hits

Bak en PC er vist alt lov!

01.06.2015 - 17:36 28 kommentarer
Da jeg la ut forrige post var jeg kjempeglad. Vi hadde kjøpt tomt- hvilket (for oss) er en ganske stor avgjørelse å ta. Vi skal bygge hus. Vårt første hus. Hvilken stor drøm som skal gå i oppfyllelse for oss. Og mange har gledet seg med oss. Foreldre, søsken, annen familie og venner. De som virkelig betyr noe for oss har hørt fra seg og gratulert og vært entuiastiske  med oss.. Tusen takk for det. Det er jeg takknemmelig for. Det er jo med ikke litt skrekkblandet fryd man bestemmer at man skal gå på et så stort prosjekt.

Også er det de andre kommentarene da. De som skriver at ingenting er godt nok- jeg er en dårlig mor- Celine blir revet opp med roten, vi nekter familie å møte barna våre- kun det største huset blir bra nok - egoisme- ja sikkert mere til. Det som er fellestrekkene er at de fleste negative kommentarer er anonyme. De positive har avsendere. Jeg lurer litt på hva i fan er det som får folk til å sette seg bak data en sin. Gjemme seg bak en falsk epost for å skrive noe negativt og ekkelt om andre? Man bør vel ha såpass ryggrad at man kan stå for det du mener? Vise de andre leserne og meg hvem man er? Jeg skiller helt klart mellom typer negative kommentarer. Det er fullt lov å ikke være enig- og skrive det. Men de stygge som rett og slett er mobbing er de jeg sikter til

Jeg antar at det er sjalusiens grønne monster som slår til og da vil jeg bare si:

 

Sjalusi er kunsten å såre seg selv mer enn man sårer andre.

 

 

Tenk litt på det du anonyme som tror du vet og brekker av dritt.

 

Christine

 

 

og før en grønn paddespytter rekker å skrive at jeg takler negative kommentarer dårlig: ja det stemmer- jeg takler dårlig at folk som ikke aner hva de prater om kritiserer som de skulle kjent meg personlig. Eventuelt gir seg ut for å kjenne meg personlig.

 

28 kommentarer

Mariann SJ

01.06.2015 kl.18:07

Folk er gærne. Det er de som burde gå et par runder med seg selv, for det er faktisk de som er ekstremt dårlige forbilder for barn. De har sikkert lyst på nytt hus selv. Gratulerer så mye med kjøpet, gleder meg til å følge den kreative prosessen videre.

KLEM

Mia Furumo

01.06.2015 kl.18:29

Gratulerer så mye med tomtekjøp, blir spennende å følge med på byggingen. Folk er gærne, ikke noe å bry seg med, la det prelle av. Lykke til også sees vi plutselig:-)

Mia

Karina

01.06.2015 kl.18:46

Gratulerer med tomten! Gleder meg til å følge dere i husbyggingen :) Misunnelse er en fæl ting! Utrolig hva noen klarer å spy ut av seg :/ Hev deg over det ;)

Jannicke

01.06.2015 kl.18:52

Som blogger må faktisk du også forstå at folk ikke nødvendigvis er sjalu selv om de skriver stygge kommentarer. Det er valgfritt å blogge også. Og sånne kommentarer er vel en del av gamet.

Frida E

01.06.2015 kl.19:09

Stå på 👍👍

Fint innlegg 😊

Stor klem fra meg! Du virker som en engasjert og harmonisk mamma til dine ( deres ) skjønne jenter 😊

Marit nybraaten Hansen

01.06.2015 kl.19:10

Gratulerer med tomtekjøp. En spennende, utfordrende og ikke minst morsom prosess dere går inn i nå.

Blir morsomt å få følge med om du velger å blogge om det, håper på det. Du inspirerer og er en glede å følge.

Trist og patetisk med vemmelige kommentarer som er direkte personangrep, sånt hører ingen sted hjemme😟

Merethe

01.06.2015 kl.19:54

Det er altså folk til alt!! At noen bygger hus er vel en relativt vanlig ting å gjøre. Å det er et stort steg å ta, da det er mye arbeid både før og under byggeprossesn. Å jeg er rimelig sikker på at de 3 fine jentene dine IKKR tar skade av å flytte 75 meter. Ofte er det slik at man må "prøve å feile" for å finne den beste boligløsningen. Å ofte så endrer familiens behov seg også. Man trenger fort litt mer plass når barna vokser til og tar med seg venner hjem. Regner med dere ikke skal bygge et slott!!! :) Gleder meg til å følge dere under byggeprossesen og ønsker dere masse Lykke til!!

Hilsen ei som bor i leilighet med 3 barn og ønsker seg hus. Kanskje en dag! :)

Marthe Lind

01.06.2015 kl.20:11

Sweet Jesus! Etter dette innlegget gikk jeg inn å leste kommentarer på forrige innlegg- oppgulp! Haters gonna hate..

Grattis og masse lykke til- gleder meg til å følge prosessen og til å hilse på glamugga i nytt hus! Stå på!

Klem Marthe

femhjerter

01.06.2015 kl.20:51

OY!!! det der hørtes jo helt håpløst ut spør du meg! dette med nettmobbing er av verste sort. Og det går dessverre ut over oss som velger å være åpen å ærlig med å dele fra livene våre. Jeg er virkelig inspirert av deg og din familie. Ofte er du og familien oppe under samtaletema her i huset plant oss alle seks. Men og mannen nevner ofte at vi skulle hatt slike fliser på kjøkkenet som dere har, vaskerommet som dere hadde i det gamle huset er noe jeg drømmer om, og vil ha den dag vi har penger til å pusse det opp ordentlig. Jenten vår nevner ofte alle de fine fargerike klærne til jentene dine og gutta sier de er så søte:) her er det absolutt ikke noe stygt å si fra noen av oss til noen av dere<3

Vi har også fått oss leilighet i puerto rico og tar første turen dit i august. skal flittig bruke alle de gode tipsene dine derfra. kansje vi sees:)

Vibeke

01.06.2015 kl.21:10

Jeg er sjokkert og jeg blir så trist. :(

Jeg synes ikke det er riktig at du som blogger skal tåle stygge kommentarer. Saklig kritikk er en ting, men virkelig ufine ting skal du ikke tåle! Så bra at du sier fra!! You go, Girl! ;)

Utover det, leiligheten deres er jo superfin nå, og dere skal sikkert bo der til huset er ferdig om da 2-2,5 år, men 2 voksne og 3 jenter i tenårene funker vel ikke helt optimalt vil jeg tro, så jeg forstår dere godt!

Jeg har også lyst til å bygge helt nytt, men det blir nok med drømmen dessverre. ;)

*stor klem*

Guro

01.06.2015 kl.22:10

Oisann, her har det jaggu skjedd en del siden sist jeg var innom. Da hadde du akkurat skrevet om tomtekjøpet. Jeg leste, nikket og tenkte det var hyggelig og gikk ut igjen. Man skulle tro at i en blogg med såpass voksne lesere, så ble man skjermet for den største skitslenginga, men dengang ei.

Ja, du har selv valgt å skrive en blogg og ja du må tåle både positive og negative kommentarer. Og det føler jeg virkelig at du gjør. Men den mobbingen i kommentarene på innlegget er ikke noe noen skal tåle. Eller akseptere. Fy skam dere, nettroll!

Vi som blogglesere har heller overhode ingen grunnlag for å vurdere hvordan dine barn har det eller hva som er best for dem. Noen barn flytter mye, og har det helt supert. Noen barn bor hele livet i samme hus og har det ikke bra i det hele tatt. Noen barn flytter mye, og tar skade av det. Noen barn bor i samme hus hele livet og har det supert. Men hvordan dine barn reagerer på dette, er overhode ikke opp til meg og Ola Nordmann og vurdere. Vi kjenner ikke deg. Vi kjenner ikke barna dine.

Jeg kjenner at jeg har masse på hjertet når det gjelder dette, men jeg vet jo at det jeg sier ikke vil ha noe å si for disse trollene. Husk bare på, at de fleste av leserne dine støtter deg :-) Masse lykke til med spennende tider :-) Neste gang jeg er i Narvik skal jeg inspisere nyhuset :-)

Trine

01.06.2015 kl.22:27

MÅTTE bare inn å les gjennom alle kommentaran på forrige innlegg nu!

E jo flott med så "flotte" tilbakemeldinge i dissa "mobbe" tider, men det gjelde vel ikke for oss voksne! Vi kan vel gulpe opp akkurat som vi vil.. jessufader!

Nei æ sir som æ alltid har sagt " du vet du e populær når folk du ikke kjenne hate dæ" 😄

GRATULERER så masse med tomtekjøp og fremtidig husbygging! Kjenne mæ overforbi superduper misunnelig - men æ glær mæ nu likevel til å se alt dokker får til! 😃

så skal æ heller ta t mæ tipsan og muligens en god dose inspirasjon som æ kan dra nytte av her hjemme 😀

Folk kan vær tullat! Å innmari feig!

