hits

Sydenturistene

04.05.2014 - 16:24 3 kommentarer
Innimellom er det deilig å gjøre noe annet enn å ligge på playaen - spesielt solutslettet dukket opp. Vi tok en tur til Las Palmas- for det er altid deilig å kjenne litt på å være i en storby. (husk at vi bor i Narvik)
Disneybutikken hadde sin siste åpningsdag- så vi måtte innom der å kjøpe noen Prinsessetruser til Bella (som fortsatt er sluttet med bleie)- så for de som er kjent: Las Arenas, Mesa Y Lopes, El Corte Ingles- våre vanlig stoppesteder.

Til slutt tok vi turen til Det tekniske museum i Las Palmas. Det er et fantastisk "handson" museum der barna (og de voksene) kan ta på, leke med og utforske. Veldig gøy.  Midt i museet står en jetjager man kan sitte i. Rett utenfor står en flykropp- en av mine favoritter. Jentene fikk prøvd seg som piloter og flyvertinner.

 Vindu som kan slåes av og på
Husbonden prøver seg foran lys

 Celine som flyvertinne
 Tester ut kapteinsyrket
 En jetjager
Mine fineste hjerter
 
Sånn er sydenlivet. Fortsatt 2 uker igjen- jeg vil ikke hjem!
 
Christine

3 kommentarer

Anonymous

04.05.2014 kl.22:07

Og Bella er blitt så brun og fin..

Anonymous

06.05.2014 kl.15:19

For noen fantastisk flotte jenter du har :-) mvh Marianne

Anonymous

07.05.2014 kl.14:10

Hei christineSå flott med ferietips. Vil gjerne ha enda mer. (Tusentakk)Har dere bil når dere er der.Vi har vært der flere ganger, og skal straks tilbake.Vi bor på et hotell på amadoressiden.Kos dere masse fortsattSuperskjønne barn du har :)

Skriv en ny kommentar