hits

Plassbygd seng til jenterommet

Vre prinsesser skal dele rom fra n av. Celine hadde en Hemnes Dagseng fra fr og i garasjen str en til som var klar til flytte inn p rommet nr Bella og Celine skulle bli samboere. Jeg har tenkt mye p at rommet kom til bli veldig lite med to slike senger- og at det nesten ikke ville bli plass p gulvet til lek.
S fikk jeg for meg at det mtte bli plassbygde senger i hyden. Husbonden ble introdusert til min ide- og var ikke helt enig i starten, men etterhvert er han ogs blitt overbevist om at dette var best mulig lsning.
Ferdig resultat:


Tapeten og lerretsbildet er fra  Photowall.  Fantastiske snedesign har designet akkurat denne tapeten som heter zickzack. Kommer i flere farger.
 Kan du se hva som var utgangspunktet for sengen? P sett og vis har vi pimpet en IKEA Daybed for f skuffeplassen og mulighet til trekke nedsengen ut til en dobbelseng. Fjernet veggene rundt sengen og bygde den opp med hobbyplater.
Ikea Hemnes Daybed


Hyller i enden av sengene og nattlamper er og p plass.


                                          
Sengen utsltt til dobbelseng.

                       
Elske tapeten og sengetyet.
Grunnen til at vi tok utgangspunkt i IKEA sengen- genial oppbevaring
Sengehester var helt ndvendig til jentene som turner i svneKnottene fra IKEA sengen ble byttet ut og sengen som var litt buet ble kappet i for f rene linjer.Trappen til andreetasjen la vi i sengeenden for f gjerde foran hele sengen. Trinnene er skrdd litt for at det skal vre lettere for Celine klatre opp og ned.

N skal jeg se Hele Norge Baker og la meg friste av alle kaker!

26 kommentarer

For en god ide...ble utrolig fint

Wow, så utrolig fint det ble!!!! Skulle ønske vi har like handy her, så skulle jeg gjerne hatt en lik en på barnerommet..

Whow!! Den var veldig imponerende! Anbefaler deg at du tipser om den på sånne "pimp my Ikea" sider på nettet!!

Wow det ble utrolig fint og veldig koselig...tenker de kommer til årsverk godt der :-) kommer sengetøyet også fra snedesign? Mvh Linn

Sengetøyet kommer fra princess. 199 kr :)

Rett og slett helt fantastisk genialt. Har også en slik seng til eldstemann og det er som du sier, genial oppbevaring og ekstraseng ;) Står for det meste i dobbeltseng hos oss for tiden....

Må bare spørre - for her ble jeg virkelig imponert og inspirert...hva er den "øverste "senga laget av? Og er det hobbyplater som holder det hele oppe ( dvs - de plankene som går fra gulv til tak). Er den festet i veggen på 2 sider, eller flere?

Oppe er laget av planker som danner en ramme. Den er festet i veggen, og hobbyplatene dekker over bjelkene. Vanskelig å forklare, men jeg tror jeg tok noen bilder underveis som jeg kan finne frem og legge ut :)

Det ble superfint, Christine! Så flinke dere er :-) Vil tro jentene er fornøyde.

Så flott det ble! Dere er et godt team og kjempeflinke til å få det til. Tenker prinsessene er kjempefornøyde :-)

Utrolig smart og veldig fint!!Ha en fin ny uke!

Så utrolig flott:)

Det hadde vært fint om du la ut bilder fra byggingen. Brukte dere arbeidstegninger, eller ble det bygd "etter hvert"?. Sider som ikeahackers.com har ikke så fine ideer. Du skulle legge inn dette prosjektet der!

Kjempegrei seng :)

Hei - dette var virkelig en super seng! Dersom du har flere "underveis"-bilder og arbeidsbeskrivelser så hadde det vært flott om du la det ut. Min datter på 8 la umiddelbar sin elsk på denne sengen: "en slik vil jeg også ha!"MvhIrene

Så utrolig smart den sengen var. Dere er flinke! :-)

Lekkert lekkert!! Delte rom med søstra mi i mange år da vi var små, og det var kjempekoselig. Bare pass på så de ikke lager kikkehull i madrassen, det gjorde vi - med saks og stor iver, og gnagde på sengehesten. :-)

Kjempefin seng og rom!! Har fulgt deg i ett par år og er imponert over alle ideene du har og alt hva du/dere har fått til :-)

Hei C!Dette ble jo utrolig kult, funksjonelt og lekkert !!!Dere er så utrolig flinke og kreative, tar av meg hatten! ACklem

FANTASTISK!!!Jeg er så imponert, og nesten litt misunnelig. En ting som er sikkert er i alle fall at vi må ha minst én Hemnes-seng i hus...! ;)

Hei. Har akkurat kjøpt sånn ikea seng selv, så lurer på hvordan dere har kjøpt eller laget sengehesten?

For en fantastisk idé! Tusen takk for at du deler - og del gjerne arbeidstegninger/bilder fra underveis :) Utrolig fin seng!

Genial og kjempekoseleg sengeløysing :) Veldig fin blogg du har òg, så her må eg definitivt kome tilbake ofte :)Klem, Kristin

Kjempe smart og lekkert! :) N ble jeg litt inspirert til bygge litt selv, nesten.. :-)

rett og slett genialt =)

Brukte dere lang tid p og lage den?

camillaaannestad: ei helg! Fort gjort. Vi hadde snekkerkyndig hjelp fordi vi tok utgangspunkt i en ikea seng- men uten den hadde vi klart det selv.

Skriv en ny kommentar