hits

Den aller siste dagen

I dag- fredag- er det Celines aller siste dag i barnehagen og jeg innrmmer lett at jeg sitter her med klump i halsen. En epoke er over for henne og en ny skal starte. Selv gleder hun seg og kan nesten ikke vente til begynne p skolen. Hun er klar. Jeg vet ikke helt om jeg er det- men jeg fr bruke sommeren p bli klar.

Fine jenta mi

Kanskje litt klisje; men hvor ble det av tiden?Noen bilder av Celine

Christine

4 kommentarer

Ja, hva skjedde med tiden....?? :O Hedda får gå ut juli (med to uker ferie i juni og to i juli) siden hun virkelig trenger å være sammen med andre unger på dagtid *aktiv*Kos dere masse i sommer, og masse, masse lykke til med skolestart <3

Hærregud, tiden går så fort! Husk at mye skjer i løpet av en sommer. Fin dag til dåkker! Klem Marthe Lind

Jeg synes allerede sommeravslutningene der andres barn har sin siste dag er vemodig, kan bli tøft når største frøkna her er ferdig i bhg om to år...*håpløs mamma*Lykke til med skolestart :D 1.klassinger er herlige :)

Ja det er vemodig med siste fag i barnehagen. Tiden går bare så alt for fort. Så heldige dere er at du har permisjon og Celine kan få en skikkelig lang ferie for siste gang før skolen starter. Det er godt for henne og så blir det helt greit å starte skolen i august. Lykke till!

Skriv en ny kommentar