hits

Middag m g fort- ogs p lavkarbo.

Nr det er aktiviteter etter skolen og alle skal ut av huset nesten fr man er kommet inn dra m man planlegge for kunne gjennomfre lavkarbokostholdet. Det nytter ikke (for meg) hive inn en grandis- s hvis jeg forbereder meg og planlegger litt s slipper vi karbondlsninger. I dag var en snn dag der Prebs og Bella hadde klatrekurs og Celine skulle p turn. Og fr det skal alle lekser vre gjort. Begrenset tid til middag....

Men likevel fikk vi istand en fin lavkarbomiddag. Kjttet (en hel entrecte) brunet vi og satt inn p lav varme i gr- fiks ferdig og supermr etter jobb i dag. Varmen er s lav p at jeg har ingen problemer med forlate kjttet i ovnen. S pnet jeg en ruccolasalatpose, hadde litt olje og salt p. Stekte noen frossene kantareller og helte p flte. Kokt brokkoli. De andre fr pommes fritt. (Den sorten som tar noen minutter i ovn) parmesansmr p kjttet. (Det laget jeg for noen dager siden. Her snakker vi middag p under 15 minutter.

Best av alt- nok igjen til lunsj til meg dagen etterp. Gull!

En rask middag til:

Ribbe Asia Style

Ribbe lager jeg p vanlig mte dagen fr. P forhnd laget jeg en glaze jeg ikke har noe navn p- men den smakte asiaish. I den hadde jeg: i dl vann, litt soyasaus, sitt sukrin gold, ingefr, sitron og trr koriander, sitron og to trka chili, noen sm tomater fra en boks. Stavmikset og kokte det hele opp for at sukrin skule smelte inn i sausen. Etter jobb er det bare skjre opp ribba, pensle p glaze og sette den i ovn litt. 10-minutter kanskje. I mens lager jeg kokte bnner og kokt og smrrista blomkl. Det smakte!! Og klart p 15 minutter.

Det fr vre dagens matinspo. N skal jeg lage klar kveldsmat til sportsfolket.

Christine

8 kommentarer

Takk for inspirerende oppskrifter - gr litt fast i samme spor p lchf middager :-)

Linn T: ja- men man gr seg vel litt fast uansett hvilken kostholdsretning man har.... :) jeg er iallefall p evig jakt etter nye oppskrifter

Takk for inspo til middager og lchf :)

Hvordan lager du parmesansmr?

Irene Amalie: s enkelt og godt. Romtemperert tine smr og masse finraspet parmesan. Setter det i kjleskap. En klatt p varmt kjtt- smaker nydelig.

Hvordan temperatur stekte du kjttet p?

Og brukte du stekepose?

Frister veldig sette middagen inn kvelden fr😊

Marianne: 60 grader- jeg brukte ikke stekepose- men tror jeg skal prve det neste gang. Den blir litt trr utenp, men inni var kjttet veldig saftig.

Takk for svar! Skal teste ut smret, elsker parmesan :) hvor lenge er det holdbart nr en tilsetter parmesan?

Irene Amalie: det vet jeg ikke- men det var s enkelt at du kan lage akkurat det du trenger hver gang.

Skriv en ny kommentar