hits

VU

Det er fortsatt VU (vinterfestuke i Narvik) og Philippa og jeg nyter dagene. I dag skal vi p VU lunsj p Rica hotellet. Forleden hadde vi lunsj i Narvik Fjellet. Det er n over 4 r siden vi flyttet fra Nesya, og ofte savner jeg vennene min dernede. Innomellom savner jeg det bo nrt en storby-og de fine menneskene p Nesya men aldri vil jeg bytte NARVIK mot noe annet sted. Det er fantastisk bo her med nrheten til naturen. Skibakken utenfor dren  og et steinkast til fjra. Og mest av alt- en bitteliten biltur og bttur unna vrt paradis Ytre Slettjord.
Denne mandagen hoppet jeg over veiingen og sparer den til kommende mandag. Rett og slett for jeg vet det ikke var noe god uke for meg med alle bursdager og vinterfeststart. N m jeg kaste meg rundt s vi rekker og trille litt fr vi inntar buffeten p Rica.

Christine
3 kommentarer

Fantastisk vær og natur :-) Digger dine små oppdateringer om livet i nord, høres ut som at du har det så harmonisk og godt med deg selv og andre. Tommel opp! :-)Ønsker deg og dine en riktig strålende helg!MvhAnette

Så herlig, kos deg i solskinnet med familien og ikke minst lille bebisen:-)Jeg hoppet ikke over veiingen på mandag tross bursdagsfest, men skulle visst gjort det;-) Jaja, neste mandag!!Ha en flott helg:-)

Hei Christine! Ser du og lillemor har fått vognen! Fornøyd?Hilsen Silje

Skriv en ny kommentar