hits

Vekta og Barneluedesign av barn

I gr og i dag tror jeg det har vrt rets fineste dager i Narvik- og da jeg stod ferdig pkledd , ferdig ammet, skiftet og pakket- klar for rets deiligte trilletur- ja da ringte de fra barnehagen. Isabella var blitt syk stakkar lita- s da var det bare f av seg turklr og lage sykestue til henne i stua.

I gr veide jeg meg og jeg er fornyd med kunne si at det var minus en kilo (900 gram). Jeg veier meg bestandig  p samme tidspunkt p dgnet for f likest mulig veiinger. Mandag morgen er innveiing hos meg. Et annet tips er te- drikk massevis av god te. Det demper stsuget. Og dagens tredje tips. Sukrin (rd pose p helsekosten). Jeg spiser havregrt til frokost- fordi det metter godt og lenge, og da synes jeg det er deilig med litt knasende "sukker" og kanel p grten.
Det er veldig gy at folk jeg ikke har sett p en stund kommenterer at jeg er blitt smal i ansiktet. Snt driver meg til bli enda flinkere.

S var det disse luene. Hvis jeg blar nyaktig 4 r bak i bloggen s er det innlegg hvor jeg hekler ol-luer. Det gjr jeg i r ogs(mtte ha et oppfriskningskurs av kusinen) . Celine oppdaget heklingen min og lrdag kveld brukte hun p tegne en lue i de fargene hun nsket den. S har jeg heklet den til henne og hun var relativt stolt da hun dro i barnehagen i dag. Og ansiktsutykket hennes da hun fikk den i dag tidlig var ubetalelig.

Stolt jente med egentegnet lue.

Lue til Mor i Nord

Selv om vi har sykdom i huset akkurat n kan jeg vise bilder fra en fantastisk helg. Celine og jeg var p ski- husbonden og smjentene var rundt grillteltet i barnebakken.
Opp gondolen og bilde fr vi skal ned. Celine vil helst at fotograferingen skal g lynkjapt. Hun vil kjre ski.

 Liten pause med resten av Bussoliene i teltet.
Mine jenter!


Christine
5 kommentarer

Et annet bra tips er å ha pittelitt solbærsirup over havregrøten, sååå godt kan jeg love deg! Litt sukker er det jo, men også litt c-vitamin :-)Flotte bilder, du burde jo nesten vært betalt av Narvik kommune for all den gode reklamen ;-) Søte luer også.Ønsker deg en flott uke!Mvh A.

Fantastisk fin lue... Forstår godt at frøkna var fornøyd ja. Kjipt med sykdom. God bedringKlem

Friske og herlige farger i flott kombinasjon! Talent på den jenta der ;-) Kan jeg spørre hva slags garn du bruker?Charlotte :-)

Heia Christine :)Te er jo perfekt mot søtsug- men hva søter du teen med ? Jeg får skikkelig rakettmage om jeg drikker for mange kopper "white-earlgrey" - som jeg må ha tre suketter i et stort krus for at det skal bli bedre enn sjokolade liksom- ( viljestyken min er på minussiden)Har prøvd stevia-suketter også, men jeg syns ikke de var så bra som Natreen sine egentlig ..Marita

Marita; bytt til grønn te med "forest fruit" og den med "lemon". til og med han på 12 trenger ikke sukker i teen! :-)

Skriv en ny kommentar