april 2014

Plasthansker

Jeg er en ivrig plasthanskebruker og er henrykt over at spanjolene tar på seg hansker før de velger seg grønnsaker. Jeg legger herved inn ønske om hansker i Norge også.

Christine for Plasthansker

Spise godt og innafor på ferie

Vi er dratt på pappapermferie til Gran Canaria og skal være her over en mnd. Hvilken lykke! 

Da jeg gikk ned i vekt før jeg ble gravid med Philippa husker jeg at jeg bekymret meg for hvordan jeg skulle kunne spise mat som var innafor som jeg sier. Jeg var redd det skulle bli vanskelig å ikke spise de deilige baguettene, is, potetgull, bakte poteter, tapas og alle gode greier. Men det er virkelig så enkelt å spise innafor på ferie. Mitt første tips- si til kelneren at du ikke vil ha brød før maten. Hvis det først kommer er det vanskeligere å ikke smake litt ( og fort gjort å smake opp hele brødet. Bestill matretten (biff feks) uten potet. Her på gran canaria har de salater som er mye bedre enn potet. Se etter de med melon- de er nydelige. Bestill fisk på grill- med hvitløk på og salat til.
Frokost er deilig med egg og bacon- jeg fikk ett tips engang- bytt ut brød med en tykk tomatskive. Her på gran canaria er tomater så goooode. 
På stranden hr jeg med salat. Billig og godt. I kjølebagrn har jeg også med balsamico og litt spekeskinke til salaten. Unngå churroseria og bakerier- de er farlige på ferie. Jeg unner meg en is/ men ikke hver dag- da tar jeg den beste jeg vet(mars-is)- også nyter jeg den! Jeg er jo på ferie.
Sånn spiser vi godt og innafor på ferie.
Biff, bønner, avokado  og melonsalat.

Egg og bacon- feriestyle

Ensalada canaria

Ferskfisk på grill med hvitløk (ajo frito er stekt hvitløk)

Sånn går dagene- vi storkoser oss

Christine

Jif Engangsmopper- tips og vinn!

For Jif Engangsmopper arrangerer jeg en liten giveaway. Kom med ditt beste vasketips i kommentarfeltet så trekker jeg (random) en vinner som vinner et års forbruk av jif engangsmopper.
Det er bare å melde seg på i kommentarfeltet. Man kan melde seg på i en uke fra i dag- jeg trekker vinneren - som annonserers her på hvitstil.com
 
Jeg har et godt vasketips:
kok en oppvasktablett i en kjele med fastbrent mat- og den blir god som ny
 Jif  engangsmopp er et produkt som jeg har vært begeistret for siden jeg prøvde dem for 1. gang. Jeg skal faktisk klinke til med vasketips nr 2:
Jeg har stående en boks med engangsmopper i yttergangen (vi har hvite fliser) og en boks i skuffen på badet (hvite fliser) så er det superenkelt å tørke av i full fart.
 
 Legger ved to filmer som som bør sjekkes ut film1 og  film2
Celine ble min fotomodell for dagen. Pynta seg og svingte seg med moppen.
Tips nr 3:
Med jif engangsmopper søler du ikke med så mye vann. Jeg vasker aldri det nye parkettgulvet vårt med vann og klut. Uten at jeg er en ekspert på område tror jeg ikke gulvene våre tåler så mye vann.

De nye jif moppene er enklere å feste enn de gamle. De skal ikke lengre brettes rundt, bare legges på gulvet og borrelåses fast i moppstativet.
Celine har ikke helt lært seg 8 talls teknikken - men det her kan bli bra.
Bli med- legg igjen et vasketips- trenger ikke å være bare for gulv- hva som helst- så kan du vinne :)


Christine

Dette er et sammarbeid mellom hvitstil.com og produsenten av produktet

Vekta- jeg gråter

I går ville jeg nesten gråte bittelitt. Av glede. Jeg har skygget unna vekta en liten stund fordi jeg har gruer meg. Jeg synes ikke jeg har vært flink nok - derfor ville jeg ikke veie meg. Meeeen så motet jeg meg opp og rystende nok var jeg ned ytterligere 700 gram. Jeg vet jo jeg er flink i hverdagen- men jeg er ikke flink på spesielle anledninger. At jeg går ned i vekt betyr jo at det ikke gjør noe at man


av og til ikke er flink nok- men likevel skulle jeg ønske jeg kunne være flinkere. 

