hits

Vektreduksjon- ut med barselmat.

I dag tidlig har jeg veid meg-snn at jeg har en startvekt og mlt snn at jeg har en start i livvidden.  Jeg har ryddet ut av godisskuffen vr- den kan n f nytt navn.  Jeg har satt opp en handleliste med sunne alternativer for snack- eple, jogurt av det sunne slaget, grnnsaker som jeg skreller og har klar i kjleskapet, nutribar (masse), egg. skinke, ost, magerost, makrell i tomat, knekkebrd og te med fruktsmak. For meg er det viktig ha masse tilgjengelig mat som er riktig spise- fordi nr man er sulten s er man sulten! Det er ikke aktuelt sulte!

Jeg har ogs satt opp en liste med hovedingredienser jeg kommer til trenge for neste dagers middag. Jeg har bestemt kylling for de voksne i morgen, mens barna fr plser p utflukt til lekeland. Onsdag blir laks, torsdag torsk og fredag kebab. N skal jeg bruke litt tid p nett for finne deilige oppskrifter denne uken.

S har jeg tatt frem storkoppen min- den jeg har funsaft i og drikker litersvis av hver dag. Drikke masse masse masse.

I dag ble det grnnsakssuppe av det vi hadde i kjleskapet. og siden plse var kjttet vi hadde i kjleskapet s brukte jeg plse. Ikke optimalt- men jeg tar det vi har.
Dagens seeene frokost- laget p 1-2-3


Dagens middag

Dagens lunsj

Da er barselmatdagene over og vr sunne hverdag inntar Bussoliheimen slik det var fr Philippa kom p tanke!


Christine
16 kommentarer

Lykke til! Jeg har gått ned på delvis 2-5 dietten og masse grønnsaksuppe i det siste! Digg!!!

Så flink du er! Har lyst til å henge meg på, men viljestyrken er på bånn for tiden :/Hvordan er det med amming og kunstig søtningstoff forresten? Har du sjekket det?, hvis ja, hva fant du ut?Lykke til videre :)

Hei! Så spennende å følge deg! Håper du legger ut skritt for skritt om hvordan du gjør dette og hva du skriver, for inspirasjon til dette trenger jeg :)Klem Tina

HeiJeg også håper du legger ut skritt for skritt om hvordan du gjør det og menyer fermover for inspirasjon trengs.Jeg skal gå ned 25 kg og mannen min blir også med for han har fått påvist søvnapne (må starte opp og sove med maske)og da er det kjempeviktig å redusere vekta fortalte legen.Hilsen Solveig

Hei, tenkte på deg og det hvite brannslukningsapparatet ditt da jeg leste dette.Kanskje best å fjerne innlegget med den DIY'en, eller legge til en advarsel.Du kan faktisk få trøbbel med forsikringen din hvis du maler apparatet, da må du i tilfelle ha minst ett rødt tilgjengelig også.Synd for jeg synes jo ditt er ganske så mye lekrere enn den røde "kladden" jeg har stående i gangen ;)http://www.aftenposten.no/bolig/Hvit-eller-svart-brannslukker-Ikke-lov-7465458.html#.UvpDnGJdW6MHa en fortsatt fin dag

Er selv i gang med livsstilendringer og kommer til å følge med deg og plokke opp tips.Selv er jeg i gang med grete roede:)Lykke til!

Er selv i gang med livsstilendringer og kommer til å følge med deg og plokke opp tips.Selv er jeg i gang med grete roede:)Lykke til!

Lykke til! A happy wife = a happy life :-)

Jeg vet hvor opptatt du er av brannsikkerhet, så jeg må bare sende deg denne linken:http://www.aftenposten.no/bolig/Hvit-eller-svart-brannslukker-Ikke-lov-7465458.html#.UvpzJbSj-sMKjempemasse fin design!!

Tusen takk for at du deler:-) Det er så inspirerende å følge med på fremgangen, tips & tricks:-) Veldig god måte å gå ned i vekt på dette, gleder meg til å komme i gang jeg også. Jeg passerte siste barseluke i forrige uke en gang, så nå er det på høy tid å kaste sukkeret og hvetemelet ut vinduet!! Blir spennende å se fortsettelsen hos deg.Klem Lisa

http://www.aftenposten.no/bolig/Hvit-eller-svart-brannslukker-Ikke-lov-7465458.html#.UvqdJmJdW6M

Hei på deg! Har fulgt deg lenge og takket være din inspirasjon fikk jeg redusert vekten med 12 kg i løpet av 2013! Har slitt med å komme i gang etter jul, det ble litt mye kos etter 1 år uten noe sjokolade.......men nå blir det andre "boller", takk for nye inspirasjon!! Hvilke nutribar bruker du? Her har det gått i å ha nutrilett brownie bar i vesken eller wasa sandwich/crisp&cereals. Andre gode små måltid tips?? Masse lykke til, we can do it we can do it!! Hilsen ei fra Sørlandet

Jeg har drukket Pepsi Max gjennom hele graviditeten- så da tenker jeg at det umulig kan være værre å få i seg kunstig søtningsmiddel nå enn da? Jeg skal spørre på helsestasjonen i neste uke:)

Skal prøve så godt jeg kan- spør gjerne om du lurer på noe :)

❤️❤️❤️We can do it!!! Jeg tror min bar heter caramel eller er de fudge. Jeg skal sjekke.

Min gravide sykepleierdatter som sliter med høyt blodtrykk,sier det er mye mer koffein i Pepsimax enn Cola zero..Tenker da på de som ammer,koffein og overgang i morsmelken..En annen ting er at mye/overdreven drikking av brus/saft med kunstig søtningsmiddel kan virke lakserende..Anyway,lykke til!

Skriv en ny kommentar