hits

barneaktivitet

Helgetur til Stockholm- første etappe

Jepp- det lar seg gjøre-selv fra nord.... med tog.... men helga har vært oval.

Onsdag etter jobb steg vi på toget i Narvik- og 19 timer senere gikk vi av i Stockholm. Det gikk overraskende glatt å sove i en trang lugar alle fem. Det er ikke skrøn. Harde madrasser på 2. klasse men det går fint for en natt. ( vi kjøpte alle sengene i lugaren- så risikerte vi ikke å få inn en fjellvandrer som ville dele med oss)

Jeg prøvde å søke på nett for å finne ut hvordan lugarene (heter det det på tog???) så ut og hva man trengte å ha med- men fant lite. Så da noterer jeg til deg som vil gjøre samme greie som oss.

Anbefaler på det varmeste å ha med:

1 våtservietter

2 håndsprit

3 vaskeservietter til lugar

4vaskeservietter til toalett

5 mat (ikke så godt utvalg på tog)

Ellers syntes vi dette var en nyyydelig stressfri måte å reise på.

Ungene hadde med IPads, topp med lademulighet i toget.Tiden gikk så fort at de ikke hadde nok tid til alle greier de hadde med i sekken.

Framme i Stockholm med sekk på ryggen- for å finne hotellet.

Også fant jeg en ny (for meg var det nyttiallefall) smart greie.Packing cubes! Love IT. En kube med klær til hver pluss en med ledninger, en med nattklær, osv osv. Ble veldig oversiktlig og veldig lett å pakke opp/ finne frem. Pass påå finne de typene som har glidelås på tre sider- sånn at den kan åpnes helt.demed glidelås på to sider eller en er ikke så oversiktlig.

Vel fremme på hotellet.Der hadde vi gjort mye nettsøk,men Grand Central By Scandic hadde super deilig frokost og familierom for 1300 kroner PR natt. Og neste gang kan vi ta familierom med et ungdomsrom tilsluttet familierommet - for kun 400 ekstra. Er jo topp og ikke måtte ha to rom $$$$$ når man skal på tur med tre barn. Synes det var en super deal.

Del to av vår helgetur kommer snart.

Klem

Christine

Super koselig barneaktivitet

Vi har en deilig innesøndag før vi skal hive på oss ull og vintertøy og gå med bøsse. Vi prøver å gjøre det hvert år- og ungene synes det er fint å bidra.

Anyway- det nærmer seg jul og Halloween og da har jeg pleid å kjøpe gravlykter som barna dekorerer til høytidene. Gravlyktene er til min pappa som ikke er med oss lengre. Det er en veldig koselig stund- ungene lurer på om Far i Himmelen som de kaller han likte fargen rød og om jeg tror han ville likt å fått en nisse på lykta si. Og sånn fortsetter samtalen.

Jeg kjøper disse Lyktene på Europris. De er i glass (mange lykter er nå i plast)

Så gjør de alle tre sitt beste med å få til en lykt de tror far i himmelen ville likt.

Så drar vi til kirkegården og tenner halloweenlykta neste helg- også setter vi bursdagslykt og julelykt bak gravsteinen hans. Og siden vi er bortreist på både jul og bursdagen hans i desember så er det alltid snille mennesker som vet at vi har satt lykter der og tenner dem for oss.

Nå: litt lavkarbomat før vi skal ut med bøssa. For jepp: jeg er på lavkarbostien igjen.

Christine

Aktiv helg

Det blei jo ei kanonhelg vær i nord- med sol og relativt varmt vær. Fredag kveld var jeg på den nye Bridget Jones filmen- (kjempeartig) men lørdag kasta vi soveposer i bilen og dro til fjells. Vi begynte med en tur til "Stigen".

Det var kjempeartig for de største ungan mens Pippa var litt for liten- men ho gikk på tur som om ho skulle vært 10 år. Kjempeflink!!

Og etter turen kjørte vi opp til Bjørnfjell- laga mat og drakk litt vinn med venner. Skal understrekes at det kun ble litt- for hele gjengen var trøttere enn trøttest. Småbarnsforeldre- ingen tvil om det

Uansett syntes ungene det var superstas å sove i soveposer- og bra var det at det ikke ble for mye vin på de voksene for ungene var klar for ny dag før fuglene i dag tidlig.

