hits

Gjær

23.03.2015 - 19:41 2 kommentarer

Fir en tid tilbake fikk jeg et baketips av Mor i Nords gode venninner- og er det en ting jeg har lært så er det : lytt til de som er eldre enn meg selv. De har lært endel på veien.

Ok trikset var med gjærbakst å gjøre når man baker boller kan man ta en liten del av sukkeret og strø på gjæren. Sjekk bildene under hva som skjer:

Etter jeg lærte dette har jeg ikke en eneste gang rørt ut gjæren i melk. Mye enklere dette. Bare hell gjæren rett bakebollen.

Christine

2 kommentarer

Anna GL

24.03.2015 kl.13:15

Oooh! Fancy triks! Jeg har liksom bare gitt opp fersk gjær jeg. Går alltid for tørrgjær. Men kanskje jeg faktisk skal prøve dette trikset neste gang. :) Takk!

Maiken

09.05.2015 kl.13:52

Dette skal eg forsøke no, takk for tipset!

Skriv en ny kommentar