hits

Box it!

I forbindelse med dpen til Philippa (Lippa heter hun oftest her hjemme) skulle jeg sortere meg gjennom endel klr jeg skulle gi til min kommende tantejente. (tenk at jeg skal bli tante!!!) I utgangspunktet er jo den siste uken fr dp litt hektisk, men vi begynte alts skulle sortere i klr. Og det hele utviklet seg til bli en storopprydding. Fr jeg viste ordet av det stod det oppbevaringsbokser fra Europris over hele stuegulvet og ALT av klr vi har i skap, boder loft og skap l utover stuegulvet! 


Begge jentene er helt elleville med perling. S n fikk vi samlet alle smbokser med perler i gigabokser. Sjekk ut de fine boksene de har ftt p Europris med pastell-lokk 
Prosjektet i sin begynnelse- ikke ante jeg hva det skulle utvikle seg til.
Her er vi ferdig. Masse av dette er gitt bort p facebook, noe er gitt til min kommende tantejente og resten er sortert etter strrelser  (bde sko og klr) og endel sesongklr har ftt esker bo i.
Jeg er s glad og det fles s godt

Jeg har egentlig alltid vrt en boksoman. Her er det orden i sysakene etter ett innfall om sortere i boden.
Da er det bare : box it!

Christine
5 kommentarer

FANTASTSK!!!

Fantastisk! Heilt utruleg godt å sjå at det er fleire enn meg som ser verdien i boksar og system. Har fulgt deg i fleire år no, og eg må seia at det alltid er ein fryd kvar gong du kjem med nytt innlegg. Fortsett det gode arbeidet og lukke til med dåp :-)

Så flink du er!Jeg har kjøpt boksene, men de står fortsatt i en stabbel..."Til helga kanskje..."Jeg visste jeg hadde sett det bildet før! ;o)Ha en fin dag!Hilsen Marte

Det der er min drømmebod, skal jammen vise gubben at det går an.....hehe, kanskje kanskje vil det se slikt ut når jeg får ryddet garasjeloftet for husrenovering/oppbevaring stasj (og gammel drit jeg har samlet på) Boksene har jeg allerede stappet fulle, men det trengs en kraftig opprydning ;)

Skriv en ny kommentar