hits

Bloggbok

Hvitstil hjerte Polarn O. Pyret

Annonse

Jentene har fått nye striper og jeg elsker dem. Polarn har jazzet opp de klassiske stripene med litt artige og kreative detaljer. Jeg liker de veldig godt- og viktigst av alt- jentene liker dem!

 

 

Skjørtet står rett ut når Celine snurrer rundt- og en hver mamma har lært at det er det som skal til for at et skjørt skal få karakter seks av en liten jente.

Akkurat nå har Polarn O Pyret 20 prosent på klassiske striper og fri frakt. 

Philippas kjole med en rød forside og en blå bakside. Artig detaljer og søtt med hjertelommer.

Hettegenser kan brukes til alt topp under vinterjakka- deilig i barnehagen og selvskreven i kofferten når vi reiser til syden.


Tre bajaser som er glade i fotografering.

 

SuperBella kaller hun seg!

Philippa i kjolen sin

Blå bakside utgjør en artig detalj.

Jeg brukte  Po.P striper på jentene da vi var i spania i jula- skal si det vakte oppmerksomhet med tre stripete jenter. 


Tre godjenter i striper.

 

Tusen takk til Polarn O.Pyret som vil se bilder av mine jenter i deres tøy. Vi digger dere!

Bye bye 2014

Vi avsluttet 2014 på var Canariske favoritt øy. Desverre var været ikke på topp og helsa heller skrall- men vi koste oss læll. Vi satte oss i bilen og fant solen andre steder på øya- vi opplevde- vi spiste og vi koste oss. Philippa hadde strømpebukse på stranda innimellom og vi hadde varme klær med overalt.

Det er så gøy at Philippa begynner å bli litt med. Hun går med gåvogn og kan si mamma, pappa, ferdig, mer og titt tei.

Innimellom samarbeider vi med Polarn O Pyret - og i denne annledningen fikk vi de deilige originale stripeklærne fra Polarn O Pyret. Jeg elsker dem. Like fine til vinterbruk som sommer. For oss kom de godt med på Gran Canaria.

 

Disse bildene er tatt på den deilige Las Canteras stranden. 

unger som har det deilig i solen.

Og om de ble våte? Jada- Bella ble tatt av bølgen!

Benyttet anledningen til å ta ettårsbilde av Lippa

Amadores! Iskaldt i vannet- men klokkeklart vann. Bella bader uansett om hun er i Lofoten eller på Amadores


Bella tøyser

Den ene dagen vi kunne være på stranda til solen gikk ned

Og Celine som eeeeeeendelig har fått en løs tann- hun er lykkelig!

Spist is sa du?

Anbefaler å stikke innom nettbutikken (eller selveste butikken hvis du har en i nærheten). Polarn har deilig salg på gang.

 

Nyttårsaften feiret vi kidsstyle (finnes det annen måte å feire på når man har tre barn?) Vi traff Beate fra Narvik på ferie og ble invitert til fantastisk nyttårsaften. Det var skattejakt, deilig middag, dessert av det kunstneriske slaget- (Beate har skrevet om det på sin blogg: Perfekt Bærumsfrue) barne champis og stjernefyrstikk.

Unger med skatt

Artige saker. Jeg håper for alltid at det holder med stjernefyrstikk. Jeg er livredd kinaputter og raketter.

Philippa- klar for fest i gåstol

Herlig bilde. Bella sliter med masken- mens de andre nyter barnechampis.

 

Det ble bilderas her- men på tide å si bye til 2014. Her følger bilde fra Krokodilleparken.

Jeg ønsker meg en selfiestang- hvor kjøper man?

Største krokko samling i europa. Over 300 krokodiller.

og en tiger (egentlig 3)

Og en apefamilie man kunne gi bananer.

Må jeg nevne at de hadde slanger? En som han rundt halsen min........

 

Nu kjør vi. Hverdagen er her- Philippa har hatt sin 2. barnehagedag. Jeg er tilbake på jobb.

2015- JEG DIGGER DEG ALLEREDE!

 

Christine

Vitaminløver og vitaminløvemaske

Reklame

Med bakgrunn i at jeg skulle lage et litt løvete innlegg om vitaminløver i dag- satte Celine og jeg igang en løveaktivitet. Jeg lærte Celine hvordan man kunne lage ansiktsmasker ved hjelp av matpapir og blyant. Faktisk en veldig hyggelig aktivitet som kan varieres i det uendelige. Vi skulle prøve oss på en vitaminløvemaske og det gikk overraskende bra.


Ute fikk jeg med meg to vitaminløver på bilde før vi rykket bort i akebakkene.Hvorfor man skal spise vitaminløver?

*inneholder 10 vitaminer- bra for imunforsvaret- og best av alt smaker godt! 

 

 

Christine

 

Løvete innlegg er laget i sammarbeid med Biopharma.

Hvitstil hjerte Polarn O. Pyret

Reklame

Jeg kan vel ikke si det nok mange ganger. Jeg elsker Polarn O. Pyret- og viktigere: Jentene elsker Polarn O. Pyret. Det deilige er at de har klær til hele gjengen min- og som vist på bildene under. Like stoffer i ulike plag- noe som flere butikker burde satse på! Jeg elsker det! Polarn er god på det!

Bildene under viser jentene i stripete ull. Celine og Bella i gensere og minsta i kjole og strømpebukse. Storjentene har matchende fleecemellomlag til. Herremin som jeg digger de oransje detaljene. De siste bildene er jentene i navy julekjoler med bittelitt tyll under. Stoffet er skinnende og blankt- som får kjolen til å se ekstra nydelig ut. Love it!

Sjekk ut julegavetips og ønkelister på PolarnOPyret sine nettsider her. Husk at myke pakker er de beste pakkene! Og den deilige ulla i herlige farger unner jeg enhver unge som bor i kalde Norge.

 

Sjekk ut bildet jeg har tatt av mine fine:

Christine

Innlegget har jeg gjort i samarbeid med PolarnO Pyret- meningene om klærne er mine egene.

Julegranstenning i By1

I kveld har vi vært på julegranstenning i Narvik. Utrolig koselig var det. Celine synger i skolekoret- så hun var med å synge- og jeg var så stolt som kan bli!

Bella i samisk pæsk.Jentene har tegnet til nissen


Celine synger med skolekoret.

 

Slenger med bildet fra gårsdagens nissefakkeltog i Narvik.God første søndag i advent!

CHRISTINE

Julegavehjelper

reklame

Det nærmer seg 1. desember som er min grense for når julegavene skal være ferdig kjøpt og pakket. I den forbindelse har jeg testet ut Elkjøp sin julegavehjelper. Altså en nettside du enkelt kan trykke inn kjønn, alder og en interesse eller to- også dukker det opp passe utvalgte julegaver. Artige saker. 

                                                    

Ok. Det første jeg gjorde for å kvalitetsteste det hele var å kjøre en test på meg selv. Noen få tastetrykk senere smalt det opp hva jeg ønsker meg til jul.

Her er det, og det kunne vel ikke stemme bedre:

 

 

På Elkjøp sin julegavehjelper kan man også velge prisklasser og siden Husbonden og jeg har blitt enig om å begrense årets julegave til hverandre så kommer akkurat dette godt med. Det dukket opp fine gaver som ikke var så altfor dyre.
 

Anbefaler å teste det ut. Skikkelig gøy og hjelpsomt. Og ikke minst- man kan vinne en julegave! Love it!
 

Christine

Innlegget er laget i samarbeid med Elkjøp

Howard sofa og stoler fra Englesson selges

Jeg skal selge stuemøblene våre. Superklassiske HOWARD fra Englesson.se. En sofa- 3-sits som det heter. Svingt modell i beige stoff klasse 2. Også er det to stoler HOWARD medium. Ben i lyst tre med krom hjul. Avtagbart trekk. Veldig pent behandlet- kjøpt i 2011 tror jeg det var. Ta kontakt på mail- christine@hvitstil.com for pris.

Christine

Seng- hva skal man velge?

Jeg sitter på nett og søker etter seng. Det er vanskelig å finne ut av hva som er gode og mindre gode senger- så om du som leser har gjort deg en god eller dårlig erfaring så er det bare å dele i kommentarfeltet!

Sengene jeg har sett på:

 

Hästens

Sengedrømmen?- men tror det forblir en drøm. Den er nok en prisklasse høyere en det jeg ser for meg.

Jensen:

Klassiker! Da jeg hadde helgejobb på Bohus kjøpte jeg en "jensen ambasadør kontinental" Det var toppmodellen på den tiden. Skal sies at den var nydelig å sove i og det burde den være siden jeg hadde jobbet ca en million timer for å ha råd til den.Svane

Ingen erfaring- men den ser jo kul ut.

Sofitel:

Jeg bodde på et Sofitel Hotel og sov i den nydeligste seng. Siden den gang har jeg tittet innom nettbutikken og sjekket ut de deilige sengene. Stikkord jeg liker: fetherbed

Wonderland:

Jeg har ingen erfaring- men Mor i Nord sier hun har hørt på en ryggklinikk i Oslo at dette er bra senger.

 


IKEA:

Som student hadde jeg en IKEA seng og kan huske at jeg var topp fornøyd med den. Rimelig i forhold til andre.

 

Dux: 

En sengdronning- selv har vi Lagans by Dux nå. Altså en seng som er produsert med dux sitt fjærsystem- men vår er en enklere variant. En lillebror på en måte.

Kjempeglad om noen kan noe om senger. Hva skal vi velge?

Christine

Vinnere

Sist uke hadde jeg en giveaway i samarbeid med BR leker- og jeg har funnet to vinnere :)

Nohas ark går til kommentar nr 65  Silje og gyngehesten til kommentar nr 64 siv. Vinnerene er tilfeldig tukket ut ved hjelp av en random numbers app. Send meg adressene deres så kommer premiene i posten!


Gratulerer til dere

Christine

Donald Duck

reklame

 

Donaldsamlinger- kan du huske de? Gule permer stappfull av Donald. Jeg prøvde å samle jeg også- men det ble aldri mer en noen blader i permen før jeg glemte det av. Men kusinen min hadde Donaldpermer- massevis. Det var så stas å komme på overnatting- lese Donald i timesvis. Til og med før jeg kunne lese kan jeg huske at kusinen min leste høyt til meg. Også laget hun til stemmen sin som de forskjellige figurene. Det er gode barndomsminner- eller hva??

Nå kan man enkelt få tilgang til Donald- selv om man ikke er flink til å kjøpe Donald hver uke og sette dem i en perm. Du får massevis av historier i denne appen som du laster rett ned på ipaden. Du kan lese historiene online eller laste dem ned (tar ca 2 sek) og lese offline senere. Du kan laste ned appen  nå og bruke kodeord HVITSTIL for å prøve den gratis i en uke. Koden er gyldig i oktober. Appen heter forresten Donald+.

Husbonden leser Donald til jentene. Både han og jeg liker Donald- så vi begge synes det er stas å lese høyt til ungene.

Dolly. Det fine er at man kan laste ned inntil 51 historier på ipaden- og ta den med et sted det ikke er internett. Genialt for bil og hytte.

Celine er helt vill med å stave ord og sette ordene sammen. Herremin så fort det går. Det er jo bare noen uker siden hun begynte på skolen og nå leser hun!!

Man blar som i et vanlig Donald blad-ved å dra fingeren over ipaden.


EN bitteliten Donald-økt før leggetid.

 

Ha en deilig lørdag- anbefaler å laste ned appen- la det være en søndagsoverraskelse til ungene.

 

Christine

Innlegget er laget i samarbeid med Egmont- meningene er mine.

Barnehageår og skoleår forberedelser. Tips!

Nytt Barnehage og skoleår er på trappene- på mandag er dt første skoledag for Celine.
Nå er vi straks igang med en ny hverdag. Celine skal på skolen, Bella i barnehagen og det skal Philippa etterhvert også. Jeg begynner sesongen med å rydde meg gjennom klesskapene til mine tre små. Det er så irriterende å legge frem klær, for så å oppdage at strømpebuksa henger mellom bena og armene på genseren når til rett under albuen. Det er deilig å få vekk det som er for smått og putte inn litt nytt til jentene. På loftet har jeg esker til jentene med tøy som de skal vokse inn i. Altså- det som er for lite til Celine legges i en eske merket Bella. Så når Bella mangler noe nytt tar jeg en titt i esken før vi kjøper.
I går kom en stor pakke med nytt skole og barnehagetøy og vinterdresser. Nå er vi snart klare. Jeg kjøper vinterdresser på Polarn O Pyret fordi jeg synes de har knall kvalitet. Også er knær i dressene formsydd så det er lett for jentene mine å bevege seg i tøyet.For lenge siden spurte jeg ei ansatt som også er mamma i barnehagen hva hun syntes var best for barna av vintertøy. De har jo oversikt på hva som er bra og dårlig vintertøy. Svaret var Polarn O Pyret- det var da jeg fikk øynene opp for disse dressene

.


Celine som er begynt på skolen vil ikke ha vinterdress- så hun får jakke og bukse. Vi har ikke pleid å ha dobbelt opp av yttertøy til jentene. Noen har jo eget hengende i barnehagen og eget hjemme. Vi har med en stor bagpose (sånne fra søstrene Greene- også tar vi med hjem det vi trenger eller må vaskes. Etter en uke på skolen ser jeg at vi må ha dobbelt opp. Celine går hjem fra skolen selv og husker ikke på å ta med klær til utelek hjemme. Her vil jeg ha dobbelt opp.

Et annet vinterklestips for å bevare klærne best mulig- jeg lar barna gå med fjorårets vintertøy eller høstklærne med ull under til snøen er kommet. Frost og kaldt ute uten snø sliter helt vilt på vinterklærne. 


Jeg elsker de nye skole/barnehageklærne.

Vintersko:

Har du prøvd KUOMA til barna? Superlette varme finske barnesko. Jeg har prøvd mye- men det er vinneren!


Når det kommer til cherrox fikk jeg et stjernetips av min venninne. Hun hadde kjøpt Bisgaardstøvler med ullfor og var tipp topp fornøyd med det fremfor cherrox.  Bilde av støvlene er fra www.samsofie.no 
Regntøy:

Mitt tips er regnvotter uten for. Har du luktet i regnvotter med for?? Anbefaler de uten og strikkevotter inni.
Merking:

Merking, merking, merking. Mange har likt tøy. Hvis du kjøper merkelapper med en figur i tillegg til navn så kjenner ungene selv igjen hva som er deres. Isabella vet at Minnie er hennes- Celine har en Frost prinsesse. Og om ikke annet- merk tøyet for å være grei med de som jobber i barnehagen. Kan du tenke deg å stå med 20 luer og 20 småbarn som ikke er sikker på hvem som er hvem sitt?? Jeg bestiller lappene mine fra askeladden- for de har disney-lapper og de er strykefri!

Håper dette var nyttig informasjon- og hvis noen har bra barneklæstips- kom gjerne med det i kommentarfeltet.

 

Så er vi klar for helg igjen- vi tilbringer den på gården.

Christine

 

Innleget over har jeg laget i sammarbeid med Polarn O Pyret- meningene i innlegget er mine egene.

Den fantastiske minireisen og ferie på The Thief

Til jul fikk jeg vite at jeg skulle bli tante i begynnelsen av august - flybiletter ble bestilt, hotell ble booket og bli leid. Hele familien skulle sørover å møte vidunderet strax hun var kommet til verden. I tillegg planla vi litt gøy med barna. Tusenfryd, Frognerbadet, Toys r us, Build a bear. 48 timer i Oslo! Desverre utgikk Frognerbadet da vi hadde et barn med gips på armen. I tillegg klarte vi å få spist våre favoritter som ikke finnes i Narvik. Indisk og Sushi

 

Vi valgte hotellet The Thief for jeg har bodd der før, men ikke min kjære. Første gang jeg var der spiste jeg en leverpostei (hjemlaga) på frokosten som var så god at jeg absolutt ville at husbonden skulle få prøve det samme.
Utsikt fra hotellet! Milde himmel- sier ikke mer en det!
Første møte med Baby O, så liten at jeg ikke kan huske at Philippa har vært så liten. (skal sies at baby Philippa aldri har vært så liten på utsiden av magen) Foreldrene til baby O er ikke så begeistret for å legge bilder på nett- det er derfor jeg har tusjet vekk babyen fra bilde. Fine lille Baby O med mer hår enn Isabella :)Så utrolig hyggelig og hjelpsomme mennesker på dette hotellet. Her følte vi oss sett og velkommen. Det var blitt tull med vår bestilling, og resepsjonistene stod virkelig på hode for å fikse opp i feilen. Det fikk de til.  Vi endte opp veldig fornøyde!

Store puter i stor seng- da er det vanskelig å la være å hoppe bittelitt i senga.

Ikke ofte man forkaster egen shampo for å vaske håret med hotellshampo, men når Petter Stordalen byr på Carita i småflasker- da legger jeg min egen shampo ned i toalettveska. På kvelden før vi skulle legge oss ble vi servert kjeks og peppermyntete på rommet. På nattbordet stod det en flaske voss vann. (det ligger i detaljene)

Glassveranda får utsikten til å virke enda mer spelktakulært. Celine og jeg nyter utsikten fra døråpningen, mens de andre to står på kanten.

Kortreist frokost. Hjemmelaget, norsk og friskt i skjønn forening.

Frokost på The Thief- ikke som alle andre frokoster. Det ligger i detaljene

 

VI tilbrakte en hel dag på Tusenfryd- lenge siden sist. Og hvilken fantastisk attraksjon. Hadde vi bodd sørpå hadde vi hatt årskort. GARANTERT. Fantastisk for ungene.


Ft
To jenter som knapt har tid til å bli fotografert. Her skal det lekes.


Jeg ler meg ihjel av Bella. Hun lever seg inn i situasjon. En snabbtur opp for å sjekke takterrassen på The Thief. Musikk spilles og Bella føler musikken :)Venter på bilen som skal ta oss till flyplassen. Celine har fått seg en ukulele (#$&/#($/$#YU#U#IIII) av onkel og tar seg en liten trall i resepsjonen. Onkel kan glede seg til lille baby O skal få trommesett til jul.

The sign!

Bella var helt vill med møblene- de stilige lave stolene var barnemøbler i Bellas verden.Klar til avreise.Jeg sier det igjen. Petter stordalen leker ikke butikk. Siden vi forlot hotellet før frokosten var på bordet pakket han en deilig veske med reisemat til oss. Det var vossvann, ferskpressetjuice, drikkeyogurt, sandwich og nystekt vaffel. Jeg virkelig hjerte hjerte hjerte The Thief.  

Og ja- vi var betalende gjester både på Tusenfryd og The Thief. Veldig fornøyde betalende gjester.

 

Og for å toppe all hell god lykke vi hadde på turen- på vei hjem kom jeg over 70 prosent salg på fiveunits bukser på gardermoen. Det ble tre nye bukser og en shorts i bursdagsgave til meg. Jepp- for jeg ble 36 år i går.

 

Christine

Nytt kanonbra Canon kamera

I sammarbeid med Canon har jeg testet ut et kamera i sommer og det aller første jeg må si er at jeg priser meg lykkelig over at dette sammarbeid kom igang før sommeren og ikke etter. Vi har jo vært på sommerferie i Lofoten- og bildene derfra ble tatt med mitt nye Canon EOS 1200D.  Det fanger opp fargene utrolig bra og jeg sitter igjen med inntrykk av at bildene blir veldig gode og klokkeklare. Jeg sitter igjen med noen fantastiske minner- som det straks skal lages album av. Det er det viktigste av alt. Få bildene på papir.Her er fruen selv i "bakhagen" i går for å knipse noen fine bilder jeg skal bruke til et spesielt prosjekt. Jeg bruker bilder gjennom hele året til julekort(!!) og passer på å ta litt eksta bilder innimellom

Jeg testet kamera med å ta bilder av jentenes knæsj rosa jakker- før har jeg fått litt sånn rar rødaktig farge på bildene - men med nykameraet mitt fanget jeg opp de riktige fargene. Love it!

To tullejenter som liker å bli tatt bilde av.

Planen min var å gå fotokurs nå i høst, men desverre skal ikke gutta pleier å arrangere kur gjøre det i år. Noen som vet om andre fotokurs?

4 tullejenter- der bare to liker å bli tatt bilde av :)

Celine poserer som fjellet sovende dronning i bakgrunnen. 

 

Min konklusjon er at Canon EOS 1200D er et supert kamera som tar knallbilder. I tillegg har jeg bruksanvisningen og en tips/triks  app på telefonen- som kommer godt med. Kamera er passe størrelse- så jeg smetter det lett ned i veska og kan ha det med rundt på tur.

Anbefales

 

Christine

Flyebaby

Jeg fikk låne en flybaby hos barnombord da vi reiste til Gran Canaria- og det var virkelig deilig. Vanligvis sitter man jo mildt sagt  varm og god og holder på disse små, men nå hadde jeg hendene mine fri så jeg strikket mens lillemor dinglet i hengekøya. Priceless!


Nå var jeg så heldig at jeg hadde ledig sete vedsidenavmeg både på ut og hjem reise., men Flybaby kan også bindes og festes slik at du har baby sittende mot deg i ditt eget sete.


Lille Lippa er fornøyd med tingenes tilstand. Da er mora også fornøyd :)Ok- så var det noen andre som ville ha litt oppmerksomhet da!

Forresten kan jeg fortelle at flyebaby leier du på nettstedet www.barnombord.no og hentes og leveres på din flyplass. Hvis du ikke har egen prampack til vogna kan du leie det også. Tommel opp!!!

 

Christine

Mentor besøk

I dag har jeg hatt mentoren min på besøk. Berit har endret livsstil og klarer å holde sin vekt nede og stabil. Det er virkelig inspirerende å snakke med henne. Nå har hun startet blogg - link her.
Vi har utvekslet kunnskap om både livsstilsendring og blogging. Utrolig lærerikt og ikke minst hyggelig.


Jeg viste Berit bøkene som jeg har fått laget av bloggen min. Hvert år er det en ny bok. De koster litt, men så glad for at jeg har dem. De er jo på mange måter vår dagbok. Her bestiller jeg mine bøker- kanskje det finnes norske blog-bok-printere- noen som vet?

Det går fortsatt fint når det kommer til maten her i huset. I dag har vi hatt nydelige blåskjell. Superdeilig mat- tror vi tar reprise nå i helgen.I dag har jeg gjort en megadeal og første ting jeg skal i morgen er å ta bilder av vårt superkupp.
Gleeeeder meg til å dele!

Christine