hits

I did it!!!!!!

S da har assistenten tatt steget opp og blitt chef! Jeg har laget kjttrull uten Mor i Nord. Denne gangen fikk husbonden vre assistent og gjre alt det kjedelige som chef'en trenger hjelp til. Jeg er s stolt at jeg kan sprekke! 

Her har jeg beinet ut sider,krydret, rullet og stappet. De fire ligger n i saltlake i boden og venter p at de skal bli klar til frysing. 
 Husets pappa har ftt hvite kakefigurer bakt av smjentene og pinnekjtt laget av meg. N skal de sm legge seg og de store skal fortsette med med noen flyttekasser. Vi har endelig ftt de siste hyllene til alle kleskap s n er det "bare" vaske- trke- brette og legge p plass.

God farsdag

Christine
4 kommentarer

WOW!!!Så flink du er :DJeg gjorde dette en gang, da jeg gikk grunnkurs hotell og næring for 16 år siden (shit - er det SÅ lenge siden??). Men det ble med den ene gangen da :pØnsker deg en flott uke som kommer!Klem fra Christine

Du er virkelig flink:)Dette kunne jeg ha lyst å prøve å lage til jul.Kansje du vil dele oppskriften med oss blogglesere.....

HeiKjøttrull hører med til jul ja!Tenkte å høre hvor du har fått tak i " nettet" rundt rullene? Vi har surret rundt med hyssing, men dette så jo så mye enklere ut!Vennlig hilsen Siri

Det aller beste å bruke er tarm fra slakteren, som man syr sammen, gir mye fastere rull enn nettet. :-D

Skriv en ny kommentar