hits

Mandagsvekta og hjemmelagde fiskekaker

Det var veiing for meg i gr- og desverre mtte jeg se at vekta sto BOOM stille. Skikkelig kjedelig- men jeg leser to positive ting ut fra det. 1: jeg er ikke gtt opp i vekt og 2: Kan jeg hpe p litt ekstra i neste uke? Uansett- det er bare st p selv om man fr en liten utflating.

I gr var jeg innom Fiskehallen i Narvik og kjpte med tre kg torsk- av de tre kiloene lagde jeg tre runder med fiskekaker og i dag skal jeg lage fiskepudding. Fiskekaker har jeg laget i btter og spann p Slettjorda, men fiskepudding er frste gang i dag.

Fiskekaker:
600 gram torsk
2,5 ts salt
2 dl flte (kan byttes med endel melk)
1,5 ss potetmel
1/2 lk

gresslk/hvitpepper/aromat etter smak

Kjr fisk og salt i foodprosessor til en glatt farse- ha i salt, fte, potetmel og lk. Kjr til alt er godt blandet og glatt. rr i gresslk og krydder med en slikkepott. Stek en prvekake i stekepanna- smak.
Jeg bruker en iskrem/cupcake skje til farsen- den sliper skjeen veldig lett- ogs trykker jeg farsen litt flat med stekespaden. Over middelsvarme i panna men ikke full fres.
Jeg serverer dem med brokkoli, spinat og stekt lk. Husbond og barn fr makaroni ogs.

Christine
14 kommentarer

Så veldig gode ut:) Må prøves en dag:) Ingunn,Oslo

Kjære deg!Jeg elsker oppskriftene dine!Dette skal testes ut !Klem fra Bodø

Bruker samme oppskrift til mine fiskekaker lager også fiskreboller av samme oppskrift, men jeg bruke Hyse i steden for Torsk og tillsrtter purreløk i fikekakene.Etter tips fra Brimi.Vekten min viste minus 0,7 denne uken!HilsenSolveig

Så knallgode ut, takk for oppskrift:-) Kanskje jeg gir meg i kast med mine aller første fiskekaker snart?? Jeg var litt fortvilet på mandag siden vekta BARE viste 800 gram mindre enn forrige uke, jeg som hadde vært så flink!!! Men du har helt rett - har iallefall ikke gått ned:-) Ha en strålende uke videre:-)

-700 er jo flott! Satser på at min uke blir like bra som det!

Lisa- 800 er tipp topp. I en tidligere jobb som legemiddelkonsulent ble jeg vist en modell av 500 gram fett. Den var stor!

Du ser utrolig flott ut,Christine :)

Hehe, tusen takk skal du ha:-) Prøver å visualisere alt ang vekta i smørpakker - det hjelper!!

Du ser jo helt fantastisk ut med den vekta du har nå:)Klem

Du ser jo søren meg bedre ut enn de fantastisk godefiskekakene. Jens har gjentatt iallefall 3ggr : Har Christine laget disse??? Kjempegode. Henter puddingen i morgen.jeg er stolt av at du har lørt fiskekakekoden !Morinord

Hei! Hvor har dere kjöpt stolene og bordet? utrolig flott.

Aner ikke hvor mye jeg har gått ned, men plutselig måtte jeg kjøpe klær i str. S og XS! (Aldri skjedd før, er som regel M-L) Og jaggu fant jeg ikke bukser som satt fint også! Så noe har nok skjedd med "renere" mat og trening fire ganger i uka :)

Skriv en ny kommentar