hits

Spise godt og innafor p ferie

Vi er dratt p pappapermferie til Gran Canaria og skal vre her over en mnd. Hvilken lykke! 

Da jeg gikk ned i vekt fr jeg ble gravid med Philippa husker jeg at jeg bekymret meg for hvordan jeg skulle kunne spise mat som var innafor som jeg sier. Jeg var redd det skulle bli vanskelig ikke spise de deilige baguettene, is, potetgull, bakte poteter, tapas og alle gode greier. Men det er virkelig s enkelt spise innafor p ferie. Mitt frste tips- si til kelneren at du ikke vil ha brd fr maten. Hvis det frst kommer er det vanskeligere ikke smake litt ( og fort gjort smake opp hele brdet. Bestill matretten (biff feks) uten potet. Her p gran canaria har de salater som er mye bedre enn potet. Se etter de med melon- de er nydelige. Bestill fisk p grill- med hvitlk p og salat til.
Frokost er deilig med egg og bacon- jeg fikk ett tips engang- bytt ut brd med en tykk tomatskive. Her p gran canaria er tomater s goooode. 
P stranden hr jeg med salat. Billig og godt. I kjlebagrn har jeg ogs med balsamico og litt spekeskinke til salaten. Unng churroseria og bakerier- de er farlige p ferie. Jeg unner meg en is/ men ikke hver dag- da tar jeg den beste jeg vet(mars-is)- ogs nyter jeg den! Jeg er jo p ferie.
Snn spiser vi godt og innafor p ferie.
Biff, bnner, avokado  og melonsalat.

Egg og bacon- feriestyle

Ensalada canaria

Ferskfisk p grill med hvitlk (ajo frito er stekt hvitlk)

Snn gr dagene- vi storkoser oss

Christine
5 kommentarer

Du er standhaftig du! Imponert! Skulle hatt samme viljestyrke!

Ser både deilig og sunt ut! Ha en flott pappaperm med masse deilig kvalitetstid!

Lure tips. Kos dere på ferie. Pssst. Du må forandre headingen din - nå har du tre jenter, ikke to. :-)

Så lurt å legge en hel, deilig måned på Kanariøyene, håper dere får en super ferie:-)Takk for flotte mat tips.Hvordan bor dere der nede, er det leilighet eller hotell? Regner med dere ikke reiser charter;-)

Takk for tips, fina! :DHedda og jeg tar jentetur til Torrevieja til helga, det skal koses og jeg prøøøøøøøøøver å holde meg unna brødmat. (Er ikke flink, men jeg prøver ;) )Kos dere på tur! :D

Skriv en ny kommentar