hits

Smsnack

Jeg har stort sett bestandig med meg en liten kjlebag i bilen nr vi skal p tur. Oppi den har jeg drikke til barna, smsnacks, frukt og drikke til voksene. Det er fordi hvis jeg ikke har det med s er det ganske sikkert at noen er trst eller sulten fr vi har svingt ut av gata vr.
N har jeg  Bella testet ut Puffits fra Ellas Kitchen. Det er sm snack-kuler av mais (nesten som en slags ostepop) med smak av bringebr+vanilje eller ost+tomat. Kommer i esker med 5 poser i hver eske. Perfekt gi til barna nr man er p tur. Husbonden var spesielt fornyd med at kulene er spass sm at de gr rett i munnen uten gris i bilen :)

Kommer i esker med 5 poser

Fin snack til smttiser- kan brukes fra 10 mnd.


Christine

Innlegget er laget i sammarbeid med produsenten
2 kommentarer

Hei! Utrolig fin blogg du har :) Jeg er innom flere ganger pr.uke :)Så godt å se at vi er flere som har med mat, drikke og snacks på tur. Har selv ei datter på 3 1/2 år som alltid er sulten i det vi trør ut av bilen!!!!Så geniale de snacksposene var :) Lurer på om jeg skal teste de på mi datter -selv om hun kanskje er 'for stor'..?Ha en fin dag :)Mvh, Linn Merethe på Sørlandet

Jeg gir bella fruktmos (hun kan ikke spise så mye yoghurt) og de er for 4 mnd og oppover :) ikke tenk at hun er for stor så lenge hun synes det er godt.

Skriv en ny kommentar