Lykke til ♡

Klæm 😙

AC

01.06.2015 kl.23:47

Kjære Christine!

Hev deg over de stygge nettmobberne som er så utrolige feige at de ikke tørr stå frem med hva de sier.

Jeg gleder meg over nyheten med husbygging og håper vi får følge den krevende og spennende prosessen gjennom bloggen. Du har alltid vært kjent for smarte løsninger og delikate valg. Stilen din har forandret seg fra gammel romantisk til moderne og funksjonell. Blir spennende å se deres valg av hus, materiale og stil fremover. Blir det min drøm ... Funkis tro ?!

Gratulerer med tomtekjøp i fantastiske Narvik 💛

ACklem

Kari k

02.06.2015 kl.01:10

Jeg er jupt såra og vonbten på dine vegne. Jeg postet en av mine sjeldne kommentarer på det foriige innlegget FØR dt smat med anklager mot deg. Jeg er gift med en Oslo-gutt og vi bor også i Nordland, barna og vi ser hans famiie noe mindre ofte, derimot lenge av gangen når vi teffes. Noen ønsker heller ikke å eksponeres på sosiale medier.. Har aldri falt meg inn at dere ikke elsker familien i øst om de ikke vises på sosiale medier. At dere er dårlige foreldre er en urteolig påstand baser en blogg dere gjør masse gøy sammen. Jeg elsker dine tips og triks, dere er rivjern til å jobbe og få det til fint. Det avtvinger min respekt, ikke hets... Det eneste jeg kan kritiser deg forer at du ikke oppdaterer bloggen ofte nok... Jj, jeg følger på instagram og snapchat. Nattaklem

Ida Marlen

02.06.2015 kl.17:43

Gratulerer så mykje med tomtekjøp! Har jo fått det med meg via snap, er ikkje flink til å kommentere på bloggen. Eg set forresten stor pris på å følge deg, (og familien) på både snap og instagram!

Og dei der som kjem med surmaga kommentarar, dei representerer ikkje fleirtalet av lesarane dine! Utruleg kva folk får seg til å skriva på nett..

Gledar meg til å følgje med i tida som kjem! :)

Victoria

02.06.2015 kl.20:10

uff! GLEM de stygge og sjalu folka!!! Nettmobbere er de støste idiotene

Stine

02.06.2015 kl.21:49

Fineste Christine - gratulerer med tomt, så spennende!

Først til deg som mener man må tåle stygge kommentarer fordi man er blogger: dummeste æ har hørt!! Så til deg Christine:

Dú vet hva du står for, du har flott familie og venner og bekjente rundt dæ som like dæ før den du e! Enig med mange andre: hev deg over de som bare må spy på andre- jepp de er sjalu og superfeig!! Gleder meg til å se huset ferdig, blir sikkert fantastisk kjenne æ dæ rett😉Klem😘

Hege

02.06.2015 kl.22:27

Du er en driftig doer, vær stolt av det. Overse nett-trollet. Alt det negative kleber kun til henne, she is not nice.

Linn

03.06.2015 kl.09:50

Synes det er helt utrolig at man skal få sånne stygge kommentarer pga man har kjøpt seg tomt og ønsker å bygge nytt hus...så det sier jo litt om det mennesket/menneskene som velger og skrive sånne kommentarer mener nå jeg...kanskje det er det de nettopp ønsker og ødelegge litt av gleden deres pga av at de er misunnelige? Nei hev deg over disse kommentarene og ikke la de få ødelegge gleden i livet ditt (selv om det sikkert ikke alltid er like lett) Stå på...liker bloggen din godt og har fulgt deg i mange år...skulle bare ønsket at du postet innlegg litt oftere 😊 Mvh Linn
Jeg har lest bloggen din fra Celine var nyfødt, og liker den veldig godt. Bloggen din inspirerer! Jeg liker å lese positive innslag fra dagliglivet. Men jeg tror dessverre at det er mange mennesker som er ulykkelige og har vonde ting i livene sine. Av en eller annen grunn blir de da skrekkelig provosert av folk som tilsynelatende har det bedre enn dem og er mer vellykket. De klarer ikke å glede seg over andres lykke, men blir isteden fryktelig provosert og må slenge dritt! Tror kanskje vi som blogger om interiør, familie osv er ekstra provoserende for disse menneskene. Selv ønsker jeg og å ha en positiv blogg, og deler noe fra mitt liv med innredning, hus, hytte, hage osv?.Det er sikkert mange ting det er viktig å trekke fram i det offentlige rom, men jeg opplever det ikke som min oppgave å belyse verdensproblemene. Så får man bare leve med at enkelte synes det er ?hårreisende at voksne mennesker kan drive med interiørdilldall?! (Ja, selv navnet på bloggen min provoserer visst enkelte, så man får ta det med et smil!) Ha en flott dag videre! Og gratulerer så masse med tomten og en spennende tid framover!