Tilbake til det med gråten. Vi skal reise på ferie og i går skulle jeg prøve sommerklær. Og vet dere hva-- jeg passet klær som jeg ikke har hatt hjerte til å kaste- men som aldri har vært brukt fordi det har vært kjøpt for trangt. Foreksempel en rosa shorts- har vært alt for trang (den har aldri gått igjen) i går satt den som et skudd! Flere plagg satt løst og ledig!!! Jeg er så glad og for en følelse jeg har inni meg. Som julaften og god karakter på eksamen krysset med en stor lottogevinst!
Søster og motivator!

Masse aktivitet


Kan jeg klare det- kan du!

Christine

Luer fra PolarnOPyret

Da har jeg funnet 10 stykker som skal få luer fra PolarnOPyret. For å gjøre det rettferdig begynte jeg øverst og ga vekk de tre jeg hadde i stor størrelse og så tok jeg de øverste 7 som ønsket seg den minste størrelsen.
Hvis du er en luevinner- send en mail christine@hvitstil.com til meg og skriv luevinner i subjektfeltet på mailen så jeg er sikker på at den ikke reiser i en mailboks den ikke skal :) Skriv også hvilket nummer du er i vinnerrekken- så blir det lettere for meg å holde kontroll :)

1 Anne Berit
2 Husflidstausa
3 Kine Marion
4 Linda Hugnastad
5 Vigdis
6 Guros lille boble
7 Linn Teksum
8 Elin Andersen Berg
9 Kjersti
10 Elise Barsnes


Gratulerer så masse superduper fin og deilig lue!

Christine

Gave fra PolarnOPyret til leserne mine!

PolarnOPyret har sendt meg en stor bunke luer med deilige polkadotter på. Disse kan jeg gi til lesere av hvitstil.com. Alt du trenger å gjøre er å skrive en kommenter i kommentarfeltet. Vinnerne annonserer jeg søndag kveld og luen poster jeg mandag. Supert om du kan gå inn å sjekke om du er vinner på søndag.

Min jentebukett i polkadottluer

Lippa i lua


Da trekker jeg vinnerne i morgen. Fint om du noterer ned hvilken str du ønsker. Jeg har to å velge mellom 9mnd til 2 år    eller     2år til 9år


Nå skal jeg ta med de to minste jentene å se på Celine kjører slalomrenn i Narvikfjellet. Flaks for oss går rennet i bakken som ligger nærmest huset vårt- så det blir ikke langt å gå.
Og forresten: jeg har vært på trening i dag tidig- klapp på skulderen til meg!

Christine

Ps: dette er et sammarbeid mellom hvitstil.com og PolarnOpyret

Finn kaninen på ICA, ta selfie og vinn

Jeg hadde med meg jentene og dro ned på ICA for å ta selfie med kaninen. Fargesterk gjeng kan man si. Kaninen fant iallefall oss nesten før vi var forbi fruktavdelinga og fotograferingen var i gang i meieriavdelingen. Isabella var skeptisk til kaninen som viste seg å være veldig snill.
Les mer på facebook   HER


Vårt bidrag!Selfieshoot på ICA

Kaninen og jentene gjennom tacoavdelingen på vei mot en overraskelse.

Glade jenter får sjokolade i magasinavdelingen (min favorittavdeling må si)Oppfordrer alle til å ta en tur innom ICA og ta selfie. Premie trekkes HVER dag frem til 16. april. Gavekort på 10 000 blanke norske kroner kommer godt med til påske. Du finner Kaninen i butikken mellom  kl 16 og  kl 18. Husk å tag bilde med  #icanorge på Instagram.