Superfine turer selvom 2 av 6 unger plumpa en fot nedi gjørme, en av to pappaer gikk på rumpa og en av to mammaer tråkket i bekken. Vi hadde med masse god mat og drikke så alle var fornøyd.

Nå: fårikål skal i gryta, jeg skal på sofaen og en hel del turklær skal avgjørmes :)

Christine

Hvitstil.com samarbeider med Polarn O Pyret.

Vær obs og tommel ned

Vi koser oss på ferie- ja eller jeg koser meg med å gjøre det jeg elsker. Innrede nytt hus. Jeg tror jeg har vært 70 turer inn til Las Palmas for å ordne det ene med det andre....

Forleden dag fikk vi klage fra Celine- hun ville at vi skulle kose oss som vi pleier på ferie. Klagen ble tatt til etterretning og vi dro til badeland i Taurito.

Det er her obs obs kommer inn i bilde. Jeg virkelig elsker at Taurito Badeland har saltvannsbassenger- men noe har skjedd siden sist vi var der. Jeg tror saltansvarlig må ha snublet med saltposen i vannet for det var alt for salt. Samtlige tre barn svidde i øyne og mora selv som bruker linser..... Need I say more. Tommel ned for Taurito Badeland. Dessverre. Og hvis du vil prøve må du være obs på at tilbudet til barn under 120 cm er dårlig. Før har det vært greit for mine jenter som har vært litt redd, men nå har det skjedd noe med dem og tilbudet ble for dårlig for dem.

Vi dro etter to timer, og det var det ingen sure miner for.

Regnbuenegler

Alle mine tre elsker negelakk, og for Celine sin del er det fint for hun har litt skjøre negler- og lakken gjør dem mer holdbar. Akkurat nå har de dilla på regnbuenegler- så nå tenkte jeg å dele hvordan vi lager det.

Du trenger:

Negelakk i flere farger (Celine bruker 3)

(Negleforsterker)

Hvitlakk

Negelakkfjerner

Bomullspinner

Sminkesvamp

Det første jeg gjør er å legge på et lag med negleforsterker på Celine (ikke alle trenger det)

Så legger jeg to lag med hvit lakk.

Jeg lar alle lag tørke godt før neste blir lagt. Mens det hvite tørker klipper jeg til en liten svampebit som er på størrelse med negelen. På denne svampen lakker jeg godt med farge på i tre striper.

Deretter tar jeg svampen og svamper farge på negelen. Mørkeste del av svamp innerst, lyseste ytterst. Det kommer litt farge rundt negelen, men det fjerner du let med bomullspinne og negelakkfjerner til sist. Mellom hver/annen hver finger legger jeg på mer lakk på svampen. Når alle svampa fingre er tørre legger jeg på et lag med blank toppcoat.

På meg selv bruker jeg fem farger. Isabella og Philippa får plass til to, mens Celine har plass til tre.

Sånn- da er regnbuenegler på amatørnivå klar- og Celine er toppfornøyd.

Christine

MGP junior

For en tid tilbake inviterte Celine sin tante oss på MGP junior. Celine har gledet seg i noen laaaange måneder. Nervepirrende ble det da vi skjønte at vannkopper var i annmasj og Lykken var stor da vi skjønte at vannkoppene både kom og dro før vi skulle dra til Oslo

Så jentetur ble det. Og i ekte jenteturstil fikk hun manikyr.....

Og Tante Lani som er MGP junior kostymedesigner ble med på byen i Oslo og kjøpte nytt antrekk med glitter og paljetter til showet.

Celine selv var veldig fornøyd.

video:video

Stor i øyan- og mye fine opplevelser! Tusen takk til Tante Lani. Du er unik. Nevnte jeg at hun hadde ordnet et hefte med hilsener til Celine fra alle deltagerne?

Nå skal vi lande etter en helt utrolig flott Oslohelg hos Tante Mimmi som stilte fancy leiligheten sin til disposisjon for oss. Tusen takk

Christine

Spontan Ridetime

Celine og Bella har hatt så lyst å ri helt siden vi var på sauesanking og de fikk prøve å sitte på hest. Tidligere i uka spurte jeg på en lokal facebookside om noen tok i mot barn til ridning- og jammen fikk vi napp. I dag har vi vært rett utenfor byen å ridd på en ponni. Så utrolig gøy for jentene.

celine fikk prøve å greie både hale og manke samt skrape hoven. Utrolig artig og begge jentene viser seg som kjempetøffe med hester. (Tatt i betraktning...) Jeg er så stolt av dem.

