hits

Lyslykt i ballong

10.02.2015 - 20:17 9 kommentarer

Innimellom stormer her nord blir det tid til å lage lyslykt. Min venninne Andrea er et oppkom av ideer og denne gangen fortalte hun om å lage lyslykt med ballong. Herremin så gøy og så fine som dem ble. Jeg har pleid å lage lykt med bøtte- men etter jeg har oppdaget ballonglykt er det slutt med bøttelykt.

 

Her er mitt eksemplar!

 Vi fylte vann i ballong og blåste litt luft i toppen for å få en flat topp på lykten. Satte ballongen i en skål og så gikk de ut på trappa. Neste dag hadde vi iskuler. Vi klippet i toppen for å få av ballongen og deretter pekket vi forsiktig hull i isen på toppen og tømte ut vann. For å få en fin kant øverst hadde jeg en klut i varmt vann og brukte kluten for å smelte til en pen kant.

 

Så fikk vi lyslykter- selvsagt fikk den ikke stå så lenge fordi vi har mildvær og kaldvær om hverandre. Men neste gang de blir kaldt- da skal jeg lage maaaange!

 

Christine

9 kommentarer

Lena Gudmundsrud

15.02.2015 kl.20:46

Så stilige ballonger :) Vi lagde mange bøttelykter i jula, veldig fine, men måtte ta de i mange omganger og to bøtter sprakk ;) Så dette skal absolutt prøves! Synes forresten at det er synd hvis du følte du måtte slette innlegget om biting, det er ytringsfrihet i Norge og jeg syntes du skrev saklig både i innlegget og det jeg så av kommentarene dine. Du satt lys på et problem som er en del av hverdagen til mange og du må kunne legge ut et saklig innlegg om dette til diskusjon!

www.hvitstil.com/ Christine

18.02.2015 kl.08:31

Lena Gudmundsrud:
Hei Lena
Jeg slettet innlegget fordi jeg ville ikke ha bilde med Philippa sammen med kommentarene som utviklet seg til å bli ganske stygge. Samtidig la norn meninger i munnen på meg- og jeg mente aldri å såre noen.

Prøv deg på ballonglykter! Artig!

Lena Gudmundsrud

19.02.2015 kl.00:31

Huff så kjedelig at man skal bli utsatt for så mye drittkommentarer på en så flott blogg som du har. Man må kunne lufte ting som dette uten å bli offentlig gjort til syndebukk.... neste gang du trenger å lufte noe sånt så legger du ikke ut bilde ;) Og du, etter å ha fulgt bloggen din så lenge så skjønner man at du ikke var ute etter å henge ut noen, ærlig talt... stå på Christine :) kos dere i varmen 😃

lise

23.02.2015 kl.14:13

Hvorfor skriver du ikke om hørelstapet ditt på bloggen?? Det ville være til stor hjelp for mange!!!

www.hvitstil.com/ Christine

23.02.2015 kl.22:00

lise: Hei Lise
Jeg har glemt at jeg har skrevet om det i det hele tatt.... eller kanskje jeg kjenner deg? Er det derfor du vet det?

Lise

24.02.2015 kl.18:42

Hei igjen! Liten verden. Har hørt om det via via via.. Er hørselshemmet selv og vet godt hvilke utfordringer det gir. Då egentlig et ønske og en oppfordring til deg med denne flotte bloggen som når mange lesere til å skrive litt om det:)

www.hvitstil.com/ Christine

24.02.2015 kl.19:05

Lise: jeg skal gjerne skrive om det??takk for at du kommenterte.

www.hvitstil.com/ Christine

24.02.2015 kl.19:06

www.hvitstil.com/ Christine: Det skulle ikke stå: ??

Helene

18.03.2015 kl.12:35

Så kreativt! Dette tipset kal jeg ta med meg videre! :)

www.LykkeligeHjem.no

Skriv en ny kommentar