Christine

PS: Dette innlegget er sammarbeid mellom hvitstil.com og Ica

Husbonden i farta og vårklær

April er virkelig den tiden av året der Narvik viser deg fra sin beste side. Det er tiden da ski går foran det meste. I dag hadde jeg planer om å reise på Bohus på påskesalg, men i dette været får husbonden prioritet på skikjøring. Middag står på bordet når han kommer hjem- går ned på høykant før han stikker ut.
Også fikk jeg  se dette bildet av min husbond i Narvikfjellet - er det rart han/vi koser oss i Narvik?Bildet er tatt av fotograf og turkompis Kjetil Janson

Så mens Husbonden hopper ned skråninger slapper jentene og jeg av nede ved huset og tar en liten tur i skolegården i sola. Kan det virkelig være sant at goværet er over snart?????

i dag tester vi ut tøy fra Polarn og Pyret. Her er jentene i vårens rosa jakker og bukser. Virkelig verdt å ta en titt på dem. Stoffet er veldig mykt og deilig- ikke hardt sånn som skallklær ofte er -
jeg ble imponert.
Celine varmer mammahjertet når hun tar tak i søsteren sin for at hun ikke skal ramle!

Bella i ny outfit, sjekk ut fine hals og lue. Elsker multifarga striper!

Christine
Box it!

I forbindelse med dåpen til Philippa (Lippa heter hun oftest her hjemme) skulle jeg sortere meg gjennom endel klær jeg skulle gi til min kommende tantejente. (tenk at jeg skal bli tante!!!) I utgangspunktet er jo den siste uken før dåp litt hektisk, men vi begynte altså å skulle sortere i klær. Og det hele utviklet seg til å bli en storopprydding. Før jeg viste ordet av det stod det oppbevaringsbokser fra Europris over hele stuegulvet og ALT av klær vi har i skap, boder loft og skap lå utover stuegulvet! 


Begge jentene er helt elleville med perling. Så nå fikk vi samlet alle småbokser med perler i gigabokser. Sjekk ut de fine boksene de har fått på Europris med pastell-lokk 
Prosjektet i sin begynnelse- ikke ante jeg hva det skulle utvikle seg til.
Her er vi ferdig. Masse av dette er gitt bort på facebook, noe er gitt til min kommende tantejente og resten er sortert etter størrelser  (både sko og klær) og endel sesongklær har fått esker å bo i.
Jeg er så glad og det føles sååååå godt

Jeg har egentlig alltid vært en boksoman. Her er det orden i sysakene etter ett innfall om å sortere i boden.
Da er det bare å: box it!

Christine

Finn kaninen på Ica, ta selfie og vinn

Ica kjører en konkuranse frem til 16. april. Du kan vinne matvarer for 10000 kroner for beste bilde og en vinner trekkes hver dag!
Det du gjør er å dra på ICA mellom klokken 16 og 18 og ta en "selfie" med kaninen.
Bildet legger du ut på instagram og tag #icanorgeDagens vinnere finner du på facebook

To jenter som har fått godis ica-kaninen


Skynt deg- dra på ICA- Finn og Vinn

Christine

Innlegget er gjort i sammarbeid med ICA

Philippas Dåp

Da er den tredje og siste dåpen vår over og det er egentlig greit. Vi hadde dåpen i Menighetshuset i Narvik- veldig greit siden det er nærmeste nabo til kirken. Jeg var litt skeptisk til presten som skulle holde barndåpen. Jeg har opplevd at denne presten har blandet seg inn i personlige forhold (til noen jeg kjenner) han ikke har noe med, kommet med trussler og upassende oppførsel. Nå ble det sånn at han holdt barndåpen- og det var en utrolig fin gudstjeneste for barna. Alle barna fikk komme frem og delta i  formidlingen av påskebudskapet. Faktisk ganske morsomt.

Så var det festen på Menighetshuset. Lokalene er sånn som Menighetshus flest- så for at pynten skulle komme frem og vises måtte jeg gi gass på fargene. Lysrosa ble byttet ut med knæsjrosa og oransje.
Kaker- Jeg er så heldig at byens beste kakebaker er fadder for Philippa. Hun har bakt makroner med bringebær og makroner med hvit sjokoladekrem (sånn som er inni de der sjokoladepåskeeggene)

 Menighetshusets enkle servise ble pimpet opp med servietter fra Kid brettet utpå en stivere serviett.

 Dåpskaken- Waltersmandelkrem, bringebærmousse - nammi nammi


 Tropisk aroma i klær fra 2014.


 To kirkepynta jenter klar til å gå til kirken. Og takk til Tante Lani som nok engang brukte lørdagen sin til å sy på Celines bunad.


