hits

Gaver

Hjemmelaga bryllupsgave

 Neste helg skal vi i bryllup utombys. Vi skal ta fly, så for at brudeparet skal slippe å drasse med seg gaven på flyet har vi vært og gitt dem den på forhånd. 
 
Jeg fant det søøøøteste sengetøyet med blonder og viktigst av alt var det helt hvitt uten vevde hvite striper som det ofte er på hvitt sengetøy. På sengetøyet har jeg brodert brudeparets bryllupsmonogram. I utgangspunktet hadde jeg tenkt å scanne invitasjonen, men siden brudens bror er en kjernekar fixset han en datafil med monogrammet rett fra designeren. Jippi.
Jeg lastet inn filen i dataprogrammet til Janomen og med hjelp av en tryllestav(det er faktisk en tryllestavtast) blir datafilen gjort om til stingfil som kan broderes. Jeg gir meg over! Helt fantastisk enkelt!

Jeg skal a.s.a.p lage sengetøy til oss også. 

Første dag i barnehagen gikk over all forventning. Bare noen få tårer(fra Celine altså) med en gang vi kom, og siden ble det bare stas. Barnehagetanten spilte gitar og barna sang. Superfornøyd- både Celine og jeg.

Christine

Nydelige gaver

I det lengste har jeg håpet på sol og fint vær slik atjeg kunne ta bilder av de nye putene og pleddet mitt, men siden terrassen ikke har vært i nærheten av tørr engang får jeg vise dem frem inne. (Jeg får ta bilder i riktig miljø senere)

På mandag hadde Celie og jeg besøk av mor og datter fra bloggen Tomines hjem, og de hadde med presanger!! Disse to nydelige putene og ett pledd  fra Florence. 
Tusen takk snille snille dere.
 
Putene er strikket. Det vises ikke på bildet, men puten bakerst er også flettestrikket.
 
Pleddet  i mykt og deilig flettestrikk!
 
Passer perfekt på vår terrasse.
 
Heldige Celine fikk også en gave i Posten forleden. Lille Can Aksel fra bloggen Uniktliv hadde vært i København og kjøpt gave til Celine. Tusen takk til Can Aksel og Mamman.
Nå er det pakke pakke pakke. Helt utrolig hvor mye lille Celine må ha med i forhold til oss!!! Jeg har skrevet liste med hva vi skal ha med, men selve pakkingen utsetter vi som vanlig til siste sekund. Kanskje i morgen. Etter listen å dømme frykter jeg at det kommer til å se ut som vi skal flytte......

Christine

Smarttoy til Celine

Celine har vært så heldig og få denne leken i bursdagsgave. Det er en SMART TOY(link her).

Den kan bygges/skrues sammen til flere forskjellige leker. Husbonden laget en scooter til Celine. Hun virkelig hvinte i svingene.
 
Celine i farta!

God kveld og tusen tusen takk for alle bursdagshilsner til Celine.

Drømmenaboer.

Jeg har tidligere skrevet om min snille nabo Gunhild som meldte seg som strikker, da jeg var på jakt etter noen som kunne strikke en kjole til Celine. (Se link til innlegget her)

I dag kom Gunhild på trappa til meg, hun hadde strikket samme kjolen til Celine i en større størrelse, og ikke nok med det. Hun hadde heklet en drøm av en poncho til Celine. Med en super søt heklet blomst på. 

Til og med små perler inni blomsten


Er den ikke søt?!!!


Den kjolen skal Celine bruke når hun vokser ut av den andre.

Kjære Gunhild. Tusen tusen takk. Jeg ble ekstremt glad for at du kunne strikke kjolen for Celine. Kjole nr 2 og ponchoen har jeg nesten ikke ord for. Tusen tuusen takk! Celine,Preben og jeg er heldig som har så snille naboer.

Jeg er også veldig glad for at så mange var enig med meg og mannen, at det var best å gå inn og si fra i butikken! Tusen takk for alle koselig tilbakemeldinger.

Chrisitne


I posten

I dag fikk Celine pakke i posten. Det var premien hun vant på bloggen til Mona Lisa.
Premien var pent innpakket med et supersøtt kort med engel på.
Innpakket var en lekemobil i tre. Bjelle inni. Kjempefin. Det artige er at Celine elsker mobiler og fjernkontroller, så gaven var intet mindre enn PERFEKT. Jeg hadde selv tenkt at jeg skulle dra å kjøpe henne en leketelefon.....
Her er Celine i gang med å smake på gaven sin.
Tusen tusen takk Mona Lisa og Charlotte!

