hits

LCHF

04.12.2016 - 22:06 Ingen kommentarer

Jeg tror det er mange av oss som driver med lavkarbomat på et eller annet niva. Hver gang jeg legger ut bilde av lunsj eller middag renner det inn med oppskriftforspørsel. Så jeg begynner med å dele dagens middag:

Biff med dobbel bakt blomkål, parmesanstekt brokkoli og soppstuing

Dobbel bakt blomkål

1 blomkål

Litt olje

Noen ss rømme

En neve gressløk

Salt og pepper

Liten fløteskvett

Baconbiter

Ost

Først delte jeg blomkålen i buketter (sprinkler på olje) og satte den i stekeovnen til den ble mør, men fremdeles var litt hold i. Puttet den i en blender og kjørte forsiktig med rømme til den ble fint hakket- men ikke deig/suppe. Rørte inn bacon jeg hadde stekt på forhånd, gressløk, litt ost, fløte. La det i en ildfast form, strødde på litt ost og inn i ovnen til osten smeltet og fikk litt stekeskorpe.

Brokkoli

En brokkoli delt i skiver. Sprinkler på litt olje og bakt i ovn. Når den er mør tok jeg den ut og strødde på parmesan og satte den inn igjen.

Soppstuing:

En frossen pakke med sopp stekt med salt og pepper, helt på en tredjedel av en fløte og kokt inn med soppen. Smak til og bruk heller fersk sopp om du har

Ellers må det nevnes at vi har vært på tidenes flotteste julebord i helga. Ingen tvil om at det var trivelig- Prebs og jeg satte ny personlig rekord i å komme sent hjem. Halv fem!!! Oss!!

Tiden stormer mot juleferie og vi forbereder oss så godt vi kan. I dag har vi laget hvite kakemenn og i går var det pepperkaker. Jeg føler meg som jernkvinnen når jeg baker med barna men ikke spiser en eneste kake.

Christine

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar