobbe med? Godt resultat? Fint om du kan skrive noe om det :-) Har en vegg, ikke veldig stor, som jeg helst vil unngå å helsparkle før maling. Håper veggfornyer kan være en enklere og god løsning! Fin dag ønskes fra Mia

Så smart metode for å få gangen til å virke større... Tror vi adopterer tipset til vår bittelille gang :)

Anonym: gulvet er fra parkett.no- det er enstavs hvitmattlakket ask Love it!

Jeg skal straks skrive et innlegg om veggfornyer- sammen med han som veggfornyet. Husbonden :)

Lekkert med glassdør, men får meg til å tenke "ups" .Håper det er et solid glass.Hos et av mine søskenbarn "herja" ungene rundt og resultatet var at en ramla inn i glasset. Heldigvis ble ikke gutten skadd ( bare redd),men døra derimot, glass skår over hele gangen.Nå er jo dette noen år siden , så dere har sikkert et solid glass i døra.Ønsker deg en fin kveld.

Flott! Da venter jeg i spenning, og gleder meg til innlegg om veggfornyer :-)Mia

Hei Christine! Det er så gøy å følge med dere og deres mange prosjekter, energien deres er beundringsverdig! Men du, jeg må bare spørre; om jeg ikke har forstått feil så har du deltatt på ganske mye oppussing de siste årene, selv når du har vært gravid. Er gravid selv for første gang og har egentlig en del prosjekter jeg ønsker å ta tak i snart.. Har dere kun brukt "snille" malingstyper som Sense? Eller er det god utlufting som gjelder? Jeg mener ikke at du skal "avgjøre" om jeg skal male eller ikke, men jeg syns det er fint å høre dine erfaringer i forhold til dette, du som faktisk har en del erfaring. Klem fra Vestlandet

Koster håndtakene 360,- stk?Prøvde å søke etter de på nettet, men fant bare noen til 362,-Vi har samme dører og skal ha noe ala de håndtakene dere har, men blir litt voldsomt ettersom vi trenger til 6 dører. (om ikke de kommer i 2-pk selvsagt)Send gjerne link hvis dine er billigere :)

Skriv en ny kommentar