Så noe helt annet- jeg desverre ingen besteforeldre på jorda- og jentene har ikke så veldig mye slekt og familie- men i disse dager er min farfars søster i Narvik- og da griper jeg muligheten til å tilbringe litt tid med den eldre generasjonen. Jentene og jeg hade en super ettermiddag med "tante". Hun syntes vist også det var hyggelig å bli kjent med oss også.

Jeg håper genene mine inneholder det samme som genene til "tante". Jeg drømmer om å være like kvikk som hrnr når jeg har passert 90.

Fantastisk fin dag og minner for livet er lagret.

I morgen pakker vi sammen og reiser på en miniferie.

Christine

ARK- Ran på høylys dag.

Det føles iallefall sånn etter jeg har vært på salg på ARK. Jeg pleier å kjøpe tegnesaker og spill på ARK fordi de ofte har halv pris på disse varene. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke har den fjerneste anele hva en blokk med ark koster eller hva Monopol koster, men når det henger store skilt med 50 prosent da stoler jeg på det og handler med litt bedre samvittighet. For noen uker siden var jeg på jakt etter et Kinasjakk med klinkekuler (ikke sånne plastgreier som er i de fleste kinasjakkene nå). Jeg fant et av typen plast på ARK. Før pris 300 nå 150. Men det var ikke sånn jeg ønsket meg- jeg ville ha klinkekuler- så jeg gikk videre. På nabobutikken hadde de akkurat samme spillet til full pris, men i denne butikken var 149 kroner full pris! Er ikke det lureri???

 

Og i dag stakk jeg innom Ark for å titte på tegnesaker og kjøpte bla 2 Rableblokker. Før 119kr nå 60kr.

Litt rart det når fullpris er

99kr på Sprell

Yaha 47kr

Tonerweb.no 33,80kr (omregnet prisen var 169kr for fem)

staples.no 69kr (omregnet 345kr for 5)

inkmann.no 39,50 (omregnet 197kr for 5)

extrakontor.no 55,31kr,

kontoria.no 29kr!!!!!!!!!!!!!!

 

Det er jo helt ok å selge blokka for 60 kroner på ARK- men at den er på halv pris er juks og fanteri. Skam dere for å lure folk Ark!

 

Og en ting til: hvor mye og lenge kan man egentlig reklamere med at man har halv pris på spill? Når det er konstant halv pris betyr det ikke da at halv pris er vanlig pris? Kan man ha halvprisplakater hengende HELE tiden?

I dag er jeg irritert- jeg ble lurt! Og det over lang tid.

 

Christine

På sykkeltur

I dag tidlig ble husbonden, Celine og heg enige om å ta de snå med på sykkeltur. Etter jobb og SFO syklet vi til barnehagen og hentet de to minste. Gjett om det var stas å bli hentet i sykkel!

Så sykla vi ned til byen og til byens Gatekjøkken og spiste verdens beste middag i følge ungene. Pølse! Rett ved gatekjøkkenet ligger Friluften som har en litt bedre servering for foreldrene. Så mens ungene lekte spiste vi. Så utrolig koselig dag både for de små og de store.

Det her må vi gjøre oftere sa Celine. Jeg er enig.

Christine

Mix innlegg: Masse støtte og litt slakt og lekeplassen

Jeg får begynne innlegget med å takke for støtte fra forrige innlegg. Endel slakt kom også- men det får en vel gjøre regning med når man stikker hode frem. Jeg er så glad for at det finnes så mange fine damer der ute og trollene står jeg av. Det går bra.

_____*_____*_____*_____*______

Rett over gaten hos oss finnes en stor men ikke så fin lekeplass. Jeg tror det er noen år siden den har vært lekt på for to sommere på rad har jeg sett at den har vært overgrodd. Jeg har hørt at den er eid av kommunen- og at det ikke er mulighet til å få noen kroner i hjelp derfra. (Narvik er en Terra kommune og har derfor null penger- dog er det på bedringens vei)

I dag begynte husbonden min å klippe ned trær og kvister på lekeplassen. Men selv om vi legger ned noen timer i arbeid kommer denne lekeplassen til å trenge penger. Noen apparater må byttes, noe må fjernes og benker og bord må enten fikses eller byttes. Sandkassen er nedgrodd. Sånt koster penger.

Ok-så i dag startet jeg en facebookside for gata og jeg håper at jeg skal få til å starte en vel-forening som kan skaffe penger og ta vare på lekeplassen. Jeg planlegger å skal søke om midler i de fond jeg kan finne og tippemidler.

Så kommer spørsmålet: er det noen av mine lesere som har tips. Hvordan går man frem. Hvor kan man søke? Hvor er det hjelp å få? Superglad for alle tips.

Christine

Hvis du vil kommentere men ikke komme på "trykk"skriver du bare det først i kommentaren din så forblir den privat.

Monopol

Jeg fikk et tips fra min venninne som er et oppkom av gode ideer. Hun hadde kjøpt monopol til datteren- som også fungerte som super matte og lesetrening. Vi kjøpte monopol vanlig- ikke med bankterminal og ikke barnevarianten.

Og herremin som Celine gladelig har regnet terninkast, leie og veksel i dag. Artig å se at så mye kan skje på det første skoleåret.

I Natvik har vi fantastiske dager nå. Det er vinterfestuka og by1 er full av liv. Fredag var vi på middag med vennene våre oppfulgt med fantastisk magisk konsert med Kari Bremnes og Kork. Jeg tror jeg telte 50 stykk på scenen. Magisk. Jeg virkelig hjerte Kari Bremnes!

Christine

Ipad i vinden

Jeg leser på flere nettsteder at det diskuteres barn og ipadbruk.

Jeg er veldig intressert i å høre om ipadbruk begrenses og event hvordan dere foreldre gjør det.

Våre jenter har ipader og de elsker dem. Jeg elsker dem også. Geniale på reise eller lengre bilturer. Slitene barn som er sure og grinete blir som nye med en ipad i handa.... Da er det lett som foreldre å la seg friste til å sette på den lille "passifisereren".

Da vi fikk ipader i hus og så hvor fornøyd barna var med å spille og se oå film ble vi mange ganger fristet til å sette de på når det var utoligheter eller krangling. Det ble mer og mer. Oftere og oftere. Ungene ble sure hvis de ikke fikk leke med ipaden. Etter at en av jentene hadde et raserianfall fordi hun ikke fikk se på ipad bestemte vi oss for å lage ipadregler som skulle følges 100 prosent.

Våre ipadregler er syle enkel. Ipader får bare brukes fra fredag etter skolen til søndag kveld. Absolutt begrensninger innfor helgen også- men aldri i ukedagene.

Nå er det slutt på ipadmaset. De vet hva som gjelder. Det hender at Bella lurer på om det snart er helg- og da vet jeg hva hun tenker på. Ingen raseriutbrudd pga av ipads her lengre.

Her er Bella på sitt første slalomrenn i helgen. Da hun kom hjem fikk hun slappe av i sofa med ipaden.

Og her er et untak fra regelen- bella måtte vente 1,5 timer på Celines turntrening- da hadde jeg med ipad på lur i veska....

Meninger? Jeg vet flere som synes vi er for strenge- men det fungerer for oss.

Kom gjerne med innspill.

Ut av komfortsonen

Man kan trygt si at jeg var ambivalent i forhold til å dra til krokodilleparken på Gran Canaria. Gledet meg for barna sin del men hadde frysninger og skal for egen del. Og herremin det ble en opplevelse.

En mann gikk rundt med en slange- jeg prøvde å overtale husbonden til å holde slangen- men han frykter de ekle dyrene som meg. Fra ingen steder hentet jeg århundrets mot og turet bort til slangetemmeren- mor selv skulle jammen ta bilde med sleipingen. Ok. Slangetemmeren begynte å vikle slangen rundt meg. Slangetemmeren ville ikke vite av at husbonden var mindre tøff enn meg- så da ble det slange på han også!

Snart er ferien over- nå håper heg vi får kost oss på stranda. Helsa og været har ikke akkurat vært på vår side i ferien!

Christine

Tips til hyggelig juleaktivitet

Siden vi reiser bort i julen feirer vi rett og slett julaften i morgen. Det blir julefrokost, en tur til kirkegården, julemiddag og gaveåpning med barna. Jeg pleier å ha med blomster og pynt til pappa på kirkegården- men forleden dag da jeg var på Europris for å kjøpe stearinlys (det er på europris jeg kjøper de beste lysene- se etter 100 prosent stearin) kom jeg forbi noen veldig fine og store gravlykter i glass. (du vet sånne engangs som sikkert brenner i 4-5 dager) De var formet som hjerter- og jeg tenkte at det kunne vært koselig for jentene å dekorere lysene til Far i Himmelen (som vi kaller han)

 

Så på panduro fant vi tusjer som var beregnet på glass/porselen- egentlig skulle det hele brennes i ovnen- men det funker nok fint nok uten brenning.To flotte lykter klar for Kirkegården i morgen- jeg laget også en- men den får bare pappan min  "se"

 

Christine

Navnesermoni og oslo aktivitet

Celine og jeg har vært i Oslo på Navnesermoni til tantebarnet mitt. Vi benyttet anledningen til å få med oss to teaterstykker. Snekker Andersen og Pippi feirer jul. Begge stykkene var fantastisk og Celine gir begge stykkene terningkast 6. Anbefales.

I korte trekk må jeg si: jeg elsker Oslo. På navnefesten fikk jeg og familien en gave som blåste meg av banen. Aldri har jeg fått en så omtenksom, stor og flott gave før i hele mitt liv. Følg med: bilder kommer snart!

Først: bilder fra oslohelgen

Pippi hilser på alle barna etter forestillingen

Julestemning!

På forestilling og lunsj med mine to forlovere og mellom oss har vi 8 unger- 5 var med på pippi.

Celine holser oversikt på The Thief

Celine på Løkka

Klar for Snekker Andersen

Jeg har vært flyvertinne før- men Celine fikk prøve seg som kaptein. Hatten av for hyggelig betjening på Norwegian!

Klar for jentetur kl 03:30. Ut på tur bittelitt sur passet vel egentlig best her! Hohoho

Christine

SFO- hvordan er det hos deg?

Jeg ser på nyhetene fra Marinelyst skole i Oslo. Det blir utlevert kurskatalog på skolefritidsordningen. De filmer barn som sitter i forskjellige avlukker og driver med forkjellige aktiviteter.Til og med svømmeopplæring i SFO tiden. Aktiviteter som barna ønker selv. Er det sånn over hele landet eller har tv2 nyhetene gravd fram et spesielt tilfelle? Og dere som har aktiviteter- betaler man ekstra for aktivitetene?

Her i Narvik koster det ca 2000 kr å gå på SFO. Man kan velge å delta på en skolekor-ordning. Da synger de i tre kvarter en gang i uka.Kor koster 1200 i tillegg.Det er også eneste aktivitet de tilbyr. Ellers er det kun barneoppbevaring.  Jeg vil nevne at jeg synes de ansatte gjør en god jobb hos oss- det er ikke dem jeg synes det skorter på- det er tilbudet jeg skulle ønske var bredere.

På tv2 spør de også Kunnskapsministeren om han synes at tilbudet SFO burde være likt over hele landet og hva han synes om innholdet- hvorpå han svarer at de konsentrerer seg om å gjøre innholdet i skolen bedre. Dårlig svar spør du meg. 1. klassingene er halve dagen på SFO- burde ikke de fokusere på bedre tilbud og likt innhold  i SFO over hele landet?

Det jeg lurer på er: Hvordan er SFO ordninger andre steder? Noen som vil dele?

 


Celine- Første skoledag- men allerede her har hun vært to uker på sfo-oppbevaringen.

Christine

 

Oppdatering. 

I dag har jeg fått mange mail ang SFO- tusen takk for hver og en. Jeg skjønner godt at noen ikke vil kommentere i "det offentlige". Jeg er faktisk veldig stolt over å ha fått mail fra ei stortingsrepresentant somhar lest mitt blogginnlegg og sendte meg link til denne avisartikkeleen. 

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/arbeiderpartiet/vil-innfoere-makspris-og-lovfestet-rett-til-sfo/a/23301393/

 

Sommeraktiviteter

Siden hytta vår ligger på et sted der ingen skulle tru at nokon kunne bu må vi ha klar endel prosjekter og aktiviteter til barna. Får regnværsdager har vi laget lekerom i huset. Siden sommeren de siste ukene har kamuflert seg som vinter har vi hatt et akvariumsprosjekt på Slettjord. En pappeske er blitt til akvarium som jentene har laget helt selv.

Fisker i trolldeig med sånne fiskekrokfester i ryggen for å henge. Binders hadde vært godt nok men det hadde ikke vi.

Perfekt og underholdene på inneværsdager.

Nå: jordbær til frokost??
Christine

Helgelek

Lite tips fra min kant:
Celine har funnet en ny favoritthobby. Først har vi gått i fjæra og lett etter stein. Deretter har vi tørket dem og tegnet bokstaver og symbolet med sprittusj. Så har Celine selv malt alle bokstavene med de fargene hun likte best. Der er selvsagt en overvekt av rosa og lilla steiner :) Planen er nå å kjøpe spraylakk for å bevare dem. Celine staver og leker med steinene. Hun fant selv ut at isabella sitt navn sluttet med de samme bokstavene som tante LAni begynte med. Skikkelig søt er hun. Også har hun en skattekiste de ligger i

Leketips

Celine virkelig elsker dette spillet som heter klossmajor. Et spill som faktisk er gøy for husbonden og meg også. Innimellom har Ark halv pris på spill og dette kjøpte jeg der rundt juletider. Familiegøy! Vi har begynt å forberede hverdagen etter pappaperm. Middagsplan er laget- kom gjerne med tips på gode middager for små og store.
Christine

Slettjorda

Lillesøster kom hjem fra ferie i dag med klokken som jeg ønsket meg sååååå veldig . Snilleste søster! Ellers har jeg tatt med alle kostymene vi hadde hjemme ut hit til gården. Da gikk det som det måtte gå når barn skal rydde- vi måtte prøve oss gjennom massevis av kostymer. Celine har vært drillpike, mus, prinsesse og kirurg i dag. Mens jeg kjørte klovn:) Deilig tid med familien har vi her på gården.
Christine

Mer Lekerommet

Skattekisten er malt i kellygrønn. På døren til Isabella sitt rom er en veggvinyl som er bestilt på etsy.com. Jeg plages med blogger og får ikke lastet opp bilder akkurat nå, men skal prøve litt senere i dag
Christine

Utemøbler

Jeg synes utemøbler kan være litt vanskelig å velge. Det finnes så masse å velge i. Man kan velge spisemøbler eller sofamøbler. Tre, plast,bast..... Jeg brukte noen timer på nettet før jeg dro i butikkene for å prøvesitte. Hadde bestemt meg for at jeg ville ha spisemøbler og at de ikke skulle se for moderne og minimalistiske ut.
 På Skeidar fant jeg noen som så klassiske ut, var gode å sitte i (jeg lover at det er det ikke alle som er), rundt bord synes jeg er superfint. Fordel for meg var at putene var lyse, akkurat som de jeg allerede har på Slettjorda,
 Pass på at du velger utemøbler med metaller som ikke ruster på utemøblene. Selv om stolen er i plastbast, så er det metall her og der som kan ruste om man ikke er oppmerksom.
 Desverre fikk vi ikke testet møblene i helgen for det var ganske kaldt selv om solen tittet gjennom skyene innimellom.
 Celine hadde besøk i helgen av en barnehagevenninne, jeg lagde skattekart som ble en superhit. Nå er det mye skattejakting på Slettjorda,

Etter ei lang jakt setter Celine seg ned for å studere kartet, uten å vite at skattekisten er farlig nært!
Smia på Slettjord.

Christine

Childplanet

I dag har vi vært 4 venninner på Childplanet på Majorstuen. Vi hadde med oss 6 barn, som alle storkoste seg. Konseptet er jo helt genialt. Barna leker i et polstret lekerom, mammaene kan sitte rundt med en kopp kaffe og lunsj og snakke sammen. De har ballrom, klatrevegg, sklier, tunell som passer for både små og litt større barn.
 
Barna synes det var stor stas. Celine har på seg Cupcake skjorten som hun fikk da "Mor i Nord" var innom hos oss nettopp.

Her er Celine og Sara på vei opp en sklie. 

f oto: childplanet.no
Det er cafe der som serverte supergod mat. Til Celine hadde de tilog med vanlig brød med leverpostei! Supergod mat til oss voksene også. Anbefales!

Familien min går en tung uke i møte nå. Om noen dager er det ett år siden pappaen min brått gikk bort. Jeg prøver å aktivisere Celine og meg hver dag nå, slik at vi ikke bare skal sitte inne og være triste. 

Christine