hits

Middagstips

18.11.2015 - 06:15 6 kommentarer

Vi prøver å holde en sånn passe smal/sunn linje på middagene her hjemme. Kanskje ikke i helgene bestandig- men vi prøver å få det til i ukedagene.

I går laget vi skinkebiff (stykke svinekjøtt) med ovnsbakte grønnsaker og persillepesto.

Jeg brukte en boks med grønnsaker som jeg kjøpte på rema. Litt usikker på hva den het men den inneholdt brokkoli, gulrot, paprika og løk. Det strødde jeg i bunnen av en ildfast form. Tok litt olje i handa og fordelte utover grønnsakene. Brunet og krydret skinkebiffer og la de på toppen med persillepesto på. )jeg lager pestoen som vanlig basilikumspesto bare at jeg bruker myyyyye mindre olje. Blir som en tykk persillemos.

Også var det min favorittgrønnsak :rødbete. Jeg skar den opp i tynne strimler. Gnidde dem inn me LITT olje. Bruk hansker på rødbeten. Og stekte sammen med den andre formen. Ca 20-30 minutter på 180 hrader i min ovn. Optimalt skulle gårdagens mat stekt litt mindre- men mor i Nord kom på besøk med gode nyheter så jeg glemte hele middagen. Men den ble god likevel!

Christine

6 kommentarer

lisarorvik

18.11.2015 kl.07:09

Dette så kjempe godt ut :)

18.11.2015 kl.08:02

Det så helt nydelig ut :)

Irene Amalie

18.11.2015 kl.09:08

Så kjempegodt ut!!

Frida

18.11.2015 kl.17:33

Ser herlig ut !

19.11.2015 kl.12:12

Tusen takk for sunne middagstips.

Det er så fint at du legger ut oppskrifter, har laget maaaaaange av dine oppskrifter og det blir alltid bra.

Håper du fortsetter å komme med oppskrifter.

Hilsen Solveig

www.hvitstil.com/ Christine

20.11.2015 kl.06:03

Anonym: tusen takk for hyggelig kommentar

Skriv en ny kommentar