hits

Vektreduksjon nå!

24.08.2014 - 18:51 3 kommentarer

 

Jeg har inngått ett samarbeid med Omega Pharma- og ved hjelp av dem skal sommerens utskeielser  rettes opp i og arbeidet med å komme seg tilbakemot den kroppen som en gang var (før barn) skal gjenopptas. Jeg er i gang med litt trening, kostholdet er gått gjennom, nøye matplaner er laget, ukeshandling er på plass og pila på vekta er allerede begynt å gå nedover. Det eneste som er nytt for meg nå er at jeg har tenkt å bruke et ekstra hjelpemiddel. XLS Medical heter det og er en bitte liten pakke med pulver som jeg skal ta etter hvert måltid tre ganger om dagen. Den skal binde nesten en tredjedel av fettet i maten og gjør at dette ikke blir tatt opp i kroppen. En perfekt ekstra hjelper kaller jeg det. Bra er det at det virker lokalt i tarmen og ikke systemisk i hele skråtten. Fåes kun kjøpt på apotek :)

 

 

I 12 uker skal jeg prøve det og det skal bli gøy å se hvordan det kan hjelpe meg. Det er viktig at jeg selv holder meg til ett sundt kosthold og trener litt i tillegg- men studier viser at dette kan gi en ekstra drahjelp. Hvis du lurer på hvordan dette virker- følg med her- jeg lover å komme med rapporter hvordan det går.

Lunsj og en liten pakke XLS Medical. Smaker som bruspulver med bringebærsmak- helles i munn og svelges- gjort på 5 sekunder. Beregnet på oss som trenger å gå ned i vekt- er motivert og klar for en innsats.

 

Startskuddet gikk denne uken! 12 uker og jeg er klar!

 

Christine

 

Dette er et sammarbeid mellom hvitstil.com og Omega Pharma.

3 kommentarer

ann-christin

24.08.2014 kl.21:35

Så spennende prosjekt, dette fikk jeg lyst å prøve, gleder meg til din neste oppdatering først :) Lykke til! Du ser forsåvidt strålende ut som du gjør allerede!!!

ACklem

Bente Solvang

24.08.2014 kl.22:01

Blir spennende å høre om det fungerer. Jeg prøvde tabelettene de har, men syntes ikke de fungerte nevneverdig.

Lykke til med slanking, det kommer helt sikkert til å gå strålende! Jeg skal henge meg på, for det kom dessverre noen ekstra feriekilo på i sommer, etter at jeg hadde vært superflink og slanket meg masse før ferien. :/

Florence:

31.08.2014 kl.13:05

Hei. Kan du dele dine oppskrifter med oss?

Skriv en ny kommentar