hits

Da Philippa kom til verden.....

Flere har spurt meg hva som skjedde den dagen Philippa kom til verden- s i dagens innlegg deler jeg hennes fdselshistorie i korte trekk.
Philippa Pinina Bussoli

Onsdag for seks dager siden var jeg 8 piiiinsomt drye dager p overtid- og enhver mamma som har vrt p overtid vet hvor sakte de siste dagene gr. Samtidig var jeg redd for det som stod foran meg. Ja- selv om jeg var 3. gangsfdende. Jeg hadde overtidskontroll p sykehuset kl 8- og den svenske gynekologen hadde forberedt meg p at det nok enda ble g noen dager fr han kom til sette igang fdselen (jeg protesterte- men trodde ikke han hrte p meg). Da jeg kom opp til sykehuset mtte jeg en av de mest erfarne jordfedre som er i Narvik(Hurra) og han kunne fortelle at hans beskjed var at jeg skulle settes igang. Hurra igjen! EN underskelse senere kunne han fortelle at det ble ndvendig med modningstabellett- ok s jeg. Den ble satt inn rett fr klokken 9- men da oppdaget han at det ikke var ndvendig likevel- fisket den ut igjen(!!!) og tok vannet.
Derfra var det rier med en gang- hjelpes som de riene kom. Ssteren min som er lege p sykehuset kom for se til meg rundt ni og da hadde riene gtt fra ikke tilstede til full guffe p noen minutter. Jeg var lovet epidural og etter at amnestesien var callet p noen ganger kom den reddende dr-engelen og satte spryta i ryggen. Halleluja! Den rakk ikke virke mange minuttene- for kvart over ti var Philippa kommet til verden. (skal nevnes at etter min mening er det vel verdt epidural hvis den bare kan smertedempe en eneste rie)
S var vi p sykehuset litt over 24 timer fr jeg ville hjem- Narvik Sykehus pusses opp(og det trengs og er jo flott at gjres) men det var snt et leven med borring og hamring i vegger at jeg fant ut at Philippa og jeg hadde det bedre hjemme.
S snn gikk det til at Philippa kom til oss :)

S prver jeg meg litt p babyfotos her hjemme. Siden jeg har hvite vegger allover dro jeg ned p Lindahls Fargehandel i Narvik og lnte med meg noen tapetprver som jeg la bak Philippa da jeg skulle teste kamera i dag. Jeg ble veldig fornyd med resultatet. Ser at jeg skal la henne ligge litt lengre uten bleie i morgen for f vekk bleierynkene p stompa. velse gjr mester.

Ha en deilig kveld- det har vi.

Christine


14 kommentarer

Gratulerer med baby, så nydelig en jente. Du har en veldig fin og inspirerende blogg:) kommer til å titte innom her igjen.

Nydelig bilde ♥Fødselen var raskt unnagjort ja, heia dere! :D

Epiduralen funket aldri hos meg, men skjønner GODT at den kan være gull verdt ja!! Nydelig liten jente dere har fått :) :) gratulerer så mye :)

Gratulere så mye med ei nydelig lita prinsesse.Utrolig vakkert navn!! Et lite fototips til babyfotografering er å passe på at ansiktet og øynene ikke blir skrukkete. Noe fotografen var veldig opptatt av når vi var på babyfotografering.

Anonym: tuuuusen takk for fototips- jeg vet ikke hva jeg driver med så tips taes mer en gjerne imot :)Vibeke: jeg var rystet over at babyen plutselig var der !!!! (Og overlykkelig over å være ferdig)

Koselig bilde av en fin baby :-) Moro at du fortsetter bloggingen selv om det har kommet en liten!

Anonym- jeg gjør så godt jeg kan. Nå når baby er ute er jo formen myyyhe bedre enn på lenge. Bloggingen koser jeg meg med- så det blir jeg å fortsette med :)

Herlig å høre, dette gikk jo strålende og du er flink Christine, flink til å føde og flink til å fotografere!Hvilke mål hadde hun ved fødsel, hun ser så god og rund ut, som en større baby, ingenting er bedre enn det <3 Ha en fin onsdag, ACklem

Takk for koselig kommentar s alltid AC. Philippa var 4850g. Rustet for å møte verden :)

Så koselig at du deler fødselsopplevelsen med oss :) Gratulerer med nok en nydelig jente. Kos deg masse!Klæm.

For en deilig baby :-) Hvor stor var storesøstrene-Hanne-

Takk Hanne. Søstrene var også store men Philippa vant :) Celine var 4215 og født en uke på overtid, Bella var 4450 og født 3 dager før termin :)Celine var 54 cm, Bella 53 og Philippa var 52.

Oj oj oj for en godklump Philippa er, helt skjønn!Mine var 2630 og 3612 så det er stor forskjell!Nyt deilige dager med den deilige baby Philippa, gleder meg til å følge dere videre!Og navnet, ja det er til å smelte av <3ACklem

Gratulerer med en fin jente!Jeg kom nettopp over bloggen din, og det er jeg veldig glad for. Midt i blinken for meg.Veldig fint å lese om historien din også, da jeg venter nr to om to uker.Gleder meg til å lese mer :)Hilsen Cathrinahttp://cathrinamathisen.com

Skriv en ny kommentar