hits

X-smooth

Jeg m dele videre om noe helt genialt jeg har prvd. En hrbehandling med navn X-smooth
N er det snn at jeg ofte tar striper og bleike hret mitt. Snn m det vre- men derfor har jeg slitt og trt hr. Mye smhr har jeg ogs. Frisren min fortalte meg om denne behandlingen og hun trodde den skulle bli perfekt for mitt hr. Jeg er selvflgelig villig til teste ut alt som kan gjre hret mitt bedre. S jeg tok behandlingen mandag for en uke siden. Og for en forskjell det ble p hret mitt. Hret er n glatt og fint- ingen brus og frizz. Jeg kjpte med meg en shampo og en olje som jeg bruker for holde behandlingen vedlike.

I all beskjedenhet vil jeg nevne at da jeg kom p jenteklubb denne uken -syntes jentene at hret mitt var s fint som de aldri hadde sett det fr- og det var fr jeg fortalte at jeg hadde tatt Xsmooth behandlingen.

I Narvik er det kun mine venner p Karisma som har behandlingen. Anbefales p det varmeste.

Christine
4 kommentarer

Takk for tips, tror jeg må høre med frisøren min neste gang om hun har hørt om det. Har akkurat samme utfordring som deg med striping og frizz og finner liksom aldri helt ut av det. Hva heter shampo og olje du fikk med deg hjem?Lykke til med veiedag i morgen, kjenner jeg gruer meg litt;-)

Du ble kjempefiiiin på håret!!!! :) Flott dame! Ha en fin uke!- Tanja K :)

Du ble kjempefiiiin på håret!!!! :) Flott dame! Ha en fin uke!- Tanja K :)

Takk for tips!Sjekker med min frisør, har time i slutten av uken :-)Du var så ugjenkjennelig på bildet, blitt mørkere i håret? Veldig fine begge to <3 Også så flink med maten, det er jeg også, men jeg klarer jo ikke å kutte sjokoladen så da blir det lisom ikke så mye vinn vinn ... :(Ha en fin feiring av mannen idag!ACklem

Skriv en ny kommentar