Også anonym...

03.06.2015 kl.22:40

Uff, så trist at det er nødvendig å legge ut blogginnlegg som dette.

La oss være litt rause med hverandre. Det skjer så mye ondskap rundt omkring i verden, og så skal noen bruke tid på å kritisere at noen skal bygge hus?? Kommentarer som dette er bare trist.

Bloggere som deler så mye av sitt liv, er fantastisk. Vi som lesere har all rett til å ha våre meninger, men alt må ikke deles. Vær mer kritisk til dere selv!!!

Som mamma, kjenner jeg følelsen av hvor sårbar man er for kritikk hvor barna er dratt inn. Tenk alltid over hvordan du selv hadde følt av å få en slik kommentar før du legger det ut.

Hilsen en mamma som fortsatt har troen på at det finnes noe godt i alle😘

Merete wilsgaard

05.06.2015 kl.13:04

Hei.Jeg har ikke lest de andre kommentarene,men jeg vil påstå at det finnes maaange nett troll.Hva dere gjør med livet deres,er vel igrunn deres sak.Jeg skrev et innlegg på fb nylig,der jeg skriver at jeg vurderer å melde meg ut av diverse grupper der,nettopp pga nett trollene,selvom der står man jo frem med navn.Har man ikke noe pent å si om det andre gjør,la være å si/ skriv noe.Får man et direkte spm kan man være ærlig,men ennå på en fin måte.Jeg blir helt gal av alle negative kommentarer i\om det gjelder hytte tomter,maling av teak eller innredning av hus.Det finnes såå mange " besserwissere" som mååå mene noe om alt,og setter seg godt ned på tronen sin,og klaprer løs på pc.Ikke bry deg om sånne mennesker!!! Det er dem det er synd i.

Silje

05.06.2015 kl.21:54

Hei, ikke bry deg om hva andre merkelige mennesker gidder å gjøre. Du skriver en inspirerende blogg og om andre er negative til det er det deres problem! Jeg koser meg mye med bloggen din! <3 God helg! Hilsen Silje

Anonym fra ditt distrikt

06.06.2015 kl.21:35

Dette innlegget har jeg ventet lenge på.... At du skal blogge om kritikken om det å være blogger..

Jeg kjenner at jeg ser på det som et humoristisk innlegg og at etter alle disse årene klarer du ikke å se i mellom fingrene, - altså når du blottlegger deg og HELE familien, aktiviteter, ferier ditt og datt offentlig. Må du regne med kritikk, baksnakkelser og det som hører med. Når man bor i en såpass liten by som Narvik selv må man ihvertfall regne med å bli omtalt som en "blogg kjendis"

Har fulgt bloggen din siden du åpnet - holder meg anonym da det hadde blitt utrivelig å møte deg på butikken o.l overrasker meg ikke om du reagerer på denne kommenterer med å bli sint og bitter og nok et klage innlegg om "å huff folk er sjalu" "de vil meg vondt osv" - godt mulig det er sjalu inn i bilde for noen ..

Det har virket som at alt handler om å opprettholde "fasaden"

Alt skal være strigla, plettfritt og perfekt.

Da dere var i Paris kler du barnet ditt som hun skulle vært en liten ung dame.

Selvfølgelig skal man få pynte de opp.. Men alt med måte.

Mener å huske du en gang postet at du skiftet på barna når de kom hjem fra barnehagen?? Greit nok om de er veldig våte og skittent men virket som du gjorde det uansett akkurat som det var noe ekkelt med det.

Du koker fårikålen ute .. For å så legge det ut på bloggen. Fordi dere ikke liker lukta inne!!! Klart folk henger seg opp i det.

Også du som er så opptatt av at barn skal få være barn?

Bikinitopp når de er så små? Lære de å skjule noe som helst før det er tilstede..

Dette er få eks. På blogginnlegg du poster hvor du må regne med kritikk og at folk prater..

Tydelig at det virker som det skal være litt konkurranse om å bo så stort og fint og flott..

Blir nesten litt sånn som på bloggen til fotballfrue.. Da hun ble kritisert for at mannen kommenterte på innleggene hennes under navnet "lege"

"Pt" osv.. Reagerer med å måtte forsvare seg også legge skylden på oss lesere om at det kun handler om sjalusi.. Nei vet du hva. Hvis du ikke takler at folk har ulike synspunkter på det DU skriver om.. Burde du kanskje tenke på å legge ned bloggen..