Søndagskos

I dag har vi kost oss veldig. Vært ute på lang trilletur. Deilig var det. Roser i kinnene på store og små.
Måtte vise dette bilde av Celine. Så blid der hun sitter, klukklo hun av kyrne vi gikk forbi. Den fine genseren har min kusines svigemor strikket. Gave fra kusine Maria! Tusen takk. Se link til hele strikkesettet her.

Hos Mor i Nord på ferie

Prosjekt- Vi er på landestedet til Mor i Nord, og jeg er i gang med ett prosjekt! Jeg har begynt å pusse opp mitt gamle jenterom. Pappa kledde rommet med panel for noen år siden. Nå skal det males. De gamle møblene gikk til bruktbutikken og nye kjøpte vi på samme sted!Jeg er i full sving med å pusse opp møblene.(bilder kommer) Her er bilde fra rommet når vi tømmer det!

Furuhule var det før, snart skal jeg vise frem "etter" bildene!
Masse kvistlakk. Jeg stappet litt svamp i tuten på kvistlakken, så kunne jeg "kviste" i vei i hundre km i timen. Som en bingotusj!

Det kommer flere bilder i neste innlegg.
Søte søte kusinen min hadde gave til meg/Celine da vi kom hjem. Hun hadde fått sin svigermor til å strikke dette nydelige settet- i hvitt selvfølgelig. Jeg ble sååååå glad. Jeg kan ikke strikke, men skulle ønske jeg kunne det! Tusen takk Maria. Her er utsikten fra Mor i Nord sin frokost plass. Nede til venstre ser man fisken ligge til tørk på berget.

Fisken skal bli til klippfisk som hun bruker i verdens beste hjemmelaget bacalao!
Mye rosa for tiden...

Inspirert av en gave innpakking jeg så på panduro pakket jeg inn en barnepresang. Synes den ble så søt!Og ps: Tusen takk for alle kommentarer jeg fikk til det hvite hjortegeviret :) Synes det var utrolig artig at dere likte det!

Litt sent, men slik så julepresangene mine ut i år!


Jeg liker reinsdyr, så på noen av pakkene hadde jeg malt på reinsdyr.
Og noen hvite presanger.......selvfølgelig!
Noen fikk glass med brente mandler, som er den beste julegodisen jeg vet! Glasset har jeg merket med noen klistrelapper som jeg har preget med monogrammet til mannen og meg. Pregetangen kjøpte jeg i Amsterdam for to år siden.

Adventskalender

Denne julekalenderen er fra mamma. Hvert år lager hun pakker til hver av oss barna. Alle pakkene har jeg lagt i denne glassvasen og hver kveld skal jeg legge en pakke oppi adventsposen mamma kjøpte fra Posidriv i fjor. (har ikke fått posen fram enda, ligger i julpyntesken. Bildet kommer)

Slik ser mammas nydelige pakker ut.

Her er årets første julekalenderpresang. En cd med musikk som skal spilles til babyen
Denne julekalenderen er til mannen min og til meg. Vi har kjøpt flaxlodd til hverandre! Vi vant begge to på første lodd!

Gave til mamma.

Dette bildet kjøpte jeg på bruktmarked for noen uker siden. Nå har mamma fått det. Hun likte det veldig godt- det gjør jeg og........ Det vises ikke så godt på dette bildet, men det er skikkelig gammelt!

Holy Toast

Mamma er så flink med spesielle gaver. Sist hun var på besøk fikk jeg en slik en- HOLY TOAST-
Presser bare denne formen ned i toasten og putter den i risteren. Så får man ett ikon på frokosttoasten!
Nydelig søtt!

Hyggelig gave.


For noen uker siden hadde jeg endel venner over på pølser og vaffler i hagen. Det var utrolig hyggelig. En venn hadde med dette nyyyyydelige glasset med hjemmelagde italienske kaffekaker. Synes det er så fint å se på!

Bryllupsgave


Dette nydelige sølvet fikk min mann og jeg i bryllupsgave hos mine svigerforeldre. De hadde arvet det av min svigermors mor, som igjen hadde fått det av sin mor! Jeg synes det er så pent å se på, så det står i vitrineskapet i spisestuen. Det trenger en puss også ser jeg.......