hits

Ukens middagstema

02.05.2015 - 08:01 7 kommentarer

Ja. Det var den fryseboksen. Jeg synes vi er elendig til å bruke av den. Selv om jeg anser planlegging som min greie på denne jord- så er det ikke bestandig jeg er like god på gjennomføringen. Så problemet er å huske å ta ut maten av fryseren. Denne uken har jeg laget en matplan med utgangspunkt i hva som ligger i boksen. Jeg ser for meg tre uker i strekk der vi spiser det som allerede er i hus.

I planen har jeg skrevet med strek under det som skal opp av fryseren for ikke å glemme. Utfordringen blir å huske bacalao som skal opp tidlig nok til å tine og deretter vannes. Spent på denne!

Nå utfordrer jeg de som leser Hvitstil.com til å lage en ukemeny fra det som finnes i fryseren!

Fra gårsdagens 1. Maitog. Vi (jeg og storjentene) tok toget til Riksgrensen mens Lippa og Husbonden kjørte. Så stas for jentene. De hadde med litt godt og juicepakker. Vi ble hentet på togstasjonen- for så fylle opp bilen med Pepsi Max og Capri Sonne før vi peisa på hjemover for å nå gårsdagens fotballkamp!

De som kjrnner meg vet at fotball ikke er helt min greie- men jeg må si at det å være på kamp er utrolig koselig. Jentene synes det er stas å se de voksene som passer dem i barnehagen på banen- og vi voksene har et øye på banen, et øye på ungene og et øye på de andre vi står å snakker med. artig artig.

Et siste bilde fra gårsdagen. Middag. squashpasta til voksen og megamakaroni til barn. NYDELIG med dennpastaløsningen!!! Anbefales.

7 kommentarer

Benedikte Porsanger

02.05.2015 kl.09:52

Den plan var jo bare super smart! :D

Signemor

02.05.2015 kl.21:09

Kjempeflink er du!, tommel opp for deg👍😊 Kanskje det skal prøves her og😊

www.hvitstil.com/ Christine

02.05.2015 kl.21:51

Signemor: Som æ like å si: peis på!

Frida

04.05.2015 kl.09:39

Hvordan får du til å strimmle squashen?

fin meny btw :-)

Maiken

04.05.2015 kl.14:35

Er snart ferdig med eit nytt år på studiet, og kvar vår er det skap- og frysebokstømming før eg drar heim på sommarferie. Dei siste vekene har difor vore særs økonomiske, og det var ikkje før laurdag eg måtte handle inn meir kjøt ettersom frysaren var skrapa tom. Lykke til med bacalao'en ;-)

www.hvitstil.com/ Christine

04.05.2015 kl.15:50

Maiken: bacalaoen!!!! Takk takk :) og klapp til deg!

www.hvitstil.com/ Christine

04.05.2015 kl.15:53

Frida: jeg har en liten skrusak som en blyantspisser. Noen fortalte meg at de solgte den på kitchn. Jeg har ikke sett den der selv. Hvis du har insta har jeg lagt bilde der. Hvitstil :)

Skriv en ny kommentar