Utfordring :)

Jeg har blitt utfordret av Butikvit (www.butikvit.se) til å vise frem de tre tingene i mitt hjem jeg setter mest pris på. (Holder av på svensk) Ble kjempeglad for utfordringen, og satte i gang med kameraet. Selvfølgelig er det grått vær i dag, og derfor ikke så bra lys å ta bilder i, men men…..

NR 1:Sølvet vi fikk av min manns foreldre i bryllupspresang. Det har vært i familien lenge….. (heldigvis hadde jeg ett bilde fra en soldag)

NR 2:Den nye pidestallen som akkurat er ferdigmalt. Jeg synes den ble så søt med to hortensia i. (Håper bare blomstene holder mere en to uker denne gangen)

Nr 3:Tv-stuen kommer som nr 3 favoritt i hjemmet. Det var i utgangspunktet ett lite soverom som lå vegg i vegg med stuen. Syntes det var greit å ha denne kroken som tv-stue med to skikkelige longchairs. Reolen på gulvet under tv er en “gammel” bokhylle jeg hadde fra før. La den ned, satte ben på den- fant kurver og……..voila!

Så tror jeg det er slik at jeg skal sendr utfordringen videre til tre stykker. Da prøver jeg:

*Posidriv

*Karna

*Prinsessa (til a mor)

Lykke til 🙂

24 kommentarer
  1. Tusen takk for utfordringen, skal ta bilder i dag…

   Pidestallen ble jo kjempe fin, bra du kjøpte den!!!

   Den TV stuen kan du bare sende rett over til meg…IIIIKKKK så fin den var!!! Slike stoler har jeg sååå lyst på, men så er det plassen da. Kjempe smart med bokhyllen med kurver i også, så kan en ha DVD’er og fjernkontrollen der…LEKKERT!

  2. Knallfin tv-stova! Eg misunne deg golvet ditt! Har hatt lyst på kvitmala tregolv i mange, mange år! Skal pusse opp kjøkkenet vårt snart, og då SKAL eg ha kvitt tregolv! 🙂

  3. Å så fint du har det i heimen din. Vakkert, hvitt og delikat. Synes pidestallen din ble flott. Passet veldig godt med hortensiane.

  4. Så utruleg flotte bilder du viser! og du har det såå utruleg fint i huset ditt :o) er nydedeleg når det er kvitt og lyst! Pidestallen din blei kjempefin når den blei malt kvit..passa godt med hortensia i den!

  5. Heisann. Innom en liten tur, og synes jeg må skryte av den fine tv-stuen din, så luftig,hvit og lekker. Jammen har du vært flink til å pusse opp ting selv. Flott med slike gode idèer. Ønsker deg en fin uke.

  6. så vakre favoritter…den hyllen på tvstuen var bare sååå fin… Og for en vakker gave dere arvet,det var vakkert. Mange nydelige ting fra bruktbutikken også=)

  7. Den pidestallen ble jo super !! Og så godt som det passet med akkurat de blomstene oppi ! Ellers må jeg bare tilstå at jeg misunner deg den tv-stuen…sukk…! Utrolig fint med hvitt tak og gulv !!!

  8. Jag hittade just till din blogg via Karna. Vill lämna en kommentar och säga att jag tycker att du har ett underbart vackert hem. Det är så fina bilder du visar. Jag kommer gärna tillbaka och tittar igen.

  9. Så koselig du har det hjemme, og veldig hvitt! 🙂 Skjønner godt at du har sølvet som en stor favoritt, det var praktfullt, og stua var også veldig flott 🙂 Hvilken hvit-type har dere brukt? Den så ikke for hvit ut kan du si..Nydelig 🙂

  10. Å så fantastiskt vackert hem du har!! Man tappar andan!! Nästan “sakralt” så ljuvt med allt det vita och pedistalen var så fin med de hortensia, hoppas de håller 4 veckor i alla fall ; )
   Underbar grupp med ljusstakar på brickan och sånt vackert rum & golv!! Oj, oj… Mari.

  11. Hej vännen!

   Vilka fina bilder och saker du visade i din utmaning!

   Vill också ha det så fint och vitt i mitt vardagsrum som du…

   Väntar redan på ditt nästa inlägg!

   kram

  12. Otroligt vackert tv-rum. Lamporna ser väldigt fina ut (för det är väl lampor) Varifrån kommer de?
   Skulle önska se hela ditt hem. 🙂

  13. wow!
   Så snyggt!! jag gillar ert rum – verkligen! Milda Matilda så fint det ær.
   Får jag lov att lænka till dig?
   Ha en trevlig helg
   Cissan

  14. Cissan: Helt i orden å lenke meg.
   Anonym: Lampene i tv-stuen er fra IKEA, det er en stund siden jeg har kjøpt de, så jeg vet ikke om de finnes enda. Husker at de kostet under 100-lappen. 🙂
   ModernCountry: Hvitfargen vi har brukt heter 0500. Den er uten gultone, men så hvit du får det uten at det ser blått ut 🙂

   Tusen takk for alle de søte kommentarene jeg har fått. Blir kjempeglad. Håper alle har en suuuuuper søndag.

  15. Utrolig flott du har det!
   Skulle gjerne sett resten av huset også…. Likte godt løsningen med hylla under tv! Har slik hylle selv og blei veldig inspirert nå:-)
   Men hvor gjør du av tuner og dvd….? Titter gjerne innom igjen!

  16. Hei!

   Hvor har du kjøpt kurvene til tv hyllen? Har akuratt gått til innkjøp av denne og skal henge flatskjermen over. Men finner ikke de kurvene du har brukt…

   Håper på svar!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg