hits

blomster

Jeg har løsningen!

Herreminhatt- hvis jeg kunne forklart hvor lite grønne fingre jeg har. Blomster dør hos oss- sånn har det vært gjennom alle tider. Hver sommet kjøper jeg blomstet og med mindre været og naturen tilpasser regn/sol forholdene- ja da dør plantene mine. Men ikke denne sommeren. Nå kan det hende at ekstremt fantastisk sommervær har noe med saken å gjøre- men årets blomster har vært fantastiske. Knopper i massevis og stappfullt med blomster. Jeg er kry!

For dere som er like lite grønne i fingrene som meg: jeg plukket av døde blader hver gang vi er hjemme og vanner hver gang vi er hjemme. Ca 2 ganger i uken. Jeg tror trikset med vanningen er å bruke en sånn trykkbeholder som bare gir dusj med vann. Det ser ut som jorda trekker til seg vannet når jeg driver med "slowvanning"- med stor kanne synnes jeg at vannet kun renner tvers gjennom og på sidene. Tar litt lengre tid med trykkbeholderen- men det ser ut til å fungere!!!!!

Christine

Blomsterpikene

I morgen er det bryllup! Jeg gleder meg som et barn. I ettermiddag har jeg sammen med en av brudens venninner lagt kirkedekorasjoner.
 
Se bort fra den hvite tynne sløyfen som henger på skakke her. Vi har laget 12 stykker av denne som skal henge på stolradene oppover midtgangen.

 
Vi hadde litt lite av det grønne, så blomsterpikene snek seg opp i hekken til naboen. Snille Strikke Gunhild tok oss på fersken! Heldigvis er hun bare blid, og kunne fortelle oss om flotte grønne kvister hos en annen nabo. Sa da gikk vi på slang der også!

 
Til denne helgen har jeg kjøpt meg selv 15 store hvite fantastiske pioner. Det flotteste jeg vet om!
 
Celine har fått gave fra "Mor i Nord" og Jens. En dukke som kan snu hode, gråte og gurgle. Celine er en omsorgsfull dukke-mor og klemmer dukken sin og gir henne sutten. Celine selv prøver dukkesutten sånn litt innimellom!
Nå har jeg lagt fransk manikyr, hengt frem kjole, testet ut nye skyhøye stiletter, planlagt morgendagens kjøring/bringing/henting/levering. Nå er det natten i Casa Bussoli.

Christine

Blomster til bryllup- Hjelp!!!

Min venninne skal gifte seg i juni, og jeg skal hjelpe henne å bestemme blomster. Det synes jeg er stas, men jeg skulle gjerne sett noen inspirasjonsbilder. Noen som vet om bilder på nettet eller har blomsterbilder liggende?? Noen som har sett en flott brudebukett?  Kom med blomstertips. 

I dag har den kommende brud, Celine og jeg vandret i byen. Tittet litt i butikker og sittet på utecafe. Herlig sen lunsj på Hard Rock Cafe.
 
Husbonden og den kommende brudgom kom sammen med oss etter arbeidstid.

Ingen tvil om hvem som er midtpunktet.

Tusen takk for alle middagstips i forrige innlegg. Jeg fikk til og med en families middagsplan på mail-Supert!!!! Tusen takk alle sammen.

God Fredag.
Christine

Nye dørhåndtak og litt takking

Aller først må jeg få takke alle blogg jentene som la igjen så utrolig hyggelige bursdagshilsen. Tusen takk!

Det ble ingen knotte festing i går, men jeg kjøpte nye håndtak til dørene i huset og husbonden skrudde dem opp. Alle 10! Han er snill. Jeg hadde lenge vært på utkikk etter noen ikke så dyre hvit variant av disse og i dag dukket de opp.
Bilde før bytte:
Bilde etter bytte:
Husbonden hadde ikke lest bloggen min i går (påstod han), men kom hjem fra jobb med favoritt kaken min fra Pascal.
"Mor i Nord" sendte 30 hvite store langstilkede roser til meg. De ble levert på resturanten vi spiste bursdagsmiddag på. Hun hadde til og med ordna slik at regninga ble sendt rett til nord, uten at vi visste det! Snilling!
Tusen takk alle sammen som gjorde dagen min så fin.

Klem fra

Christine

Blomster til dåpen

Jeg hadde laget blomsterdekorasjonene til dåpen selv. Bildene er tatt dagen etter dåpen, så noen av blomstene er blitt litt brune. Denne sølvskålen er jeg veldig glad i, den passer perfekt til å lage dekorasjon i. Vi fikk den i bryllupspresang av ett vennepar av mamma og pappa.


Denne koppen har tilhørt min manns bestemor. Det står gravert Mary 1917 på den og Preben 1973. Snart står det Celine 2008 også.Denne skålen er fra Lene Bjerrre.


Det var blomstene!
 Tusen takk for de koselige kommentarene på forrige innlegg. 
Ha en fin kveld.
Christine

I år, som i fjor.....

I dag har jeg vært på en gård i Lier og kjøpt masse grønne krydderplanter. Jeg var på samme gård i fjor, og de krydderplantene stod så fint hele sommeren!


Plantene har begynt å komme seg over i krukker. I år er alle planter hvite, og det samme er krukkene. Det stod endel gamle stygge krukker på terrassen da vi overtok huset, så istedet for å kjøpe alle nye, har jeg malt de gamle hvite.

Plommetreet blomstrer!

Nå skal jeg plante ut krydderene! Ha en fin kveld.


Sommeren er her!

Nå har jeg fått kjøpt inn blomstene for sommeren. Gleder meg til å kose meg med plantingen.
Har ikke blitt så mye blogging i det siste, men mange av dere vet vel hvordan det er å få første barnet. Har ikke så mye tid til overs som før, men merker at ting går seg til for hver dag som går.

Ha en riktig fin søndag kveld.

Klem fra Christine


Tusen takk for....

.......alle super koselige kommentarer. Kjempehyggelig lesning!

Her er baby Celine
Muffins bakt til barselbesøk
Denne blomster oppsatsen laget jeg til vennene våre skulle komme på besøk. Fint å få litt trening på blomster oppsats, for jeg har tenkt å lage blomsterdekorasjonene til dåpen selv! (Får bare håpe at utvalget i blomster er større til sommeren...)


Ha en riktig så fin søndag alle sammen, her skal vi kose oss med babyen.

To har blitt til tre!

På torsdag kveld klokken 22.20 ble vi foreldre til verdens søteste lille pike. Celine skal hun hete og er helt perfekt og nydelig.

Dette er lykke!Her er blomsterbuketten jeg fikk av pappaen.

Nå skal vi kose oss hele påsken å bli kjent med den lille.

God påske alle sammen!

Vinter i stua

I dag er en fantastisk vinterdag, og skulle gjerne gått meg en tur.Men på grunn av svangerskapsrelaterte problemer må jeg holde meg hjemme. Men hell i uhell- jeg har vinteren i stua! Har tatt bilde av utsikten min fra stuevinduet. Nydelig ikke sant?
Også har jeg kjøpt nye gardiner til himmelsengen! Her er en link til bilde av de gamle gardinene.De gamle var fra Ikea, mens de nye er fra Lene Bjerre.

Vertinnegave til nyttårsaften

Nå er jeg akkurat ferdig med å lage en liten gave til kveldens vertinne. Her er det ferdige resultatet


Hentet disse grenene med knøtte små kongler i hagen.


Blomsterdekorasjon under arbeid........Ha en fin feiring alle sammen!
Godt nyttår!

Christine

Julestemning i huset

Kjøpte to julereinsdyr på Living i går!

Pyntet litt til jul i stuen. Nå er bordet blitt hvitt og fint.

Også brente jeg ett halvt tonn mandler! De ble gooooode.

Naboen min skal ha barndåp, og har laget slike svibler innpakket i mose med ståltråd og perler. Syntes de var så søte at jeg måtte lage noen jeg og.Vinduet i tv-stuen vår. Syntes engelen var såå søt. Skinner skikkelig fint i han også når det er lys under. Rammer i sølv fra Sia som jeg ikke funnet bilder til enda.......Ha en vidunderlig desemberhelg alle sammen.

Nye vinduer- med karmer

Hos pappa og mamma fikk vi nye vinduer i innflyttningsgave. De gamle vinduene var veeeeldig gamle og det blåste nesten rett gjennom. Nå er det lunt og varmt i stua. Og vinduskarmer fikk vi satt inn også. Det savnet jeg. Her er noen bilder fra stuen.


Denne stolen i bildet over er egentlig grunnen til jeg startet med blogging. Drev og søkte etter en gammeldags stol, så kom jeg over Karnas blogg, med bilde av hennes stol- og jeg var hektet! Takk Karna:) For stoltips og blogging!Sofaen er IKEA. Den er jeg storfornøyd med. Trekket går rett i vask når det har vært småtasser med sjokoladefingre på besøk......

På gardinbåndene har jeg nå sydd på hvit silkebånd. Synes egentlig de ble litt tynne, så jeg skal finne noen bredere.

To års bryllupsdag

I dag har mannen min og jeg to års bryllupsdag. Han kom hjem fra jobb med denne kjempebuketten med peoner.
Tuuuuuusen takk! Peoner er det vakreste jeg vet!
Jeg må også gratulere mamma og pappa med 30 års bryllupsdag i dag! Gratulerer! Vi sees til helgen.


Helge-hage-hygge


Så fikk jeg endelig tak i noen puter som ca passet til utemøblene. Og i bakgrunnen sees rulleplenen som nå har grodd til.
Solsengen min! I dag skal den brukes- og jeg skal lese alle bladene mens jeg koser meg i solen.
Det lille bordet er jeg ikke ferdig å male enda. Kanskje i morgen? I alle fall ikke i dag.....
Hagebordet er blitt hvitt........
.......og urteplantene stortrives!

Premie til meg


Etter å jobbet mye denne uken har jeg kjøpt meg selv 3 premier. Først denne boken. Og så har jeg kjøptdisse søte blomstene. Mine favoritt blomster! Og til slutt har jeg kjøpt Finn Schjøll sin blomstervase.

Tuuuuusen takk for alle de hyggelige kommentarene til soverommet. Det setter jeg stor pris på! Skal prøve å få ferdig kjøkkenet denne helgen!

Sommeren er kanskje kommet?


Satte tulipanene mine ut til frokosten på terrassen i dag. Jeg fikk dem av mannen min på fredag!!!


På hotellet jeg bodde på sist helg hadde de hele epleskiver i eplejuice kannen. Det så så pent ut, at det måtte jeg kopiere til frokost i dag!
I hele helgen har jeg jobbet for å få ferdig soverommet, nå er det like før....... Gleder meg til å vise dere resultatet!

Pyntet til selskap......

Satte tre Hortensia i champagne-kjøleren min


Helt enkelt brettet servietter...... Pyntet og klart til gjestene kommer


Kjøpt nytt fransk bestikk
Blomsteroppsatsen laget jeg selv kvelden før selskapet. Det grønne i oppsatsen gå igjen i servietten. Jeg brettet en "pocket"av servietten og puttet en grønn kvist inn i lommen.