Eli

07.06.2015 kl.15:54

Kjære Christine. Hev deg over desse navlebeskuande kommentarane!

Eg har lese bloggen din i mange år, men har som mange andre av kommentatorane ikkje lagt att kommentar før no. Det har vore så kjekt å følgje med på små og store prosjekt. Sjølvsagt har eg stussa på nokre av vala dine av og til, på same måten som eg stussar på val naboen min, kollegaren min, eller for den del søstra mi gjer. Det skulle berre mangle, vi er då alle forskjellige. Men det har aldri rabla meg inn å legge att ein anonym kommentar til deg der eg kritiserer det for dette valet, på same måten som eg ikkje ringer på døra til naboen min for å fortelje kva eg meiner om påkledninga til dotter hennar.

Sjølvsagt er det smørsida som blir vist fram i ein blogg. Vi er då ikkje så enkle i hovudet at vi trur at livet er som eit glansbilde heile tida. Kva i alle dagar slags interesse skulle vi lesarar ha av noko anna. Vi les då bloggen for å bli inspirert av prosjekta og pågangsmotet ditt, ikkje for å godte oss over dei sidene av livet som kanskje ikkje er så bra, og som ikkje blir vist fram på bloggen.

"Anonym fra ditt distrikt" må få prisen for den mest nedrige kommentaren ever. Snakk om å løfte bygdesladder opp til eit nytt nivå! Håper det gjorde godt for deg å få dette ut, og at du kan sjå Christine inn i augene neste gong du møter ho på butikken. Christine har vel for i pokker ikkje sutra over at ho får negative kommentarar. Ho peikar på at når folk vel å skrive anonyme kommentarar og kritisere hennar personlege eigenskapar, og hinte om at ho behandlar familien sin dårleg, så er dette på grensa til nettmobbing. Og hvis ikkje dette er nettmobbing, så veit ikkje eg.

Stå på Christine! Eg kjenner deg ikkje, men du er utruleg inspirerande å følgje med på. Som fleire andre her så saknar eg fleire blogginnlegg, men eg skjønar godt kvifor du faktisk ikkje orkar dette.

God søndag til deg og den fine familien din, Christine

Line (Torbjørnrød, men ikke publiser fullt navn. Det er kun for at du skal slippe anonyme folk)

08.06.2015 kl.20:40

Et spørsmål til "Anonym fra ditt distrikt". Hvorfor skriver du dette som anonym?

Jo, det skal jeg fortelle deg. Du skriver dette som anonym fordi du er en misunnelig stakkar. Nå så du endelig ditt snitt til å sparke noen som har sagt seg sårbare. Dette er eneste måten usikre og bitre mennesker, uten et eget liv, kan hevde seg på.

Hadde ikke dette vært tilfelle, hadde du ikke trollet som anonym, men skrevet under med ditt eget navn.

Hilsen ikke anonym

- Christine har fått vite fullt navn på meg. Fordi jeg står for det jeg kommenterer. Uten å gjemme meg bak en falsk epostadresse og falskt navn. Og fordi jeg ikke har noe behov for å være ondskapsfull mot andre mennesker fordi jeg selv har et miserabelt liv.

Tenk om vi kvinner støttet hverandre i stedet for å bryte hverandre ned.

Sandra

28.06.2015 kl.13:00

Hipp hurra for tomtekjøp!

Desverre er det slik at noen mennesker ikke greier å unna andre noe godt. Det burde ikke være sånn at man må rakke ned på noe/noen, for at man selv skal føle seg bedre. Men sånn har altså samfunnet blitt.. Man kan bli dårlig av mindre! Så får vi andre fornuftige mennesker med respekt, empati og medmenneskelighet innabords, sørge for at vi viderefører gode holdninger og verdier til neste generasjon.

Lykke til med hus og tomt! Jeg heier på deg:D

Anette

23.07.2015 kl.22:28

Fysj da! Slike smålige mennesker må du bare prøve å heve deg over. Kan godt forstå at det ikke alltid er lett da.

Jeg er totalt uenig med det jeg så en over her skrev, at slike kommentarer er en del av gamet som blogger. Det er ikke, og skal ikke være akseptabelt å oppføre seg som er rævhål. Enten det er på nett eller i det virkelige liv.

Oppfordrer deg til å slette drittkommentarene. Det er din blogg, og du bestemmer hva som skal vises.

Lykke til med husbyggingen, det blir nok helt fantastisk :)

Skriv en ny kommentar