hits

Philippas Dp

Da er den tredje og siste dpen vr over og det er egentlig greit. Vi hadde dpen i Menighetshuset i Narvik- veldig greit siden det er nrmeste nabo til kirken. Jeg var litt skeptisk til presten som skulle holde barndpen. Jeg har opplevd at denne presten har blandet seg inn i personlige forhold (til noen jeg kjenner) han ikke har noe med, kommet med trussler og upassende oppfrsel. N ble det snn at han holdt barndpen- og det var en utrolig fin gudstjeneste for barna. Alle barna fikk komme frem og delta i  formidlingen av pskebudskapet. Faktisk ganske morsomt.

S var det festen p Menighetshuset. Lokalene er snn som Menighetshus flest- s for at pynten skulle komme frem og vises mtte jeg gi gass p fargene. Lysrosa ble byttet ut med knsjrosa og oransje.
Kaker- Jeg er s heldig at byens beste kakebaker er fadder for Philippa. Hun har bakt makroner med bringebr og makroner med hvit sjokoladekrem (snn som er inni de der sjokoladepskeeggene)

 Menighetshusets enkle servise ble pimpet opp med servietter fra Kid brettet utp en stivere serviett.

 Dpskaken- Waltersmandelkrem, bringebrmousse - nammi nammi


 Tropisk aroma i klr fra 2014.


 To kirkepynta jenter klar til g til kirken. Og takk til Tante Lani som nok engang brukte lrdagen sin til sy p Celines bunad.


Pyntingen. Noen av pompomsn var fra Bellas barndp. De har vrt innom en til dp og en konfirmasjon i mellomtiden. N har de reist til en ny familie.


 Menighetshuset pyntet s godt vi kan. Jeg er ikke s glad i tyll-lper p bordet- men nsket stasje bordet bittelitt. Kjpte rosa og oransje kartong og hullet ut dotts som jeg la langs midten av bordet.
Praktisk p serveringsbordet- for nr det ble slt la jeg bare en dott over flekkene.

 Andre har laget CupCakes- Smrbukkstyle. Resten av dem er sent til de voksene i Barnehagen


Trnkaka
Cupiser


kakebord



Foodlables


Festtid.

Dpskjolen etter pappan min. 

Philippa og jeg. Denne gang bar jeg henne til dp selv.

Philippa fikk s utrolig mange fine gaver. Jeg mtte nesten ta bilde av noe.

Vakkert vakkert bilde med teksten:
Always shoot for the moon, even if you fail you will fall among the stars.

Love it!

Og hjemmestrikka teppe. I gul sikk sakk- som jeg eeeelsker!


Klr,ramme, bker og usbl medlemskap

Rangle, smykker kopp og godisskl.
 Blomstergave



 Disse sm bukettene hadde jeg flere av p bordet, p lur hadde jeg ferdigskrevene kort som jeg la p og ga til fadderne i gave fra Philippa nr dpen var over. (ikke Tante Lani for hus bor ikke her)



 Blomstergave


Gavebordspynt.

Tusen takk til alle som var med gjre Philippas dag s fin. Det setter jeg stor pris p.


Christine
15 kommentarer

Så fint!Trodde og jeg hadde siste barnedåp for over 17 år siden jeg;)Men så vil eldstedatter,33 ha barnedåp og festen her heime! Så kjekt!Fikk en del tips til kaker her ja!Må bare gå for " guttevarianten";)

Nydelig! Og fine tips til meg som snart har konfirmant 😊 klem Randi

Så utrolig lekkert! Veldig tøft med annet enn lyse rosa:)Det bildet falt jeg helt for ♥ ♥ ♥, vet du om det er mulig å få kjøpt det noen plass? Skal snart i dåp selv og dette var perfekt gave.Klem fra Berit ♥

Superfine farger! Gratulerer!

Gratulerer med dåpsbarnet!Utrolig flotte farger og styling!

Fint pyntet og så fine kaker :-)Hva hade dere til annen mat?

Vi hadde trøndersodd. Enkelt å lage, enkelt å servere mange og barna (allefall mine) elsker det. I tillegg hadde jeg bakt en million rundstykker som vi varmet opp og serverte til :)

Så lurt. Hjemmelaget sodd eller?

Nei- vi bruker bøtte, men det er en spesiell type som er best. Kan finne ut av hva den heter :)

ja gjerne det :-) hvordan går det med vekten?

Bjørg Thorhallsdottir lager bilder i den sjangeren også,- til deg som lurte.Ble glad da jeg så bildene fra dette fin dåpsselskapet jeg.

Nydelig dåp! Og barna er bare herlige. Elsker uttrykket på Bella :DEn ting jeg lurer litt på.. Ettersom du har en ganske stor blogg, føler du at det er nødvendig (og riktig) å henge ut presten når du endte opp med å bli fornøyd? Jeg mener, det er ikke særlig vanskelig å finne ut hvem det er. Bare føler det blir litt sladrete, noe jeg kanskje syns du burde holde deg for god for? Kun min mening!

Nei- jeg hadde ikke trengt det. Men egentlig var det ho bare positivt for hans del. Og når det kommer til uthenging så kan jeg bare si at det har denne presten vært god på.Men sant som du sier- jeg skal tenke meg om noen ganger før jeg skriver sånt

Hei! For noen spreke farger, virkelig flott gjennomført tema! Morsomt med noe annet enn babyrosa :)Kakene ser utrolig gode ut så jeg lurte på om en kunne fått oppskrifter på cupcakes smørbukk-style, waltermandelkremen og den hvite sjokoladekremen som ble brukt i makronene?Hilsen Irene Amalie

Kunstneren som har laget bildet heter Anja Solvik.

Skriv en ny kommentar