hits

Middagstips

Vi prver holde en snn passe smal/sunn linje p middagene her hjemme. Kanskje ikke i helgene bestandig- men vi prver f det til i ukedagene.

I gr laget vi skinkebiff (stykke svinekjtt) med ovnsbakte grnnsaker og persillepesto.

Jeg brukte en boks med grnnsaker som jeg kjpte p rema. Litt usikker p hva den het men den inneholdt brokkoli, gulrot, paprika og lk. Det strdde jeg i bunnen av en ildfast form. Tok litt olje i handa og fordelte utover grnnsakene. Brunet og krydret skinkebiffer og la de p toppen med persillepesto p. )jeg lager pestoen som vanlig basilikumspesto bare at jeg bruker myyyyye mindre olje. Blir som en tykk persillemos.

Ogs var det min favorittgrnnsak :rdbete. Jeg skar den opp i tynne strimler. Gnidde dem inn me LITT olje. Bruk hansker p rdbeten. Og stekte sammen med den andre formen. Ca 20-30 minutter p 180 hrader i min ovn. Optimalt skulle grdagens mat stekt litt mindre- men mor i Nord kom p besk med gode nyheter s jeg glemte hele middagen. Men den ble god likevel!

Christine

6 kommentarer

Dette s kjempe godt ut :)

Det s helt nydelig ut :)

S kjempegodt ut!!

Ser herlig ut !

Tusen takk for sunne middagstips.

Det er s fint at du legger ut oppskrifter, har laget maaaaaange av dine oppskrifter og det blir alltid bra.

Hper du fortsetter komme med oppskrifter.

Hilsen Solveig

Anonym: tusen takk for hyggelig kommentar

Skriv en ny kommentar