hits

Lunsjtips

Dette må jeg rett og slett dele. Jeg laget lunsj og hadde med på jobb to dager i forrige uke. Herremin det var så godt!

På Rema (iallefall min rema i Narvik) selger han en eske med forskjellige rotgrønnsaker. I esken er det (tror jeg): selleri, rødbete, gulbete, polkagrisfarga bete, pastinakk, persillerot og kanskje noe annet jeg heller ikke pleier å bruke så mye. Jeg strimla opp alle rotgrønnsakene og gnidde strimlene inn i max 1ss rapsolje pluss at jeg klemte over litt sitronsaft.

Inn i ovnen på 180 grader ca 25 min. Jeg sier bare: nam nam nam. Jeg har alltid skygget banen når det har kommet til selleri- men selv den smakte godt inni der. I forrige uke stekte jeg en kyllingfilé i biter og blandet sammen i en boks. I dag hadde jeg rotgrønnsaker med fiskekaker. Anbefales!

Ha en fin dag- det skal jeg.

Christine

Én kommentar

Takk for tips! Kom gjerne med flere matinnlegg👍🏼

Skriv en ny kommentar