Pyntingen. Noen av pompomsn var fra Bellas barndåp. De har vært innom en til dåp og en konfirmasjon i mellomtiden. Nå har de reist til en ny familie.


 Menighetshuset pyntet så godt vi kan. Jeg er ikke så glad i tyll-løper på bordet- men ønsket å stasje bordet bittelitt. Kjøpte rosa og oransje kartong og hullet ut dotts som jeg la langs midten av bordet.
Praktisk på serveringsbordet- for når det ble sølt la jeg bare en dott over flekkene.

 Andre har laget CupCakes- Smørbukkstyle. Resten av dem er sent til de voksene i Barnehagen


Tårnkaka
Cupiser


kakebordFoodlables


Festtid.

Dåpskjolen etter pappan min. 

Philippa og jeg. Denne gang bar jeg henne til dåp selv.

Philippa fikk så utrolig mange fine gaver. Jeg måtte nesten ta bilde av noe.

Vakkert vakkert bilde med teksten:
Always shoot for the moon, even if you fail you will fall among the stars.

Love it!

Og hjemmestrikka teppe. I gul sikk sakk- som jeg eeeelsker!


Klær,ramme, bøker og usbl medlemskap

Rangle, smykker kopp og godisskål.
 Blomstergave Disse små bukettene hadde jeg flere av på bordet, på lur hadde jeg ferdigskrevene kort som jeg la på og ga til fadderne i gave fra Philippa når dåpen var over. (ikke Tante Lani for hus bor ikke her) Blomstergave


Gavebordspynt.

Tusen takk til alle som var med å gjøre Philippas dag så fin. Det setter jeg stor pris på.


Christine

Hvordan man lager pom pom´s

Hvordan jeg lager dåpspynt. Denne video er lageti i forbindelse med Bellas dåp, men jeg pynter med dem denne gangen også siden jeg synes de er veldig dekorative. Jeg hadde glemt hvordan jeg laget dem- så jeg måtte se den fjottete filmen min en gang til for å huske.
Christine

Dette kan redde liv!

For snart seks år siden ble min familie rammet av en tragedie. Pappa fikk tidlig en morgen før jobb hjerteinfarkt på hytta. Hytta ligger 25 minutter å kjøre fra sykehuset i Narvik. Mamma er godt trent i førstehjelp (av selveste Mats Gilbert) og utførte førstehjelpen selv. Hun fikk varslet meg over telefon og speeddial- og ropt noen beskjeder mens hun alene prøvde å redde pappa. Sykebilen var på vei.
Jeg bodde for tiden på Nesøya- så det var lite jeg kunne gjøre. Jeg ringte sykehuset og ba dem gi ambulansen beskjed om nøyaktig hvor ambulansen skulle kjøre og ta av fra hoveddveien. Beskjeden jeg fikk var at sjåføren kjente til både pappa og hytta- så det skulle gå fint å finne frem. Likevel vet jeg hvor vanskelig det kan være å vite nøyaktig hvor man skal- kanskje spesielt på denne veien og hvis det er noe tid siden man var der. Derfor ringte jeg til noen naboer og ba dem stoppe ambulansen om den skulle kjøre feil.

Ambulansen kjørte desverre feil- hvor langt vet jeg ikke- og om det hadde noe å si for om pappa kunne overlevd-tvilsomt, men mamma kunne fått hjelp med sitt arbeid tidligere. Det tok nesten 50 minutter før de var på stedet.

Dette kan vi ikke gjøre noe med nå, MEN vi kan være forberedt på at vi kan trenge hjelp igjen. Husbonden har akkurat vært på førstehjelpskurs og lært at det finnes noe som hete nødkart. Alle burde gå inn på  KARTVERKET og følge oppskriften til hvordan du kan få din egen nødplakat med dine egne koordinater.Christine

Perle de Lait

Endelig er Perle de Lait fra Yoplait i Norge.


For en deilig liten herlighet. Og ikke minst- den kommer i min favoritt smak kokos. Jeg er så svak for kokos. Perfekt som dessert- og perfekt som en frokost.

Herligheten kommer i smakene kokos, sitron og vanilje.

I går ble det en kokos på meg. Med en god kokossmak- ikke for mye- det er viktig. Prøv- anbefales!


Christine

Dette innlegget er gjort i sammarbeid med produsenten.


hits