hits

Lille Vea

Celine og Isabella er fotomodeller for nettbutikken Lille Vea .En butikk som frer merkeklr i barnestrrelser. De har utrolig mange flotte merker. Frst og fremst Ralph Lauren som er en favoritt hos meg. Ellers kan jeg nevne Marc Jacobs, Pepe jeans, Levis, Parajumpers, Armani- og mange mange flere.

Lille Vea tilbyr 25 prosent rabatt p hele butikken (ikke salgsvarer) til hvitstil- leserne. Det er bra tilbud det! Bare sl til. bruk rabattkode HVITSTIL
 Disse blusene er s utrolig fine med rysjkanten- faktisk s fin at min venninne har kjpt en barnebluse til seg selv.
 De frste to bildene er tatt p Meloneras
Gran Canaria.
2 jenter klare for en hel dag p stranden- dette er i Mogan.
De fine toppene fra Ralph Lauren bruker jeg like gjerne til shorts p stranden p dagtid eller med skjrt pyntet til kvelden.
Ogs plumpa hun ned med rumpa!
Tenniskjolene har mine jenter hatt mange av. Fantastisk kvalitet. Denne er litt ekstra fin med en blondekant nederst. Love it!
Rosa capser som passer perfekt til.Eller Capsihatt som Bella sier.

 Luringen!

Grip muligheten for 25 prosent rabatt!
Christine

Dette innlegget er et sammarbeid mellom hvitstil.com og LilleVea


3 kommentarer

Nydelige kjoler fra Rl. Hvilken str. har Celine. Jeg synes de ofte er litt knappe i str. Datteren min er 5 år. Skal jeg bestille 6 eller S? Håper på raskt svar slik at jeg kan bestille.Kine

Hvor lenge er rabatten gyldig? :) Jentene er så søte og klæra også! :)

Tja -det tenkte jeg ikke på, jeg skal undersøke med lille vea hvor lenge den er gyldig.Celinne bruker 6x- hun er 122 cm høy og bella er 93 cm hun bruker 3.(jeg målte dem på tivoli i går)

Skriv en ny kommentar