hits

Nytt bad i leiligheten

Vi har oppgradert badet vrt. Egentlig hadde vi ikke tenkt gjre s veldig mye med det da vi kjpte leiligheten, men etterhvert som vi "bodde oss inn" s vi at det ble veldig upraktisk for oss. Og nr mor og barn eeeelsker bade- da mtte vi ha badekar. For spare litt prvde vi legge vann og sluk til der det var vann og sluk fra fr.  I tillegg lagde vi en dr inn til vaskerommet- fordi de tidligere eierne hadde gtt gjennom et barnesoverom for komme til vaskerom. Det ble upraktisk for oss.
Siden badet ikke er spesielt stort har vi mtte bruke plassen smart  og ty til noen triks sor f det til virke strre. Vi har nye drer i hele leiligheten og den vi bestilte mellom vaskerom og bad valgte vi speil p. Synes det fr rommet til virke strre. 
Dusjen fra Showerama var en kampanjemodell solgt superbillig med sort sokkellist- de kunne bestilles i hvit for noen ekstra kroner og vips s fikk vi en billig billig deilig showeramadusj.Fra IKEA valgte vi vasken fordi den var bred og ikke kom s langt ut av veggen. Det for kunne passere dusj og vask p vei inn til vaskerom- uten krsje med en som pusser tenner :) Det er ikke med p bildet med over vasken valgte vi God Morron speilskap fra IKEA. De er smart fordi de kommer i forskjellige bredder og de er heller ikke s dype- s man fr god oversikt.

Tips: for vre sikker p at alle nye greier p bade skulle passe brukte jeg maskeringsteip og teipet opp rommet slik det skulle bli med ny dr  dusj/badekar og vask. P den mten viste jeg vi ikke kom til g p en plass-smell :)

Det ble ganske mye billigere for oss velge en gulvdo framfor en vegghengt. Jeg fant en do med mange rette flater som er enkel holde ren.

Mye badeleker og ender p badet? Jeg har satt inn en lekekasse fra Oliver Furniture, som gjemmer unna alle fargerike plastleker til jentene.
Bella tar en titt i lekekassen.

 
Jeg valgte megastore fliser p gulvet. Vanskelig f frem p bildet, men jeg synes det fr badet til virke strre. 
Egentlig nsket jeg meg et elpseformet badekar, men det var viktigere f et som var stort nok for at hele jeg kunne komme nedi. Jeg er nesten 180 cm hy og da blir de elipseformede karene for sm.

Siden badet er s lite valgte jeg avlange fliser satt 1/3  for f rommet til virke strre

Klar ferdig bad!


FR:

Slik var det fr. Dusjen ble alt for stor og det samme med vasken. Badekaret vrt str der vasken er ellers er dusj og toalett p samme plass.18 kommentarer

Flott bad! Har dere lys over speilskapet? Vi har samme skap, men sliter med å finne riktig belysning. Lykke til med ventetiden, jeg går selv og venter :)

Ååå så artig å få se fra interiøret, du er en ekspert når det gjelder interiør. Kjempefint, og praktisk bad :)))

Godmorgon serien har lys som hører til. De er ganske vanskelig å finne på nett, men i butikken ligger de i lys avdelingen. Christine

Kjempefint :)

Kjempefint :)

Kjempeflott bad. Du er som vanlig genial til å få det til lekkert. Helt enig at det er flott med badekar. Lykke til med fødselen :-)

Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

Så flott bad!Så stilig den doen var da, aldri sett før :)Ha en fin ny uke,Klem fra Jatte :)

Christine, dette synes jeg ble kjempefint!! Smart med speil på døra, og litt irritert for at jeg ikke tenkte på det på vårt bad (mangler helfigurspeil i 2.etg). Doen var også fin! Flink du er! Klem Marthe

Så fint det ble! :D Veldig lekkert. (Ikke overraskende ;) )

Hei! Så fint? Hvor fikk du kjøpt doen?

Veldig flott, vis gjerne mer av leiligheten. Du gir mange gode tips om utnyttelse av rommene:-)

Fint bad! Samme toalett som vi har. Vår er rett oppå :-) er deres buet? har vært veldig plaget m softclose setet. Heter easy clean.. Hurtigfeste.. Har dere det?

Hei. Fint badet ble. Planlegger selv oppussing av hovedbadet i disse tider. Har lyst på vegghengt men ikke 100 % bestemt. Lurer på hvor dere fant toalettet? Rå stilig.

Det ble jo rlekkert dette da :). Dere har gjort en god jobb

Badet ble kjempe fint :) Var mye bedre med hvite fliser ogs :)

det var s fint! misunnelig

Skriv en ny kommentar